Pa toga jedva zapadne i u Hajduka da igra... tj. više sjedi na klubi nego igra, bude li on pozvan svaka čast!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Svojim dobrim partijama defintivno zasluzuje poziv.anlayan je napisao/la:smajic
ti da si selektor pozvao bi 50 igraca na okupljanjeTarik14 je napisao/la:Svojim dobrim partijama defintivno zasluzuje poziv.anlayan je napisao/la:smajic
Mislim da je ta granica 22-23 igracaescape je napisao/la:Nemožeš to, ima granica neka FIFI-na kolko igrača može biti u repki
ja mislim da Ciro poziva 18-19 igraca zbog toga da bi savez ustedio na avionskim kartama i smjestajem jer su pred bankrotom...miky_hz je napisao/la:Mislim da je ta granica 22-23 igracaescape je napisao/la:Nemožeš to, ima granica neka FIFI-na kolko igrača može biti u repki
Daj jednu losu utakmicu Pandze za reprezentaciju. Izvoli.escape je napisao/la:Pandzu?![]()
Pa toga jedva zapadne i u Hajduka da igra... tj. više sjedi na klubi nego igra, bude li on pozvan svaka čast!
Pandza je stoper u rangu Hibica, kojeg smatram ubjedljivo najjacim nasim poslijeratnim stoperom, Konjic je poslije njega, pa zatim Papac i Pandza,ŠB_Fidelis je napisao/la:Daj jednu losu utakmicu Pandze za reprezentaciju. Izvoli.escape je napisao/la:Pandzu?![]()
Covjek je pojam za polovicu kvazi-stopera koje BiH zove zahvaljujuci svojim fizickim predispozicijama i ponajvise borbenosti i zalaganju. To sto ti ocito ne pratis, ili nikad nisi ni pratio, pa izvodis zakljucke iz jednog kluba (a jakog mi kluba, nas nepostojecim penalom jedva uspije dobiti kod kuce) koji je promijenio isuvise trenera da bi jedan takav mladi igrac dobio svoju priliku, dovodio polovnjake poput Zivkovica pa ih forsirao naustrb mladjih i boljih, sve do Ante Mise, naravno, gdje se sad pak vidi koja je prva postava Hajdukove obrane, i zasto tako malo golova primaju - Vejic, Pandza, je neka druga stvar.
Mukiol je napisao/la:Milemkovic Ninoslav, Vladan Gruji, BUlet Biscevic znali iko sta je sa tim igracima igraju li uopste vise fudball i u kojim klubovima![]()
Biscevic je okoncao karijeru i sada se bavi politikom, Grujic igrao za Moss FK u drugoj norveskoj ligi a Milenkovic igra standardno i dobro za Panserraikos u Grckoj ligi.Mukiol je napisao/la:Milemkovic Ninoslav, Vladan Gruji, BUlet Biscevic znali iko sta je sa tim igracima igraju li uopste vise fudball i u kojim klubovima![]()
mirzza je napisao/la:evo ga pandza i zabi
Bulet haha bravo care ja bi radije rekao da je Bulend osim ako nije neka greska u pisanju kod tebeMukiol je napisao/la:Milemkovic Ninoslav, Vladan Gruji, BUlet Biscevic znali iko sta je sa tim igracima igraju li uopste vise fudball i u kojim klubovima![]()