Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ponajviše*Vucevich je napisao/la:Qarabag igra grupnu fazu LS, samo sto je Seha mozda najmanje zasluzan za to
Evo ti za CL (sad je, naravno, Azerbejdzan 'zeleni'DrFilgud je napisao/la:Koliko ima europskih drzava, ne racunam ove micro derzave tipa Andora, Lihtenstajn, da nisu dale tim u CL ili EL grupnoj fazi?
Moldavija i Irska su igrale EL, moguce sutra i Makedonija. Vjerovatno bar jedna od pribaltickih je igrala EL.Vucevich je napisao/la:Evo ti za CL (sad je, naravno, Azerbejdzan 'zeleni'DrFilgud je napisao/la:Koliko ima europskih drzava, ne racunam ove micro derzave tipa Andora, Lihtenstajn, da nisu dale tim u CL ili EL grupnoj fazi?):
I Albanija je imala Skenderbega cini mi se u grupama EL tako da i oni su netacni na ovoj karti. Mi i Crna Gora cemo zadnji biti. Oni zato sto su neradnici i lijeni a mi zato sto smo i glupi i lijeni.DrFilgud je napisao/la:Moldavija i Irska su igrale EL, moguce sutra i Makedonija. Vjerovatno bar jedna od pribaltickih je igrala EL.Vucevich je napisao/la:Evo ti za CL (sad je, naravno, Azerbejdzan 'zeleni'DrFilgud je napisao/la:Koliko ima europskih drzava, ne racunam ove micro derzave tipa Andora, Lihtenstajn, da nisu dale tim u CL ili EL grupnoj fazi?):
edit: Latvija u Gruzija igrale EL
Da , igrali su i Albanci.Effenberg je napisao/la: I Albanija je imala Skenderbega cini mi se u grupama EL tako da i oni su netacni na ovoj karti. Mi i Crna Gora cemo zadnji biti. Oni zato sto su neradnici i lijeni a mi zato sto smo i glupi i lijeni.
Karabeg me nije iznenadio, zasluzili su vise nego Kopenhagen. Seha je plivo zesce kod prvog gola al bio je solidan opet, ne treba zamjeriti. Elem on je itekako opcija za Begovica ako ovaj nije u formi.
Lijepo sam napisao da je to za CL.Effenberg je napisao/la:
I Albanija je imala Skenderbega cini mi se u grupama EL tako da i oni su netacni na ovoj karti. Mi i Crna Gora cemo zadnji biti. Oni zato sto su neradnici i lijeni a mi zato sto smo i glupi i lijeni.
Karabeg me nije iznenadio, zasluzili su vise nego Kopenhagen. Seha je plivo zesce kod prvog gola al bio je solidan opet, ne treba zamjeriti. Elem on je itekako opcija za Begovica ako ovaj nije u formi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.