NK Zvijezda Gradačac

edo_malesak

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la edo_malesak » 10 avg 2009, 17:55

Virtu4l je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:nema se ba para za to..cekaj sve polahko...vidis da nas je strefila recesija pa i stadion stao
Nije se moj post odnosio na pare, već na ono što trenutno piše na sajtu.

WEB ISKLJUCEN ZBOG NEPLACENIH RACUNA IZRADE WEB PREZENTACIJE

Sve i ako je ovo istina, mislim da je ovaj tekst neprikladan i ruši ugled kluba. Nešto slično je stajalo na sajtu Edina Džeke, pa je za 20 dana 500 ljudi nazvalo i ovi su to uklonili.
to vidi sa kneletom..mislim da je on radio ovu stranicu..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 avg 2009, 20:32

edo_malesak je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:nema se ba para za to..cekaj sve polahko...vidis da nas je strefila recesija pa i stadion stao
Nije se moj post odnosio na pare, već na ono što trenutno piše na sajtu.

WEB ISKLJUCEN ZBOG NEPLACENIH RACUNA IZRADE WEB PREZENTACIJE

Sve i ako je ovo istina, mislim da je ovaj tekst neprikladan i ruši ugled kluba. Nešto slično je stajalo na sajtu Edina Džeke, pa je za 20 dana 500 ljudi nazvalo i ovi su to uklonili.
to vidi sa kneletom..mislim da je on radio ovu stranicu..
Knele se ograđuje od ove stranice, čisto da ne bude da sam ja taj koji uništava ugled kluba. Knele je radio http://www.nkzvijezda.com par godina, čisto kao što to sada radi fksinfo.com ili fkzeljeznicar.com (iz ljubavi prema klubu), a taj sajt je ukažen jer materijalno nisam mogao da ga održavam.

http://www.zvijezda.ino je radio jedan čovjek iz Gradačca, navodno je tražio par hiljada, ovi su pristali, da bi kasnije to porekli i čovjek je apsolutno u pravu. Tako i treba. Plati i imat ćeš!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2009, 20:41

Čovjek jeste u pravu zato što traži svoj novac, ali ovo je amaterski način revolta. Knele, obojica znamo kako to funkcioniše. Ima papir, ima sud, a ako je u ovo ušao bez papira, onda je čisti amater.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 10 avg 2009, 21:25

Knele se ograđuje od ove stranice, čisto da ne bude da sam ja taj koji uništava ugled kluba. Knele je radio http://www.nkzvijezda.com par godina, čisto kao što to sada radi fksinfo.com ili fkzeljeznicar.com (iz ljubavi prema klubu), a taj sajt je ukažen jer materijalno nisam mogao da ga održavam.

http://www.zvijezda.ino je radio jedan čovjek iz Gradačca, navodno je tražio par hiljada, ovi su pristali, da bi kasnije to porekli i čovjek je apsolutno u pravu. Tako i treba. Plati i imat ćeš!
izvini brate,pomijeso sam te dvije stranice
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 avg 2009, 23:24

Narode moze neko da mi kaze tacno vrijeme utakmice Zvijezda-Zeljo.I jeli u Subotu ili Nedelju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 avg 2009, 23:31

123456 je napisao/la:Narode moze neko da mi kaze tacno vrijeme utakmice Zvijezda-Zeljo.I jeli u Subotu ili Nedelju.
U subotu se Guzi Zeljo :lol: a u nedjelju se slavi :P
Dragon Town

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 avg 2009, 23:40

zmaj_Bosne je napisao/la:
123456 je napisao/la:Narode moze neko da mi kaze tacno vrijeme utakmice Zvijezda-Zeljo.I jeli u Subotu ili Nedelju.

Dobro skontao sam po tvom rijecniku da si papcina i to veca ali to nije bilo moje pitanje.A cujemo se u nedjelju ;)

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 12 avg 2009, 23:44

E jesi ljakse!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 avg 2009, 23:45

123456 je napisao/la:

Dobro skontao sam po tvom rijecniku da si papcina i to veca ali to nije bilo moje pitanje.A cujemo se u nedjelju ;)
Cuj papcina, ali ajd vec si se isparavio pa si rekao da sam onaj veci :mrgreen: . Nisam te mislio uvrijedit, ali samo malo dizem atmosferu, jer vidim da je malo stisano pret tekmu. A u nedjelju si svakako pozvan da proslavis sa nama, dacemo ti cak i da skocis sa kule :lol:
Dragon Town

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 avg 2009, 00:12

nazad u šumu....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2009, 01:42

Subota, 17:00. Dobrodošao u Gradačac, grad Zmaja od Bosne.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 13 avg 2009, 09:07

Knele je napisao/la:
Subota, 17:00. Dobrodošao u Gradačac, grad Zmaja od Bosne.

Zbog toga i pitam jer bio sve dogovorio da vozim 4-5 momaka ali ebiga isade mi neodlozan poso i nista.A pravo mi krivo jer nisam ja inace iz kopa ja sam sa sjevera neidem na gostovanja i tako to ali evo ovo bi isao i bas bi volio da dodjem kod vas gore ali nedade se.Da je u nedelju bio bi 100% ili da je bar u subotu navece ali znam da nemate reflektore i eto neda se nikako................

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 avg 2009, 13:13

Kakva je situacija u Gradaccu sa gostujucim navijacima? Jeli ih izbace 15 minuta prije kraja utakmice?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 13 avg 2009, 13:19

prosli put smo dosli prije pocetka utakmice i izasli smo u 90. minuti, a ne znam sto ce nam uprava zvijezde naplacivati kartu 5 KM, a njihovi navijaci imaju besplatnu kad dodju na grbavicu.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2009, 13:28

Pa nece imati na proljece :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 avg 2009, 13:29

kinone je napisao/la:prosli put smo dosli prije pocetka utakmice i izasli smo u 90. minuti, a ne znam sto ce nam uprava zvijezde naplacivati kartu 5 KM, a njihovi navijaci imaju besplatnu kad dodju na grbavicu.
To je odlicno. Kad vec prodjemo 350 km onda bi bilo lijepo i da pogledamo utakmicu do kraja .. ;)
AMAR OSIM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2009, 13:39

Stole iz Bora je napisao/la:Kakva je situacija u Gradaccu sa gostujucim navijacima? Jeli ih izbace 15 minuta prije kraja utakmice?
Pozdrav'

U Gradačcu se najviše gleda na to da se sačuva obraz, da se ispoštuje sve, te da gostujući navijači i igrači budu dobro dočekani, bez obzira kako mi bili (ne)dočekani na drugim terenima.

Ulazite, čim dođete (bez ikakvog zakašnjenja), ostajete malo duže na stadionu ili u isto vrijeme kada sudija odsvira kraj izlazite. Budi bez brige, imamo poštovanja.

Cijene nikada gostima ne naplaćujemo, mislim da posebno navijačima Želje nećemo, jer i mi na Grbavicu ulazimo besplatno.

Još jednom, dobrdošli u Gradačac, nadam se dobroj utakmici, dobrom navijanju na tribinama, i na kraju krajeva da se prijateljski okonča ova utakmica. Ja sam od sutra u Zagrebu, nažalost nemam mogućnost da popratim ovaj meč.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 13 avg 2009, 13:41

Stole iz Bora je napisao/la:Kakva je situacija u Gradaccu sa gostujucim navijacima? Jeli ih izbace 15 minuta prije kraja utakmice?
sve zavisi kako ste se do sada ponasali i kako cete se ponasati taj dan..ultrasi su prosli put pravili sranja i nakon 15 minuta odvezeni dok su sada bili fini ali zbog zasluga od prosli put usli su 10 minuta kasnije i otisli 15-tak minuta prije kraja...a to sa naplacivanjem nemam pojma...a svim ostalim je bilo kako je knele rekao a koliko se ja sjecam i vi ste nase sutnuli 15 minuta prije prosle sezone

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 avg 2009, 13:45

edo_malesak je napisao/la:
sve zavisi kako ste se do sada ponasali i kako cete se ponasati taj dan..ultrasi su prosli put pravili sranja i nakon 15 minuta odvezeni dok su sada bili fini ali zbog zasluga od prosli put usli su 10 minuta kasnije i otisli 15-tak minuta prije kraja...a to sa naplacivanjem nemam pojma...a svim ostalim je bilo kako je knele rekao a koliko se ja sjecam i vi ste nase sutnuli 15 minuta prije prosle sezone
Eto covjek gore rece da su prosli put ostali svih 90 minuta sto znaci da je ponasanje "na nivou" .. :). Za karte nisam ni pitao, kako svima tako i meni.
Nismo vas MI sutnuli nego uprava .. Sto se mene tice ja bi radije gostujuce navijace ostavio malo duze nego da ih se izbacuje 15 minuta ranije.
AMAR OSIM

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 13 avg 2009, 13:58

Knele je napisao/la:
Pozdrav'

U Gradačcu se najviše gleda na to da se sačuva obraz, da se ispoštuje sve, te da gostujući navijači i igrači budu dobro dočekani, bez obzira kako mi bili (ne)dočekani na drugim terenima.

Ulazite, čim dođete (bez ikakvog zakašnjenja), ostajete malo duže na stadionu ili u isto vrijeme kada sudija odsvira kraj izlazite. Budi bez brige, imamo poštovanja.

Cijene nikada gostima ne naplaćujemo, mislim da posebno navijačima Želje nećemo, jer i mi na Grbavicu ulazimo besplatno.

Još jednom, dobrdošli u Gradačac, nadam se dobroj utakmici, dobrom navijanju na tribinama, i na kraju krajeva da se prijateljski okonča ova utakmica. Ja sam od sutra u Zagrebu, nažalost nemam mogućnost da popratim ovaj meč.
Iz uprave Zvijezde rekli su da ce naplatiti ulaz 5 KM, pa ako mozes provjeri pa mi javi :D
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.