Care iz Gradačca Zmaj od Bosne siRK Gradacac je napisao/la:Mukiol legenda si

Care iz Gradačca Zmaj od Bosne siRK Gradacac je napisao/la:Mukiol legenda si
I mene zanima jesuli neka pojacanja na pomolu imali ikakvih informacijael-fighter je napisao/la:Čuo sam od nekoga da imaju velike ambicije u PL. Zna li neko da li je to istina i da li se pojačavaju za narednu sezonu.
zasad kako se pisalo potpisao pelak iz zelje prlic iz posusja i neki simcevic bivsi mladi reprezentativac srbije igro u drugoj srbijanskojMukiol je napisao/la:I mene zanima jesuli neka pojacanja na pomolu imali ikakvih informacijael-fighter je napisao/la:Čuo sam od nekoga da imaju velike ambicije u PL. Zna li neko da li je to istina i da li se pojačavaju za narednu sezonu.![]()
![]()
Ovom spisku treba dodati Hasecica iz Famosa,sa 25 golova u 2 ligi Centar,sa kojim Olimpik ima ugovor od pocetka ove godine.Prema info sve pozicije su dogovorene i pokrivene i ocekuje se potpisivanje ugovora sa igracima koji ce zaista biti pojacanja kako za Olimpik tako i ovu ligu.Veliki je broj igraca koji se nude Gracicu,najvise igraca iz Celika,Slobode,Zelje i Zvijezde.Pominje se Matijas Matko,Bekric,Karic,Lucic i dr.Lovac je napisao/la:Sad za sad, skroz tanko sto se tice olimpika, ruku na srce ovih par igraca sto su doveli to je sve, a oni ne mogu sami nista uradit u PL, ako ostane ovakva situacija, mislim da ce olimpik biti kanta za napucavanje kao sto je nedavno i njihov predsjednik Gracic izjavio, nadam se da ce uspjet da dovedu jos nekih pojacanja..
Hajde mi navedi tog igrača koji pod Zvijezdinim ugovorom, bez klubske dozvole. pregovara sa Olimpikom. Misliš li na Elvisa Karića, bivšeg golmana Sarajeva?jalijas je napisao/la:Poprilicno sam upucen u desavanja u klubu i znam da se svakodnevno pregovara sa novim igracima i da je vec sada napravljena dobra baza za narednu sezonu i da ce olimpik svakako igrati znacajnu ulogu u Premijer ligi. Mislim da ce se krajem sedmice dosta toga znati oko novih pojacanja, odnosno igraca koji ce nastupati za Vukove naredne sezone. Znam da se pregovara sa nekim igracima iz Celika, Zvijezde, Radnika iz Bijeljine, ali i nekim igracima iz Crne Gore. Uglavnom dosta stvari ce biti jasnije krajem sedmice kada ce neki od igraca i potpisati ugovore...
ma moze bilo ko da ide iz zvijezde osim karica..karic je institucija zajedno sa ratkom...alfa i omega zvijezdejalijas je napisao/la:vise ce se znati u petak, iz kluba su najavili da ce u petak biti prezentovano 6 novih igraca za narednu sezonu pa cemo vidjeti. Uglavnom iz zvijezde se ne radi o golmanu to sa sigurnoscu mogu reci...
mogao bi tripic zamijeniti karicaedo_malesak je napisao/la:ma moze bilo ko da ide iz zvijezde osim karica..karic je institucija zajedno sa ratkom...alfa i omega zvijezdejalijas je napisao/la:vise ce se znati u petak, iz kluba su najavili da ce u petak biti prezentovano 6 novih igraca za narednu sezonu pa cemo vidjeti. Uglavnom iz zvijezde se ne radi o golmanu to sa sigurnoscu mogu reci...
On ide u modricu mislim...mozda dodje hadzidzulbic onda ovamo...nije los golman...ali ga ne vole bas ovdje u GR...a na zadnjem treningu sam vidio i golmana Orasja na tribinamaFK Sarajevo je napisao/la:mogao bi tripic zamijeniti karicaedo_malesak je napisao/la:ma moze bilo ko da ide iz zvijezde osim karica..karic je institucija zajedno sa ratkom...alfa i omega zvijezdejalijas je napisao/la:vise ce se znati u petak, iz kluba su najavili da ce u petak biti prezentovano 6 novih igraca za narednu sezonu pa cemo vidjeti. Uglavnom iz zvijezde se ne radi o golmanu to sa sigurnoscu mogu reci...
Razocaran sam ovim pojacanjima stvarno bezveze...mislim da nemogu doprinjeti nikakvim rezultatima i sto su neki vec govorili sa ovakvim igrackim kadrom Olimpik ce biti kanta za nabijanje...svaku utakmicu ce igrati na Kosevu i to ponedjeljkom puno bi bilo bolje petkom...ali hajde...BEZVEZE SKROZrumenigge je napisao/la:Ma nek je Nijaz sve igrace nogiro,a ti isti usli u PL.Da su ovi nesto bolji pa hajde.Pustio Radonju a lik je igracina.Koliko se prasine diglo izgleda jedva pa nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.