Olimpik Sarajevo

Mukiol
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mukiol » 08 jun 2009, 13:04

RK Gradacac je napisao/la:Mukiol legenda si :)
Care iz Gradačca Zmaj od Bosne si :D
mB!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 13:20

Čuo sam od nekoga da imaju velike ambicije u PL. Zna li neko da li je to istina i da li se pojačavaju za narednu sezonu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 jun 2009, 13:32

el-fighter je napisao/la:Čuo sam od nekoga da imaju velike ambicije u PL. Zna li neko da li je to istina i da li se pojačavaju za narednu sezonu.
I mene zanima jesuli neka pojacanja na pomolu imali ikakvih informacija :? :?: :?
mB!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jun 2009, 20:09

Mukiol je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Čuo sam od nekoga da imaju velike ambicije u PL. Zna li neko da li je to istina i da li se pojačavaju za narednu sezonu.
I mene zanima jesuli neka pojacanja na pomolu imali ikakvih informacija :? :?: :?
zasad kako se pisalo potpisao pelak iz zelje prlic iz posusja i neki simcevic bivsi mladi reprezentativac srbije igro u drugoj srbijanskoj
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 09 jun 2009, 00:01

Sad za sad, skroz tanko sto se tice olimpika, ruku na srce ovih par igraca sto su doveli to je sve, a oni ne mogu sami nista uradit u PL, ako ostane ovakva situacija, mislim da ce olimpik biti kanta za napucavanje kao sto je nedavno i njihov predsjednik Gracic izjavio, nadam se da ce uspjet da dovedu jos nekih pojacanja..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 jun 2009, 08:49

Lovac je napisao/la:Sad za sad, skroz tanko sto se tice olimpika, ruku na srce ovih par igraca sto su doveli to je sve, a oni ne mogu sami nista uradit u PL, ako ostane ovakva situacija, mislim da ce olimpik biti kanta za napucavanje kao sto je nedavno i njihov predsjednik Gracic izjavio, nadam se da ce uspjet da dovedu jos nekih pojacanja..
Ovom spisku treba dodati Hasecica iz Famosa,sa 25 golova u 2 ligi Centar,sa kojim Olimpik ima ugovor od pocetka ove godine.Prema info sve pozicije su dogovorene i pokrivene i ocekuje se potpisivanje ugovora sa igracima koji ce zaista biti pojacanja kako za Olimpik tako i ovu ligu.Veliki je broj igraca koji se nude Gracicu,najvise igraca iz Celika,Slobode,Zelje i Zvijezde.Pominje se Matijas Matko,Bekric,Karic,Lucic i dr.

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 09 jun 2009, 09:28

Poprilicno sam upucen u desavanja u klubu i znam da se svakodnevno pregovara sa novim igracima i da je vec sada napravljena dobra baza za narednu sezonu i da ce olimpik svakako igrati znacajnu ulogu u Premijer ligi. Mislim da ce se krajem sedmice dosta toga znati oko novih pojacanja, odnosno igraca koji ce nastupati za Vukove naredne sezone. Znam da se pregovara sa nekim igracima iz Celika, Zvijezde, Radnika iz Bijeljine, ali i nekim igracima iz Crne Gore. Uglavnom dosta stvari ce biti jasnije krajem sedmice kada ce neki od igraca i potpisati ugovore...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 jun 2009, 02:16

jalijas je napisao/la:Poprilicno sam upucen u desavanja u klubu i znam da se svakodnevno pregovara sa novim igracima i da je vec sada napravljena dobra baza za narednu sezonu i da ce olimpik svakako igrati znacajnu ulogu u Premijer ligi. Mislim da ce se krajem sedmice dosta toga znati oko novih pojacanja, odnosno igraca koji ce nastupati za Vukove naredne sezone. Znam da se pregovara sa nekim igracima iz Celika, Zvijezde, Radnika iz Bijeljine, ali i nekim igracima iz Crne Gore. Uglavnom dosta stvari ce biti jasnije krajem sedmice kada ce neki od igraca i potpisati ugovore...
Hajde mi navedi tog igrača koji pod Zvijezdinim ugovorom, bez klubske dozvole. pregovara sa Olimpikom. Misliš li na Elvisa Karića, bivšeg golmana Sarajeva?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 10 jun 2009, 10:25

vise ce se znati u petak, iz kluba su najavili da ce u petak biti prezentovano 6 novih igraca za narednu sezonu pa cemo vidjeti. Uglavnom iz zvijezde se ne radi o golmanu to sa sigurnoscu mogu reci...

rumenigge
Kontakt:

Post Postao/la rumenigge » 10 jun 2009, 10:54

Sta bi sa Spalevicem,zar ga nije Gracic najavljivao kao prvo pojacanje

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 10 jun 2009, 11:22

jalijas je napisao/la:vise ce se znati u petak, iz kluba su najavili da ce u petak biti prezentovano 6 novih igraca za narednu sezonu pa cemo vidjeti. Uglavnom iz zvijezde se ne radi o golmanu to sa sigurnoscu mogu reci...
ma moze bilo ko da ide iz zvijezde osim karica..karic je institucija zajedno sa ratkom...alfa i omega zvijezde
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jun 2009, 12:44

edo_malesak je napisao/la:
jalijas je napisao/la:vise ce se znati u petak, iz kluba su najavili da ce u petak biti prezentovano 6 novih igraca za narednu sezonu pa cemo vidjeti. Uglavnom iz zvijezde se ne radi o golmanu to sa sigurnoscu mogu reci...
ma moze bilo ko da ide iz zvijezde osim karica..karic je institucija zajedno sa ratkom...alfa i omega zvijezde
mogao bi tripic zamijeniti karica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 10 jun 2009, 12:57

FK Sarajevo je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:
mogao bi tripic zamijeniti karica
On ide u modricu mislim...mozda dodje hadzidzulbic onda ovamo...nije los golman...ali ga ne vole bas ovdje u GR...a na zadnjem treningu sam vidio i golmana Orasja na tribinama
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 10 jun 2009, 13:00

Ma Hadžiđulbić se vraća u Velež,okanite se vi njega :)
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

skala
Kontakt:

Post Postao/la skala » 12 jun 2009, 13:22

Meni je drago da jedan konjičanin učestvuje u ovom olimpiku imam druga koji je dobar sa jusufbegovićem on mu je pričo da je ovaj predjednik baš korektan i još mu je rekao da je on najviše na terenu i sa igračima i da su mu zasluge za plasman najviše njegove

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 12 jun 2009, 13:24

Press u F.K. Olimpik potpisi novih igrača

http://www.****/cms

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 12 jun 2009, 14:14

Dobro cete dogurati sa ovakim polovnim pojacanjima, a moji Vukovi kakvi su ovo igraci sa ovim levatima cete ispasti ko fisek.

rumenigge
Kontakt:

Post Postao/la rumenigge » 12 jun 2009, 14:33

Ma nek je Nijaz sve igrace nogiro,a ti isti usli u PL.Da su ovi nesto bolji pa hajde.Pustio Radonju a lik je igracina.Koliko se prasine diglo izgleda jedva pa nista

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 jun 2009, 14:39

rumenigge je napisao/la:Ma nek je Nijaz sve igrace nogiro,a ti isti usli u PL.Da su ovi nesto bolji pa hajde.Pustio Radonju a lik je igracina.Koliko se prasine diglo izgleda jedva pa nista
Razocaran sam ovim pojacanjima stvarno bezveze...mislim da nemogu doprinjeti nikakvim rezultatima i sto su neki vec govorili sa ovakvim igrackim kadrom Olimpik ce biti kanta za nabijanje...svaku utakmicu ce igrati na Kosevu i to ponedjeljkom puno bi bilo bolje petkom...ali hajde...BEZVEZE SKROZ :!: :cry:
mB!

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 12 jun 2009, 15:15

otpustio RADONJU KAJTAZA RASCICA RIBICA ADILOVICA BECIREVICA CULOVA ITD ITD 10X BOLJE IGRACE NEGO OVE SADA STO IMA....

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.