FIFA 12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 12
Pa nekoliko igraca je ovako proslavljalo gol ..- 

konacno dresovi za nasu repku...

i drugi ...

i drugi ...

Neka mi neko objasni kako da pobjegnem od svojih igrača kod slavlja kada postignem gol ? Uvjek dođu da me zagrle, i kako da uzmem odmah loptu bez slavlja bez ičega

Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 22 okt 2011, 09:29, ukupno mijenjano 2 puta.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Kako su samo cijene nerealne na ovoj fifi, pa nema sanse igraca dovesti .. 

http://www.fifa.com/interactiveworldcup ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedi pogledati,svjetsko prvenstvo u FIFI 11, nevjerovatno je kako su loši obojica za ovaj nivo
Vrijedi pogledati,svjetsko prvenstvo u FIFI 11, nevjerovatno je kako su loši obojica za ovaj nivo
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 15 okt 2011, 01:39, ukupno mijenjano 2 puta.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Al' ima i dobrih stvari, uvalis Kompany-a barci za 45 miliona € i sav sretanRed or Dead je napisao/la:Kako su samo cijene nerealne na ovoj fifi, pa nema sanse igraca dovesti ..
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
kako se komande mjenjaju na tastaturi na fifi 12?
-
- Kontakt:
Jel ko upucen hoce li izlaziz 1.01 patch? I hoce li se moci online igrati kao FIFA 11?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma jok ba, normala da ces moci, FIFA 12 je potpuno besplatna igrica, moci ces komotno online 

-
- Kontakt:
Dobra vijest 
Ali kada ?

Ali kada ?

[youtube][/youtube]tyler durden je napisao/la:Nije bug,ima preko 40 načina proslavljanja gola koji se rade kao i trikoviOxygen je napisao/la:
bug
stani,oni su napravili da je ovo proslava gola?
4:43

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
ima li iko da moze pomoc. skino sam fifu sa http://thepiratebay.org" onclick="window.open(this.href);return false; i sve instalirao al pri pokretanju mi se pojavi ovo
hru nelze hrat bez aplikace Origin, ktera však neni nainstalovana.instalujte prosim znovu Origin
hru nelze hrat bez aplikace Origin, ktera však neni nainstalovana.instalujte prosim znovu Origin
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
tacnije izbaci ovo a vidio sam da je i prije mene nekima se ovo desavalo al niko nije nista odgovaraomotty je napisao/la:ima li iko da moze pomoc. skino sam fifu sa http://thepiratebay.org" onclick="window.open(this.href);return false; i sve instalirao al pri pokretanju mi se pojavi ovo
http://imageshack.us/photo/my-images/31/fifas.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- harebianconero
- Kontakt:
Ko je ova budala na kraju ?Pirke je napisao/la:
[youtube][/youtube]
4:43:)

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je li izašLa FIFA 2012 za play station 2,ako nije kad će izaći?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- harebianconero
- Kontakt:
Izasla je.meho-medo je napisao/la:Je li izašLa FIFA 2012 za play station 2,ako nije kad će izaći?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Igra li iko Fife??
[youtube][/youtube]
Prejako:(previše koristio brzo trčanje)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prejako:(previše koristio brzo trčanje)
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Izasla ali nema razlike u odnosu na 11 kao na kompuharebianconero je napisao/la:Izasla je.meho-medo je napisao/la:Je li izašLa FIFA 2012 za play station 2,ako nije kad će izaći?

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Ok ...Hvaladiego_TM je napisao/la:Izasla ali nema razlike u odnosu na 11 kao na kompuharebianconero je napisao/la:Izasla je.meho-medo je napisao/la:Je li izašLa FIFA 2012 za play station 2,ako nije kad će izaći?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.