Boris Pandža

grgr
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la grgr » 31 jul 2012, 20:45

Nisam ga nikad gledao u klubu zaista , doduse nisam ni imao priliku. Ali u repz mi je uvijek dobro igrao i super se slaze sa spahom. Cuj ukrajinci ulazu u fudbal nije to bas slaba liga , a neko je ranije napisao kad bi se tu pokazao mogao bi do sahk. ili dinama super bi bilo . Mislim da on ipak nije igrac koji moze igrat u najvecim klubovima svijeta ali sigurno da moze u timovima poput kyeva itd...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2012, 20:51

Uostalom Pandza je stoper valjda je bitnije protiv kakvih ce igraca igrati a ne sa kakvim ce igrati. A u ovom sto je bitno Ukrajinska liga je mnogo jaca od Belgijske. Njemu je bitno da on igra protiv kvalitetnih igraca stalno, biti ce i on odmah bolji.
Celik!3,2,2.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 avg 2012, 18:31

evo ovaj Arsenal veceras igra protiv Mure ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2012, 18:39

Sa magarca na magarca. Ali ovaj magarac ima vise para.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 avg 2012, 19:57

Rutinski to Arsenal odradi, 3 komada...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2012, 20:09

Cartman je napisao/la:Sa magarca na magarca. Ali ovaj magarac ima vise para.
I možda se ovaj magarac plasira u Europaligu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 avg 2012, 16:29

Eto pandza je u kievu , super imaju finu sansu da se plasiraju u EL uz malo srece naravno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2012, 13:28

Pravo ozbiljan klub ovaj Arsenal: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19179117" onclick="window.open(this.href);return false;

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 avg 2012, 13:59

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sa magarca na magarca. Ali ovaj magarac ima vise para.
I možda se ovaj magarac plasira u Europaligu :P
Ispada Arsenal K iz Europa league, rezultat u Kijevu je registrovan službenim rezultatom 3 : 0 za slovensku Muru, iz razloga što im je nastupio igrač kojemu nije istekla kazna za nastupanje u europskim takmičenjima i taj isti igrač je dao treći gol za Arsenal
P.S. evo nisam niti čitao @ Cartmanov link, upravo piše ono o čemu sam ja postao
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 avg 2012, 15:43

Meni samo nije jasno kako neko moze napisati da je Pandza kvalitetan stoper.
Pa, lik "ispada" non stop, kriza je prava, isto muha bez glave, da mu nije Spahe pored, primali bi po 5 golova uvijek (ni ovako nismo daleko).

Boris je dobar momak, pozrtvovan, radnik na terenu, sve to stoji, ali je kriminalan igrac, i jedini razlog zasto nastupa za nasu repku je taj sto smo pozadi UZASNI, i konkurencija mu je svedena na nekakve Jahice, Vranjese, piz.de materine.

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 09 avg 2012, 15:45

velez_mostar je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze napisati da je Pandza kvalitetan stoper.
Pa, lik "ispada" non stop, kriza je prava, isto muha bez glave, da mu nije Spahe pored, primali bi po 5 golova uvijek (ni ovako nismo daleko).

Boris je dobar momak, pozrtvovan, radnik na terenu, sve to stoji, ali je kriminalan igrac, i jedini razlog zasto nastupa za nasu repku je taj sto smo pozadi UZASNI, i konkurencija mu je svedena na nekakve Jahice, Vranjese, piz.de materine.
napisi kvalitetnije ako imas ;)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 avg 2012, 15:53

turku je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze napisati da je Pandza kvalitetan stoper.

napisi kvalitetnije ako imas ;)
Pa, upravo zato sto nemamo nista kvalitetnije, on igra, to sam i napisao..ali reci da je on kvalitet, pa to je cisto neznanje.
Pa, standardni reprezentativac 30. reprezentacije svijeta se ne moze prodati u neki osrednji Njemacki klub, ili neki klub iz Premiershipa koji se bori za opstanak..to dovoljno govori.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2012, 16:05

Tacno tako. Pandza je najslabija karika u prvih 11.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 avg 2012, 16:12

Protiv Irske i Mexika ispadao samo tako, Spaha ga spasavao. Ali malo morgen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 avg 2012, 19:05

Pandža je nedavno otputovao u Kijev gdje je prošao ljekarske preglede, te potpisao trogodišnji ugovor, međutim isti nije stupio na snagu, jer Arsenal još uvijek nije platio odštetu Mechelenu, potvrdio je to i 25-godišnji stoper za naš portal.

"Vratio sam se u Mechelen, gdje trenutno treniram. Ima još nekih stvari da se riješe. Arsenal nije platio odštetu Mechelenu. Ja sam uradio sve što je u mojoj moći. U narednih dva - tri dana znat ću šta će biti", rekao je Pandža

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 11 avg 2012, 15:43

:mrgreen:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 12 avg 2012, 02:51

gringobih je napisao/la::mrgreen:
slika
Kung fu Pandža :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 sep 2012, 21:37

Veliki peh,nadam se brzom oporavku i falit ce nam puno u ove dvije utakmice...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2012, 21:44

Care da sto brze ozdravis.

Jer boga pitaj koga sve hoce da nam uvale. Vrati se rapido, da ne dodjemo u situaciju da strahujemo...kao neki protiv Zete i Maribora.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 21:49

Ostade nam car na pola godine, tako kažu po prvim procijenama, a sada, što brže se oporavi, to bolje, naravno.
Sve najbolje Kung - fu, ne daj se, izdrži, i brz oporavak želim :!: 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.