Zlatan Bajramović
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Zlatan Bajramović
Danas je Zlatan odigrao citavu utakmicu za svoj klub..svaka cast ,da se vrati u formu pred baraz..i ,nije mi jasno kako to da je za Bundes lige spreman,a za Ciru nije...Vjerujem kako je puno kvalitetniji i fizicki spremniji od Muratovica koji konstantno igra...dok se ovaj momak s pravom ljuti!
e to je malo kome jasnovelez_mostar je napisao/la:Danas je Zlatan odigrao citavu utakmicu za svoj klub..svaka cast ,da se vrati u formu pred baraz..i ,nije mi jasno kako to da je za Bundes lige spreman,a za Ciru nije...Vjerujem kako je puno kvalitetniji i fizicki spremniji od Muratovica koji konstantno igra...dok se ovaj momak s pravom ljuti!
Vjerujem da ce Bajram biti u prvih 11 u barazu jer definitivno Muratovic nije za jakih protivnika gdje se mora trcati 15 kilometara po utakmici da bi se pobjedilo...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
On to ko biva odigrao nesto ,,sjajno,, u Zenici ono drugo poluvrjemeThe Game je napisao/la:e to je malo kome jasnovelez_mostar je napisao/la:Danas je Zlatan odigrao citavu utakmicu za svoj klub..svaka cast ,da se vrati u formu pred baraz..i ,nije mi jasno kako to da je za Bundes lige spreman,a za Ciru nije...Vjerujem kako je puno kvalitetniji i fizicki spremniji od Muratovica koji konstantno igra...dok se ovaj momak s pravom ljuti!

P.S Ciro ga stavio u Genku u igru kad ovaj nije bio u planu ni u prvih 18 igraca Frankfurta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa zato mnogima nije jasno. Zasto sada, kad je se kol'ko-tol'ko oporavio i poceo igrati za klub, nije u pocetnoj postavi. Nije valjda ono u Genku bio oprostajni dar Zlatanu, ako je kojim slucajem mislio da se ovaj vise nece vratiti.harishp je napisao/la:On to ko biva odigrao nesto ,,sjajno,, u Zenici ono drugo poluvrjemeThe Game je napisao/la:e to je malo kome jasnovelez_mostar je napisao/la:Danas je Zlatan odigrao citavu utakmicu za svoj klub..svaka cast ,da se vrati u formu pred baraz..i ,nije mi jasno kako to da je za Bundes lige spreman,a za Ciru nije...Vjerujem kako je puno kvalitetniji i fizicki spremniji od Muratovica koji konstantno igra...dok se ovaj momak s pravom ljuti!![]()
P.S Ciro ga stavio u Genku u igru kad ovaj nije bio u planu ni u prvih 18 igraca Frankfurta.
Medjutim, po Ciri je vaznije zalaganje na treningu i ono sto on vidi, nego kako ko igra u klubu.
Uostalom, Miroslav ne prati i ne gleda nase igrace po Evropi

Vom Jäger zum Gejagten
Jest a i kod Zlatana u Franfurtu je islo dvije sjedis jednu igras.A kad 40 godina zjapas na treninzima.
Dovoljno ti insana pogledati da vidis kakvog hajra imas od njega
O primanjima je sramota i pricati.Ciro zaradi za cjeli mjesec koliko Capelo za 15 minuta odmora u svlacionici.
Prema tome koliko para toliko i muzike

O primanjima je sramota i pricati.Ciro zaradi za cjeli mjesec koliko Capelo za 15 minuta odmora u svlacionici.
Prema tome koliko para toliko i muzike

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se, iskustvo se kupiti ne moze. Ciroslav ako nista, bar to imaharishp je napisao/la:Jest a i kod Zlatana u Franfurtu je islo dvije sjedis jednu igras.A kad 40 godina zjapas na treninzima.

Vom Jäger zum Gejagten
Pa necemo ni Samira bas kudit,recimo da je protiv Turaka prvih 45 minuta bio na nivou...
Danas cemo imati priliku vidjeti Bajramovica protiv Bayerna, bice prenos na eurosport-u 2, a imam neki ludi osjecaj da ce danas Zlatan zabiti Bayernu 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
mozda nije mjesto da se pise o muratu al et
bajram jeste bolji igrac od njega i treba da igra al je murat dokazao svojim postupcima kakva je ljudina ,jedan od rijetkih oko kojeg nije bilo repova, covjek je spreman sjesti na klupu ako treba i na tribine , a zna se da je rekao da ce se bez obzira na ishod baraza zbog godina oprostiti od repke(ukoliko ga ćiro ne ubijedi u suprotno), znamo sta je miske napravio kad mu je oduzeta kapitenska traka, bajram je napustio privremeno repku zato sto nije igrao, svi bi mi to isto uradili ali ne i murat, on je sve godine cekao svoju sansu da zaigra za repku i docekao je, bez imalo pompe zaigrao uradio koliko moze pruzio svoj maksimum , i jos jednom podvlacim bio spreman sjesti na klupu zbog interesa svoje jedne jedine. Zbog njegove ljudske velicine treba ga zamoliti ukoliko se plasiramo na svjetsko akoBogda da ostane ,neka zlaja igra on je mozda bolji ali po meni murat je mozda i najveci karakter koji smo imali u reprezentaciji.....veci od pojedinih patriota koji su na kraju se ispostavilo trazili samo svoj interes....zlaja u prvih jedanaest zbog kvalitete a murat vjecno uzrepku zbog karaktera.

moze on zabit samo nek izgubi Frankfurt igrao sam na BayernHarrison je napisao/la:Danas cemo imati priliku vidjeti Bajramovica protiv Bayerna, bice prenos na eurosport-u 2, a imam neki ludi osjecaj da ce danas Zlatan zabiti Bayernu

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
majstor igra od početka!!!to je jako dobro- odlično je to!!! ako se ovako nastavi treba igrati protiv porugalaca!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Povede lagano Frankfurt,Bajramovic solidan!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
kako je krenuo van gal,utakmicu ce mu zavrsiti samo napadaci 
A sjetio se kad da ubacuje Robena i Gomesa
Uvijek mu isto,ceka da pocne gubiti pa nesto ko mijenja. Unistit ce do kraja 
Vazno je da Bajro polako ulazi u takmicarsku formu.

A sjetio se kad da ubacuje Robena i Gomesa

Vazno je da Bajro polako ulazi u takmicarsku formu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
jako zanimljivo da bajramovica je bilo tesko primjetiti sve dok ajntraht nioje poceo igrati ofanzivnije. u zadnjih 10 minuta ima ga po cijelom terenu.
- velez_mostar
- Kontakt:
odlicno igra Bajramovic,pokriva dosta terena,i kad Frankfurt dodje do lopte Bajramovic organizira polukontru,ili kontru...sigurno je da ce nam dosta pomoci!
-
- Kontakt:
kako se cigani izvukose!!!! ****, ali bajramovic je jako dobar bio- posebno II poluvrijeme
potipis care,,,,vidim samo svi nesto bubaju ovdje , i onda kad se pravi post pojavi niko ne odgovara na njega jer nemaju odg... jer na istinu nemozes odg lazima....hvala sto ima JOS NEZNALICA na ovom forumu...neznalica je napisao/la:mozda nije mjesto da se pise o muratu al etbajram jeste bolji igrac od njega i treba da igra al je murat dokazao svojim postupcima kakva je ljudina ,jedan od rijetkih oko kojeg nije bilo repova, covjek je spreman sjesti na klupu ako treba i na tribine , a zna se da je rekao da ce se bez obzira na ishod baraza zbog godina oprostiti od repke(ukoliko ga ćiro ne ubijedi u suprotno), znamo sta je miske napravio kad mu je oduzeta kapitenska traka, bajram je napustio privremeno repku zato sto nije igrao, svi bi mi to isto uradili ali ne i murat, on je sve godine cekao svoju sansu da zaigra za repku i docekao je, bez imalo pompe zaigrao uradio koliko moze pruzio svoj maksimum , i jos jednom podvlacim bio spreman sjesti na klupu zbog interesa svoje jedne jedine. Zbog njegove ljudske velicine treba ga zamoliti ukoliko se plasiramo na svjetsko akoBogda da ostane ,neka zlaja igra on je mozda bolji ali po meni murat je mozda i najveci karakter koji smo imali u reprezentaciji.....veci od pojedinih patriota koji su na kraju se ispostavilo trazili samo svoj interes....zlaja u prvih jedanaest zbog kvalitete a murat vjecno uzrepku zbog karaktera.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Vidi se razlika od "obicnog" destruktivca ala Bommel, koji samo zna lomiti i laktati se, i nekoga ko igra na toj poziciji kao nas Zlaja. Samo da se jos "usteli" u pocetnoj, da vrati potrebnu sigurnost. Povreda ako je sanirana, to mu nece predstavljati problem.velez_mostar je napisao/la:odlicno igra Bajramovic,pokriva dosta terena,i kad Frankfurt dodje do lopte Bajramovic organizira polukontru,ili kontru...sigurno je da ce nam dosta pomoci!
Kako proturi onu loptu kod polukontre Frankfurta, kao Miske

Eintracht je solidna ekipa, koja nema sta traziti u borbi za opstanak. Taman po mjeri za Bajrama, bez velikog pritiska doci do zeljene forme.
Vom Jäger zum Gejagten
Bjramovic je bio dobar jucer,vraca se Zlaja na velika vrata...Ala obaj Bajern,ne mogu ih nikako...Frlje obicne ,ne bi mi bilo krivo da su ih nadigrali,razvalili al brtae vak..Pa svakog dobiju da oprostite na guzove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.