Euroliga 2025/26

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Shategabri
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la Shategabri » 14 nov 2025, 21:29

VensanKasel je napisao/la:
14 nov 2025, 20:53
Shategabri je napisao/la:
14 nov 2025, 20:33
14 nov 2025, 20:25

Nemoguće , uvede ovog malog Mijailovića na 4 sekunde da napravi faul , jer ima još jedan do bonusa .
Mali napravi faul na šutu za 3 poena , ali eto djete je pa ima opravdanje .

Ali početak utakmice , Sterling Brown prva dva napada direktno loptu u ruke protivniku . Vala za pola plate da se uzme , kakav boli qrac ....
Brown večeras djeluje kao mrtav igrač. Neupotrebljiv u oba pravca.
Vala da sam na mjestu navijača Partizana , dočekao bi ih večeras i objasnio neke stvari . Ljudi putuju na gostovanja , pune Arenu , podrška maksimalna .

Ove qrac boli , govor tijela užasan .
Ne smiješ izgubiti od ovakvog Asvela, i ovo što im igra nije ni za Aba2.
Koševo Zapad

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 nov 2025, 22:10

Jao sta je sve Washington pogadjao u ovoj zavrsnici :clap:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 nov 2025, 23:39

14 nov 2025, 21:29
14 nov 2025, 20:33

Brown večeras djeluje kao mrtav igrač. Neupotrebljiv u oba pravca.
Vala da sam na mjestu navijača Partizana , dočekao bi ih večeras i objasnio neke stvari . Ljudi putuju na gostovanja , pune Arenu , podrška maksimalna .

"Sramotno, ponašaju se nenormalno"
"Sramotno smo počeli, igrači treba da zapitaju zbog čega je to tako. Dolazi veliki broj ljudi da nas gleda, bar su zaslužili da vide tim kojim se bori. Razlozi su jednostavni. Igrači ne razmišlju o utakamici, pred utakmicu sa ušao u svalačionici, svi su na telefonima, ponašaju se nenormalno. Neko sam ko će uvek da uzme odgvoornost posle nekih situacija, ali ne mogu ovo da shvatim", rekao je Obradović za Arena sport.

"Pokušao sam da ih podignem, da pravim izmene. Ista slika je bila i posle utakmce, neverovatne stvari. Ne znam kako više da regujem, ne da sam razočaran... Nemam reči da objasnim kakao seosećam, što ne shvataju da neko dolazi zbog njih. Mininimu minimuma je da budu koncentrisani. Ne znam šta da uradim. Ponovilao se sve ono što i što i i u utakmica koje smo dobili. Pad koncentracije u završnici, loše odluke i u napadu...", rekao je Obradović.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 nov 2025, 23:52

Grk1234 je napisao/la:
14 nov 2025, 20:02
Kakav je promasaj ovaj Dubai u Evroligi, dvorana zjapi prazna,**** ih arapske pare,veceras bilo nesto Litvanaca i mozda trecina dvorane ispunjena, jedino dobro u ovome sto balkanci izmuzose pare, od Bodiroge pa do uprave,trenera pa na kraju igraca
Sminkeri.

Dodju Barsa i Real, puna dvorana. Dodju Zvezda i Zalgiris, pola dvorane zjapi prazno...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 15 nov 2025, 07:23

kraljttbvb je napisao/la:
14 nov 2025, 23:52
Grk1234 je napisao/la:
14 nov 2025, 20:02
Kakav je promasaj ovaj Dubai u Evroligi, dvorana zjapi prazna,**** ih arapske pare,veceras bilo nesto Litvanaca i mozda trecina dvorane ispunjena, jedino dobro u ovome sto balkanci izmuzose pare, od Bodiroge pa do uprave,trenera pa na kraju igraca
Sminkeri.

Dodju Barsa i Real, puna dvorana. Dodju Zvezda i Zalgiris, pola dvorane zjapi prazno...
Cijene karata od 5e pa na dalje ,mislim da ce ova igracka brzo dosaditi seicima...

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 15 nov 2025, 08:42

14 nov 2025, 23:39
14 nov 2025, 21:29

"Sramotno, ponašaju se nenormalno"
"Sramotno smo počeli, igrači treba da zapitaju zbog čega je to tako. Dolazi veliki broj ljudi da nas gleda, bar su zaslužili da vide tim kojim se bori. Razlozi su jednostavni. Igrači ne razmišlju o utakamici, pred utakmicu sa ušao u svalačionici, svi su na telefonima, ponašaju se nenormalno. Neko sam ko će uvek da uzme odgvoornost posle nekih situacija, ali ne mogu ovo da shvatim", rekao je Obradović za Arena sport.

"Pokušao sam da ih podignem, da pravim izmene. Ista slika je bila i posle utakmce, neverovatne stvari. Ne znam kako više da regujem, ne da sam razočaran... Nemam reči da objasnim kakao seosećam, što ne shvataju da neko dolazi zbog njih. Mininimu minimuma je da budu koncentrisani. Ne znam šta da uradim. Ponovilao se sve ono što i što i i u utakmica koje smo dobili. Pad koncentracije u završnici, loše odluke i u napadu...", rekao je Obradović.
Mozda Obradovicu da Partizan vratis partizanovcima.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.