E hvala, bas mi je drago, pisao sam ga u nadi da ce bar neko shvatiti. Kako vidim ti si sve to znao i prije, valjda ce jos neko makar promisliti, a ne odmah nastaviti po starom i to ko june kroz trnje kao ovaj Calcio, kome sam evo cak par puta morao objasniti da PAPAK NIJE ODRZAO OBECANJE NITI POTPIS IZ PISMA. Tu cinjenicu ovi koje veru na stranu znaju, ali nece da je prihvati, izbacuju je iz podsvijeti jer onda pada u vodu sva njihova teorija i prica i postaje ogoljeno da je Papak bio i d ponovo zeli biti dio reprezentacije samo zbog licnih interesa.... Eto koliko vrijedi njegova rijec - neka se ponovo procita dio gdje kaze da ce ove godine prestati igrati fudbal. I na kraju, nije meni toliko zbog Papca, svakako nema sanse da ga Pape pozove, krivo mi kad pogledam kako je nas narod blentav, naivan, lakovjeran...KONGO je napisao/la:@ Saban
Svaka cast za onaj dugi post gore u vezi Papca i svega, 100% se slazem sa svim sto si rekao. Da je Papac bio neki ko voli repku barem bi dosao kao neka moralna podrska na utakmice, barem one vaznije. Nije ga bilo uopste nigdje, sada hoce da uzima mjesto Lulicu i drugima kad mu je vrijeme proslo.
Saša Papac
Re: Saša Papac
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@sabane
Pa valjda je jasno da ne govorim samo u fudbalu kada kazem da smo svi bili "puni entuzijazma" nego o cjelokupnoj situaciji u savezu. Cini mi se da je tada negdje u to vrijeme i Pasalic otisao, mozda grijesim.
Lako je sada reci da smo bili naivni ali tada smo se stvarno ponadali da dolaze bolji dani. Tako se i Papac vratio. Ali kada su otjerali Kodru i Bolica sve se vratilo na staro.
Ja bih isto volio da se Papac vratio ranije da nam pomogne ali on je mislio da je nastavak bojkota bolje rjesenje. Imamo razlicito misljenje ali isti cilj. Ne znam zasto bih mu zamjerao. Glavno je da smo na neki nacin konacno dosli do tog cilja i sada se mozemo samo nadati da ce se sto prije stanje normalizovati. Sto se mene tice dobro je dosao ako se Susic odluci da ga pozove.
I samo mi jos reci koji je to 17-godisnjak na njegovoj poziciji bolji lijevi bek?
Pa valjda je jasno da ne govorim samo u fudbalu kada kazem da smo svi bili "puni entuzijazma" nego o cjelokupnoj situaciji u savezu. Cini mi se da je tada negdje u to vrijeme i Pasalic otisao, mozda grijesim.
Lako je sada reci da smo bili naivni ali tada smo se stvarno ponadali da dolaze bolji dani. Tako se i Papac vratio. Ali kada su otjerali Kodru i Bolica sve se vratilo na staro.
Ja bih isto volio da se Papac vratio ranije da nam pomogne ali on je mislio da je nastavak bojkota bolje rjesenje. Imamo razlicito misljenje ali isti cilj. Ne znam zasto bih mu zamjerao. Glavno je da smo na neki nacin konacno dosli do tog cilja i sada se mozemo samo nadati da ce se sto prije stanje normalizovati. Sto se mene tice dobro je dosao ako se Susic odluci da ga pozove.
I samo mi jos reci koji je to 17-godisnjak na njegovoj poziciji bolji lijevi bek?
Ako ti nije jasno sto bi mu zamjerovao kada nije htio da igra u trenutcima dok smo se svakako krpili po toj strani, a sada kada smo tu najaci zeli da se uslepa, onda jarane nemamo sta pricati, imamo dipidus razlicite poglede, a nije nam ni cilj isti.calcio je napisao/la:@sabane
Ne mislis valjda Papca racunati u lijevog beka
Da su svi bili ko Papac sad bi bili tamo negdje u drustvu Sejsela,Bahama,Arube i drugih na FIFA rang listi !
Pitam se da li bi svi oni bili heroji, kao sto je kod nekih danas Papac ?
Nemojte pricati da bi se nesto rijesilo, jer da su igraci mislili da se moze nesto postici svi bi sigurno bojkotovali ali su SHVATILI da je to ne moguce. I nakon ovoga, nas ponovo cekaju Kovacevic,Munja,Bevanda i drustvo zivi bili pa vidjeli.
Nemojte pricati da bi se nesto rijesilo, jer da su igraci mislili da se moze nesto postici svi bi sigurno bojkotovali ali su SHVATILI da je to ne moguce. I nakon ovoga, nas ponovo cekaju Kovacevic,Munja,Bevanda i drustvo zivi bili pa vidjeli.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa da se htio "slepati" logicnije bi bilo da se uslepa kada smo bili na putu za juznu afriku nego sad kad je skroz neizvjesna situacija.Saban je napisao/la:Ako ti nije jasno sto bi mu zamjerovao kada nije htio da igra u trenutcima dok smo se svakako krpili po toj strani, a sada kada smo tu najaci zeli da se uslepa, onda jarane nemamo sta pricati, imamo dipidus razlicite poglede, a nije nam ni cilj isti.calcio je napisao/la:@sabane
Ne mislis valjda Papca racunati u lijevog beka![]()
![]()
![]()
Prije Lulica, Salihovica, Subasica, Jahica, Vranjesa...ma daj reci da se salis da sam sebe ne psujem sto vijeme potrosi pokusavajuci ti nesto objasniti. Sasa je neokretan, spor, tromav, nema pojma sa loptom, nema nikakav centarsut, kakav on bek po Bogu brate. A centarhalfova ima koji su mladji otprilike onoliko koliko sam rekao, i koji bi trebalo u svakom slucaju biti u prednosti - makar da uce.
Papac je lijevi bek, ponekad igra i stopera alli prvenstveno lijevi bek.
Lulic, Salihovic, Jahic i Vranjes nisu lijevi bekovi. Subasic jeste ali jos uvijek nedokazan.
Lulic se dobro pokazao protiv defanzivne Rumunije, ali protiv neke jace i ofanzivnije ekipe tesko da moze biti tako ofanzivan. A njegova najveca snaga je ofanziva, ne defanziva.
E upravo to...svima nam je bio neopisiv gust gledati kako nasi igraju u proslim kvalifikacijama, svi smo strijepili pred dvomec sa Portugalom...i sad neko dodje i kaze da je Papac bio u pravu. Pa yebemu ja sve, ima li tu ikakve logike? Bajramovic i Hasagic pod injekcijama, Spaha sa cvorugama ko jumrk, Mravac polomeljenih rebara... i sad papcina gospodin i heroj za njih???? A oni onda bezbeli lopuze i prevaranti jer eto oni rijec nisu odrzali a vele da Papak jest...Da nije zalasno bilo bi smijesno. Tacno je da bi sada bilu u nekom ZNJ sesiru, a ovi iz FS ne bi mrdnuli. Jednostavno njih je rasturiti mogao jedino onaj ko ih je i postavio i dao mi ustav kakav imamo, a to je UEFA. Njih kao pojedince, mada i ja vjerujem da se sustinski nece mnogo promjeniti...evo vec najavljuju ovi iz takozvane r.s. da "njima niko nece odredjivati koga ce oni delegirti"....Sjasi Murta, da uzjase Kurta...sve do jednog dana (nada umire poslednja) kada ce se ova drzava ustrojiti kao i druge normalne drzave.KONGO je napisao/la:Da su svi bili ko Papac sad bi bili tamo negdje u drustvu Sejsela,Bahama,Arube i drugih na FIFA rang listi !
Svaka cast gromadi od covjeka sto je istrajao u svom stavu do kraja. Nadam se da ce nam se sad pridruziti, mnogo ce nam znaciti igrac takvih kvaiteta i prije svega covjek takvog karaktera.
a danas nam cvjetaju ruze jelde?? ma daj bola stalno isto pricas i ponavljas sam sebe. kad je dosao kodro/bolic bila je istinska prilika da se rijesimo bagre u bh.nogometu za SVA VREMENA. al' jgb bilo je vaznije lizati muda cire starog cirkusanta i na kraju opet nigdje na velikom prvenstoKONGO je napisao/la:Da su svi bili ko Papac sad bi bili tamo negdje u drustvu Sejsela,Bahama,Arube i drugih na FIFA rang listi !
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
danas smo mi u drustvu bruneja... da smo barem u drustvu sejsela, bahama..STEVIE je napisao/la:a danas nam cvjetaju ruze jelde?? ma daj bola stalno isto pricas i ponavljas sam sebe. kad je dosao kodro/bolic bila je istinska prilika da se rijesimo bagre u bh.nogometu za SVA VREMENA. al' jgb bilo je vaznije lizati muda cire starog cirkusanta i na kraju opet nigdje na velikom prvenstoKONGO je napisao/la:Da su svi bili ko Papac sad bi bili tamo negdje u drustvu Sejsela,Bahama,Arube i drugih na FIFA rang listi !
Pitam se da li bi svi oni bili heroji, kao sto je kod nekih danas Papac ?e pa eto sad uzivajte opet s tim ljudima koji su doveli ciru - tj. iljo, sulju munjo i pm! svaka cast kodri/bolicu i naravno sasi
dobro je rekao onaj s nickom> valencia, onda smo bili na dobrom putu da se protjera bagra iz saveza a danas opet status quo i to jos suspenzija. blago nama..amho je napisao/la: danas smo mi u drustvu bruneja... da smo barem u drustvu sejsela, bahama..
suspenzija i nije losa, ako rezultira promjenama... vidjecemo kakav ce bit' program rada ovog najavljenog komiteta za normalizaciju... iako poznavajuci nacin rada medjunarodnih institucija u bih, ne treba ocekivat' nista spektakularno...STEVIE je napisao/la:dobro je rekao onaj s nickom> valencia, onda smo bili na dobrom putu da se protjera bagra iz saveza a danas opet status quo i to jos suspenzija. blago nama..amho je napisao/la: danas smo mi u drustvu bruneja... da smo barem u drustvu sejsela, bahama..
- velez_mostar
- Kontakt:
Neko gore rece da imamo puno boljih lijevih bekova, nasmija me pravo, ocigledno se radi o nekome ko gleda neku od turskih serija dok je na drugom kanalu utakmica..
Papac moze na iskustvo pojesti sve nabrojane igrace, i takav profil nam treba, a uz to moze puno bolje odigrati centralnog stopera od bilo kojeg drugog iskljucujuci Spahica..tako da je prica o tome da je Papac nepotreban jako, jako neozbiljna.
Uostalom, ovo ne treba gledati kao povratak jednog igraca, nego kao promjenu klime u kojoj bi cak i on htio igrati, a naravno do strasnog selektora je hoce li ga zvati.
Sasa Papac je zasluzio poziv.
Papac moze na iskustvo pojesti sve nabrojane igrace, i takav profil nam treba, a uz to moze puno bolje odigrati centralnog stopera od bilo kojeg drugog iskljucujuci Spahica..tako da je prica o tome da je Papac nepotreban jako, jako neozbiljna.
Uostalom, ovo ne treba gledati kao povratak jednog igraca, nego kao promjenu klime u kojoj bi cak i on htio igrati, a naravno do strasnog selektora je hoce li ga zvati.
Meni su strasniji ,takvi ko' ti.
Ni salivanje strave tu ne moze pomoci.
Ni salivanje strave tu ne moze pomoci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
POTPIS!!!velez_mostar je napisao/la:Neko gore rece da imamo puno boljih lijevih bekova, nasmija me pravo, ocigledno se radi o nekome ko gleda neku od turskih serija dok je na drugom kanalu utakmica..
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
hvalla njemu na svemu, drzao se svog nekog principa i uspio je za sebe,,, nek mu je sa srecom!!! treba mu napraviti dobru oprostajnu tekmu ipak mislim sto se tice kvalifikacija da trebaju mladi da igraju,, Papac je dobar bek kad se igra striktno defanziva ,,ali nema vise brzine jos kad bi on bio u prvi 11 licili bi na Inter

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nije bilo moguce nista uraditi vise od one utakmice, da jeste uradilo bi se ! Pusti ti to sto je Ciro dosao itd....i sada se nece nista uraditi, ziv bio pa vidio tu ce opet biti i Bevanda,Kovacevic, i Munja i svi ostali....STEVIE je napisao/la:a danas nam cvjetaju ruze jelde?? ma daj bola stalno isto pricas i ponavljas sam sebe. kad je dosao kodro/bolic bila je istinska prilika da se rijesimo bagre u bh.nogometu za SVA VREMENA. al' jgb bilo je vaznije lizati muda cire starog cirkusanta i na kraju opet nigdje na velikom prvenstoKONGO je napisao/la:Da su svi bili ko Papac sad bi bili tamo negdje u drustvu Sejsela,Bahama,Arube i drugih na FIFA rang listi !
Pitam se da li bi svi oni bili heroji, kao sto je kod nekih danas Papac ?e pa eto sad uzivajte opet s tim ljudima koji su doveli ciru - tj. iljo, sulju munjo i pm! svaka cast kodri/bolicu i naravno sasi
Nije to lako promjeniti, to je isto kao da zelis nove ljude u politici. Shvati to vec jednom, prestanite svrsavati na medije koji bi zeljeli Osima,Barbu i druge. TO SE NECE DESITI !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
bilo je moguce, itekako. privatna repka kriminalaca odigrala prijateljsku protiv azerbajdzana ispred 50 gledalaca a na kosevu 15.000-20.000 doslo da pruzi podrsku kodri/bolicu! istovremeno svi(ne samo sasa) igraci bojkotovali "repku". al' nemoze to s nama tek tako, malo kasnije dolazi ciro na kormilo i svak brzo zaboravi kodru/bolica i oprostise ilji, sulji i munji.. zato nemoj govorit da su promjene nemoguce, moguce su bile promjene - da je svak onda zasukao rukave!KONGO je napisao/la: Nije bilo moguce nista uraditi vise od one utakmice, da jeste uradilo bi se ! Pusti ti to sto je Ciro dosao itd....i sada se nece nista uraditi, ziv bio pa vidio tu ce opet biti i Bevanda,Kovacevic, i Munja i svi ostali....
Od cetnicko-ustaske agresije na BiH, dakle od samog pocetka 1992, u Bosni se nije desila bolja stvar, Bosna nije bili srecnija i zanoscnije nego za vrijeme tih kvalifikacija, pod tim Cirom, za razliku od prethodnika Kodre gdje je vladalo opste rasulo. I ti bi Stevo da to izbrises, da kazes da nije treblo tako...da smo trebali biti zadnji u tim kvalifikacijama jer bi eto ovi se posramili pa otisli???? Ovi sto sto bi tada svrsavali od srece kada gledaju kako Bosnu gaze Luksemburg i Moldavija. Litvanija i Letonija...Stivene, ja znam da ti ne saosjecas sa ljudima u Bosni, jer si vjerovatno kao klinjo zdimio u nedodjiju, ali red je da pokazes malo respekta za te ljude, za njihove osjecaje i zelje, a ne da ti diktiras je li trebao Ciro ili nije. Samo budala moze pricati nesto protiv kvalifikacija koje su protekle kao prosle. Ako Bog da Insallah, ove ce biti jos uspjesnije, naravno bez izraubovanih, urvnutih, kao traktor sporih muljatora koji su najavili oprastanje a sada bi da otmu mjesto mladicima Arsenala, HSV-a, Stutgarta. Papcina u kucicu!!!!STEVIE je napisao/la:bilo je moguce, itekako. privatna repka kriminalaca odigrala prijateljsku protiv azerbajdzana ispred 50 gledalaca a na kosevu 15.000-20.000 doslo da pruzi podrsku kodri/bolicu! istovremeno svi(ne samo sasa) igraci bojkotovali "repku". al' nemoze to s nama tek tako, malo kasnije dolazi ciro na kormilo i svak brzo zaboravi kodru/bolica i oprostise ilji, sulji i munji.. zato nemoj govorit da su promjene nemoguce, moguce su bile promjene - da je svak onda zasukao rukave!KONGO je napisao/la: Nije bilo moguce nista uraditi vise od one utakmice, da jeste uradilo bi se ! Pusti ti to sto je Ciro dosao itd....i sada se nece nista uraditi, ziv bio pa vidio tu ce opet biti i Bevanda,Kovacevic, i Munja i svi ostali....
Karakteristicno je da se ovi koji su do juce rezali na Papeta i govorili take gadosti da sam zadivljen njihovim obrazom i bezsramom kada su se tako brzo presaltali, posle Rumuna...Za_raju je napisao/la:POTPIS!!!velez_mostar je napisao/la:Neko gore rece da imamo puno boljih lijevih bekova, nasmija me pravo, ocigledno se radi o nekome ko gleda neku od turskih serija dok je na drugom kanalu utakmica..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sasa Papac zasluzuje poziv u repku.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.