NK Iskra Bugojno
Re: Iskra Bugojno
Selimovic je neformalno rekao da ce on ostati u Iskri samo ako mu obezbijede uslove da klub uvede u Premijer ligu, jer nece da vodi prvoligaski klub. Selimovic je ostao, znaci imamo se cemu nadati 

ako dovodite karadzu i seferovica ,svaka cast onda mislite ozbiljnoo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... liga/71340" onclick="window.open(this.href);return false;
VRIJEMEEE JE!!!
VRIJEMEEE JE!!!
- katalinski
- Kontakt:
ma kako stvARI SA KANTONOM I FUDBALOM STOJE,MORACETE VI TRAVNIK CEKATI DA ISPADNE
Ajvatar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... liga/71340" onclick="window.open(this.href);return false;
Konačno Iskra je počela da varniči, nema dileme MI DOLAZIMO!!!
Konačno Iskra je počela da varniči, nema dileme MI DOLAZIMO!!!
poželjeni ste u najvišem rangu takmičenja

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Derbiji sa Celikom su uvijek bili posebni, vi dodjete napravite belaj na Jaklicu, ali vas mi na terenu pregazimo.samocelik je napisao/la:poželjeni ste u najvišem rangu takmičenja![]()

Pogledaj premijerligasku tabelukatalinski je napisao/la:ma kako stvARI SA KANTONOM I FUDBALOM STOJE,MORACETE VI TRAVNIK CEKATI DA ISPADNE

bit ce zanimljivo iduce polusezone pratiti borbu za ulazak u PL! 

Rudar, Vitez, Iskra se vec pojacavaju...nkvitez je napisao/la:bit ce zanimljivo iduce polusezone pratiti borbu za ulazak u PL!

ova tri kluba ce se i boriti za PL! ostali klubovi miruju,dok mi uzurbano radimo na pojacanjima 

- Free_shooteR
- Kontakt:
bit ce gustoo.....v_b_8_9 je napisao/la:Rudar, Vitez, Iskra se vec pojacavaju...nkvitez je napisao/la:bit ce zanimljivo iduce polusezone pratiti borbu za ulazak u PL!

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
I danas imam traumesamocelik je napisao/la:poželjeni ste u najvišem rangu takmičenja![]()

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
da,da
svega ce da bude 

Adnan Keranovic, sadasnji golman Jedinstva i jedan od boljih golmana lige, pregovara sa Iskrom!
Bugojno zaiskrilo!

Bugojno zaiskrilo!

Keranović pojačava Iskru?v_b_8_9 je napisao/la:Adnan Keranovic, sadasnji golman Jedinstva i jedan od boljih golmana lige, pregovara sa Iskrom!
Bugojno zaiskrilo!![]()
Ovu informaciju saznao je naš portal od izvora bliskih klubu iz Bugojna, a da u svemu tome ima istine, u razgovoru za Krajina.ba, potvrdio je i sam Keranović.
˝Pa iskren da budem, imao sam kontakta sa upravom Iskre. Kontaktirao me i trener Iskre, međutim još uvijek čekam da vidim kakve će mi uslove ponuditi˝.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Biti će zanimljivo do kraja sezone. Na dnu manje više sve poznato, ispali su već UNIS i Omladinac a treća ekipa se traži između FSN i Krajišnika. Kada je vrh u pitanju vidim Iskra se ne šali i lagano pojačava igrači kadar, međutim Rudar, Vitez i Gradina imaju prednost jer idu ekipama koje se već ispaleBaDa12 je napisao/la:Keranović pojačava Iskru?v_b_8_9 je napisao/la:Adnan Keranovic, sadasnji golman Jedinstva i jedan od boljih golmana lige, pregovara sa Iskrom!
Bugojno zaiskrilo!![]()
Ovu informaciju saznao je naš portal od izvora bliskih klubu iz Bugojna, a da u svemu tome ima istine, u razgovoru za Krajina.ba, potvrdio je i sam Keranović.
˝Pa iskren da budem, imao sam kontakta sa upravom Iskre. Kontaktirao me i trener Iskre, međutim još uvijek čekam da vidim kakve će mi uslove ponuditi˝.
- Free_shooteR
- Kontakt:
aa sta je sa omladincom ??? vi niste istpupili iz lige ?sony_91 je napisao/la:Biti će zanimljivo do kraja sezone. Na dnu manje više sve poznato, ispali su već UNIS i Omladinac a treća ekipa se traži između FSN i Krajišnika. Kada je vrh u pitanju vidim Iskra se ne šali i lagano pojačava igrači kadar, međutim Rudar, Vitez i Gradina imaju prednost jer idu ekipama koje se već ispaleBaDa12 je napisao/la:Keranović pojačava Iskru?v_b_8_9 je napisao/la:Adnan Keranovic, sadasnji golman Jedinstva i jedan od boljih golmana lige, pregovara sa Iskrom!
Bugojno zaiskrilo!![]()
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
Ma nista to ne znaci, svaka ekipa koja zeli Premier ligu, treba se okrenuti sebi i svojim igrama. Ako ne mozes pobijediti u Hrasnici, Gorazdu, Capljini (bez ikakvog potcjenjivanja ovih klubova), kako onda ocekivati ravnopravnu borbu sa Celikom, Velezom itd..sony_91 je napisao/la:Biti će zanimljivo do kraja sezone. Na dnu manje više sve poznato, ispali su već UNIS i Omladinac a treća ekipa se traži između FSN i Krajišnika. Kada je vrh u pitanju vidim Iskra se ne šali i lagano pojačava igrači kadar, međutim Rudar, Vitez i Gradina imaju prednost jer idu ekipama koje se već ispaleBaDa12 je napisao/la:Keranović pojačava Iskru?v_b_8_9 je napisao/la:Adnan Keranovic, sadasnji golman Jedinstva i jedan od boljih golmana lige, pregovara sa Iskrom!
Bugojno zaiskrilo!![]()
Situacija krajnje nepoznataFree_shooteR je napisao/la:
aa sta je sa omladincom ??? vi niste istpupili iz lige ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.