Kako moze Bernabeu ili San Siro gdje se sjedi svak ima svoje mjesto i laganica bez tuce i belaja? Ti stadioni primaju 70 000+ hiljada. Drugo je tamo gdje se stoji onda je vise stani gdje ima mjesta ali gdje se sjedi uvijek imas svoju stolicu.invincible1921 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:58Opcija 1: Nastupice ti lik agresivno i sta ces hoces se pobit sad sa njim radi stolice?Profesor je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:18Bio. Ja razumijem anarhiju na sektorima gdje se navija. Ali tribine gdje dolaze djeca, stariji... Nikako!Edincapitano je napisao/la: ↑11 maj 2026, 07:44
Tako ti je svaka vazna tekma u Zenici nazalost, ne znam jesil ikad bio na tekmi na BP
Opcija 2: Rece ti i na moje mjesto je neko sjeo, i sta cemo sad pomjerat 1000 ljudi
Ja bio na dubaiu 5 min prije tekme citava tribina ustaje i premjesta se...ali je tu znatno manji broj ljudi bio a i pitomija raja od one koja ide na tekme fudbalske rep
U Zenici protiv Italije bilo je ”samo” 9000 ja mislim, nije do koliko je ljudi nego ljudi se ponasaju kao zivotinje. Zato jest drzava kakva jest ali dobro.