plavi su samo zeljo i siroki,a to su dobre ekipe,ne smijete kvarit prosjek...
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
ako je suditi po dresovima,bicete dobri
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Da te ispravim, ovo nisu dresoviArmageddon2012 je napisao/la:ako je suditi po dresovima,bicete dobri![]()
ali.. i dresovi su slični
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
a GOŠK ?Armageddon2012 je napisao/la:ako je suditi po dresovima,bicete dobri![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sto nam poce rast broj postova kako nas stavise u pl forum 
OFK Gradina Srebrenik
u potpunosti se slazem stobom , u kakanj nije dosla losija ekipa (mada ni mi nismo nesto)...Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.
Premijer liga je puna ekipa koje su plave ili plavo-bijeleanonimni je napisao/la:a GOŠK ?Armageddon2012 je napisao/la:ako je suditi po dresovima,bicete dobri![]()
Zeljo, Siroki, Travnik, GOSK, Leotar, Slavija i sad Gradina i Radnik jos.
Osam ekipa, pola lige, a ostali su vecinom crveni ili neka varijanta - crveno-bijeli, crveno-crni, crveno-plavi, bordo...
Mozes izdvojiti jedino Rudar i Olimpic.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
A tako ti je to, morate se privikavati.Brcko87 je napisao/la:sto nam poce rast broj postova kako nas stavise u pl forum
P.S.
Za kolegu armagedona, ako ćeš ići iz B.L. za Srebrenik, znači piči putem za Bijeljinu, a onda kod Lončara skreni prema Tuzli, i eto te za pola sata u Srebreniku.
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 11 jun 2012, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
vidiš, @Zel, ostali mi nisu ni na um pali..

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
i ovdje nas nadjose ovi iz federalne lige..Gusar1995 je napisao/la:u potpunosti se slazem stobom , u kakanj nije dosla losija ekipa (mada ni mi nismo nesto)...Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.![]()
![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
-
realancojk
- Kontakt:
nemoj tak, rudar je najjaca ekipa sve dok prvenstvo ne krene 
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
ja sam kazem sta sam vidio... aa ulazak ne osporavam ...al vratit ce te se vi ekpresno , ne brinem ja za vasBrcko87 je napisao/la:i ovdje nas nadjose ovi iz federalne lige..Gusar1995 je napisao/la:u potpunosti se slazem stobom , u kakanj nije dosla losija ekipa (mada ni mi nismo nesto)...Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko smo losa ekipa da smo tri kola prije kraja teoretski izborili ulazak..cijeli polusezonu nismo imali poraza..
![]()
aa protiv famosa nije igrala prva ekipa..
-
realancojk
- Kontakt:
Sretno vam bilo.
Jos da vam braca indijanci iz Lukavca udju u PL- BiH, i dosta iz Tz kantona.
NO PYRO NO PARTY
- L' Imperator
- Kontakt:
:@ Gusar
Nemoj se upustati u rasprave nikakve. Ljudi su zasluzeno usli u PL, a mi o tome mozemo samo sanjati ma koliko to cudno zvucalo
Nemoj se upustati u rasprave nikakve. Ljudi su zasluzeno usli u PL, a mi o tome mozemo samo sanjati ma koliko to cudno zvucalo
#samoRudar #zauvijek
L'Imperator
ja sam iznio svoje misljenje , nezz sto me napadate ..ako mislite da ste najjaci i da sa onakvom ekipom mozete igrati premijer ligu onda nezzz...
ja sam iznio svoje misljenje , nezz sto me napadate ..ako mislite da ste najjaci i da sa onakvom ekipom mozete igrati premijer ligu onda nezzz...
-
realancojk
- Kontakt:
Svako kad ulazi iz nižeg ranga takmičenja u viši se pojača, pa tako i gradina, ali to da su losi, to ne, ne bi bili prvi da nisu dobri..Koliko ja znam samo Velež osim Gradine ima 15 utakmica bez poraza...Gusar1995 je napisao/la:L'Imperator
- L' Imperator
- Kontakt:
Pa naravno da ce se pojacati. Samo im je napad za Premijer lige, a na svim ostalim pozicijama ce morati dovesti po jednog kvalitetnog igraca ako se zele zadrzati u PL.Gusar1995 je napisao/la:L'Imperator
#samoRudar #zauvijek
Hvala..Buu je napisao/la:Sretno vam bilo.
OFK Gradina Srebrenik
-
NekoNebitan
- Kontakt:
Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)L' Imperator je napisao/la:Pa naravno da ce se pojacati. Samo im je napad za Premijer lige, a na svim ostalim pozicijama ce morati dovesti po jednog kvalitetnog igraca ako se zele zadrzati u PL.Gusar1995 je napisao/la:L'Imperator
- MinjonKocka
- Kontakt:
Sretno Gradini u PL, da ostanete dosta godina, nadam se da nećete prestati navijati i za Želju pored svog kluba:)
MoSa voPla!
MoSa voPla!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Guest1945 i 8 gostiju.