Ako ovo bude onda je stvarno prs'o ovaj Mancini.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Na klupi je najvjerojatnije će poslije ućiNail for Real je napisao/la:Sta je sa Silvom?
Mislim da ce sastav biti isti, u izmijenjenoj formaciji naravno ( Johnson sredina a Toure kriloDevil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ovo bude onda je stvarno prs'o ovaj Mancini.
Fakticki ovde su sva cetvorica centralni igraci od kojih jedino Adam koliko toliko moze odigrati na krilu.A Yaya i De Jong po stranama.Nail for Real je napisao/la:Mislim da ce sastav biti isti, u izmijenjenoj formaciji naravno ( Johnson sredina a Toure kriloDevil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ovo bude onda je stvarno prs'o ovaj Mancini.)
ma ovo je greskaDevil je napisao/la:Fakticki ovde su sva cetvorica centralni igraci od kojih jedino Adam koliko toliko moze odigrati na krilu.A Yaya i De Jong po stranama.Nail for Real je napisao/la:Mislim da ce sastav biti isti, u izmijenjenoj formaciji naravno ( Johnson sredina a Toure kriloDevil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ovo bude onda je stvarno prs'o ovaj Mancini.)
![]()
Pa i Ratko Dostanic bi bolju formaciju skontao.
Pa jeste kazem ti u ovoj formaciji svi su mu centralni vezni,po meni bolje bi mu u najmanju ruku da mu igra MilnerNail for Real je napisao/la:Al' zar Barry nije centralni vezni? Po meni, bolje da Silva pocne od prve a De Jong van, pa bi onda centralnu vezu cinili Toure - Barry.
Johnson je krilo i ja nisam upratio da je igrao centralnog veznog.Devil je napisao/la:Pa jeste kazem ti u ovoj formaciji svi su mu centralni vezni,po meni bolje bi mu u najmanju ruku da mu igra MilnerNail for Real je napisao/la:Al' zar Barry nije centralni vezni? Po meni, bolje da Silva pocne od prve a De Jong van, pa bi onda centralnu vezu cinili Toure - Barry.
nemoj ba Dzeku,valjda ce zablistat pa da ga ne vadi do kraja,i onda nek ga izbaci u 89. minuti da svi ustanu na noge i pozdrave gatanzla je napisao/la:Silva je rovit, iznenađenje je što je uopšte na klupi. Vjerovatno će on zamijeniti Džeku nekad u drugom poluvremenu.
Johnson je klasicni play dakle pozicija iza dva napadaca,to sto ga Mancini koristi na krilima to je drugi par carapa,no i tamo se solidno snalazi.A_d_0 je napisao/la:Johnson je krilo i ja nisam upratio da je igrao centralnog veznog.Devil je napisao/la:Pa jeste kazem ti u ovoj formaciji svi su mu centralni vezni,po meni bolje bi mu u najmanju ruku da mu igra MilnerNail for Real je napisao/la:Al' zar Barry nije centralni vezni? Po meni, bolje da Silva pocne od prve a De Jong van, pa bi onda centralnu vezu cinili Toure - Barry.
pa ja to im ja govorimking1000 je napisao/la:Kad DŽEKO dadne 3,4 gola onda može da izađe![]()
![]()
Haha, da se ja pitam Džeko bi igrao uvijek. Ali treba uzeti u obzir kad je igrao zadnju utakmicu, i da je trenira punim intezitetom tek par dana, a njihova liga svakako duplo fizički zahtjevnija od njemačke.neutralan__ je napisao/la:nemoj ba Dzeku,valjda ce zablistat pa da ga ne vadi do kraja,i onda nek ga izbaci u 89. minuti da svi ustanu na noge i pozdrave gatanzla je napisao/la:Silva je rovit, iznenađenje je što je uopšte na klupi. Vjerovatno će on zamijeniti Džeku nekad u drugom poluvremenu.