Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Za_raju
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Za_raju » 09 apr 2012, 20:48

Dzakmic je napisao/la:Kakvi crni rezultati, covjek bi rek'o BiH je fudbalska velesila, da je bila redovna na svim velikim takmicenjima, al' eto dosao Susic i kola krenuse nizbrdo :? :? bice da je nepozivanje Visce jedan od uzroka "losih" rezultata :cry:
Po imenima top 10 u Evropi a nas nema na EP-u, molim komentar ako ti nije iz ponizenja!
Daj nam ti desno krilo koje je igralo za nas u eri Vozda pa da te uzmem za ozbiljnog diskutanta , kad vec nesto pricas za Viscu..
Nemoj samo demagogije sa sjeverne tribine...Ako moze... ;)
soko je napisao/la:Neki dan sam ti napisao cinjenice na nekoj drugoj/pogresnoj temi na kojoj si ti opet pljuvao Susica bez cinjenica.
A ovo za bekove i Ljevakovica i Seju si ti pisao, priznaj.
Za Ljevakovica ne znam , po meni je on za repke gledao sam 50 njegovih tekmi i mogu reci da covjek dere na 6-ici , ali za bekova svega sto sam se ja dotako je bilo u vezi Zahirovica na njemu to je sve!
Sigurno je bilo u vezi Zahe i Ognjena na bekovima pa ti opet sam prosudi sta sam pogrijesio tu! ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 09 apr 2012, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2012, 20:50

Cartman je napisao/la:Ne znam sta ovaj Susic pametuje. Da, Visca ne igra svaku utakmicu, ali to je sasvim normalno za mladog igraca u novoj ligi. Covjek je odigrao 33 utakmice ove sezone, 23 od tih od pocetka. To je vise od vecine ostalih reprezentativaca i uz to je Visca tip kakvog nismo imali od Beslije. Znaci brzo krilo.
Upravo. Uz to zabio 5 golova i imao 9 asistencija, a svaki gol je klasa za sebe. I on opet hoće pozvati Stevanovića koji igra u nevjerovatnoj Jelen Super ligi Srbije ...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2012, 20:51

LjumanM95 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam sta ovaj Susic pametuje. Da, Visca ne igra svaku utakmicu, ali to je sasvim normalno za mladog igraca u novoj ligi. Covjek je odigrao 33 utakmice ove sezone, 23 od tih od pocetka. To je vise od vecine ostalih reprezentativaca i uz to je Visca tip kakvog nismo imali od Beslije. Znaci brzo krilo.
Upravo. Uz to zabio 5 golova i imao 9 asistencija, a svaki gol je klasa za sebe. I on opet hoće pozvati Stevanovića koji igra u nevjerovatnoj Jelen Super ligi Srbije ...
Hajde Stevanovic, ima covjek potencijala, ali kao da gledam da ce se ponovo nac tu igraci poput Maletica i Ibricica. ne bi me cudilo ni da se Muslimovic pojavi. Ili Zec koji igra slabije i manje od Visce u istoj ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 09 apr 2012, 20:56

Za_raju je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:Kakvi crni rezultati, covjek bi rek'o BiH je fudbalska velesila, da je bila redovna na svim velikim takmicenjima, al' eto dosao Susic i kola krenuse nizbrdo :? :? bice da je nepozivanje Visce jedan od uzroka "losih" rezultata :cry:
Po imenima top 10 u Evropi a nas nema na EP-u, molim komentar ako ti nije iz ponizenja!
Daj nam ti desno krilo koje je igralo za nas u eri Vozda pa da te uzmem za ozbiljnog diskutanta , kad vec nesto pricas za Viscu..
Po imenima je i Francuska ,a i Portugal ispred nas, a kol'ko znam to su bili nasi glavni konkurenti , tako da ;)

A valjda znas ko je igrao ako pratis repku, nema potrebe da ja navodim igrace , nego jel fkt. mislis da je Visca toliki kvalitet da moze poboljsati igru nase repke i donijeti prevagu na terenu protiv reprezentacija tipa Francuske,Portugala.. ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2012, 20:58

Dzakmic je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Po imenima je i Francuska ,a i Portugal ispred nas, a kol'ko znam to su bili nasi glavni konkurenti , tako da ;)

A valjda znas ko je igrao ako pratis repku, nema potrebe da ja navodim igrace , nego jel fkt. mislis da je Visca toliki kvalitet da moze poboljsati igru nase repke i donijeti prevagu na terenu protiv reprezentacija tipa Francuske,Portugala.. ?
Zasto pricati o Francuskoj i Portugalu kad su nam konkurenti Slovacka i Grcka ovaj put? A siguran sam da Visca moze unjet zivost u igru sa klupe u utakmicama protiv tih ekipa. Mi takvog tipa igraca nemamo.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2012, 21:01

Ako nam neće donijeti prevagu sigurno nam neće ni odmoći. Brate mili u ovoj repki ima barem 5 igrača koji do sada ama baš ništa nisu pokazali, uz to neigraju u svojim klubovima, pa što onda da se ne pruži prilika igraču koji igra na poziciji gdje nam najviše škripi?

@Cartman

Da, ali mi ne ide u glavu rečenica da neće biti pozvan zbog toga što puno vremena provodi na klupi. Pa jbg i Stevanović je do sada ostao 6 puta na klupi, a razlika između turske i srpske lige je iskreno povelika. Plus Višća ima 3 puta više asistencija. Svakako dovoljan razlog da dobije priliku.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 21:04

Dokle god postoje sanse (a postoje itekako)da se mlada repka konacno i prvi put plasira na Evropsko.
Ni Viscu ni stevanovica ne treba zayebavati i otimati ih Jagodicu u po posla iz tog sastava.Jer su termini A selekcije i mladih skoro pa isti.Komsije su utopile hejbet mladih igraca u dobre klubove i lige,bas zbog dobre igre U-21.Kod nas ako ode handrmandr spor tri dana praznika drzavnog.
Sad ce neko reci pa nece se oni plasirati,kakvi oni,ako se tako razmislja onda nigdje veze..
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 apr 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2012, 21:05

harishp je napisao/la:Dokle god postoje sanse (a postoje itekako)da se mlada repka konacno i prvi put plasira na Evropsko.
Ni Viscu ni stevanovica ne treba zayebavati i otimati ih Jagodicu u po posla iz tog sastava.Jer su termini A selekcije i mladih skoro pa isti.
Sad ce neko reci pa nece se oni plasirati,kakvi oni,ako se tako razmislja onda nigdje veze..
Nigdje veze je stavljat mladu reprezentaciju ispred A-reprezentacije, pogotovo kad je mlada vrlo daleko od tog plasmana. Najgori su od drugoplasiranih, a samo 4 idu u baraz. Nakon toga ceka vrlo tezak baraz, i radi te minimalne sanse, A-repka treba placat?

@Ljuman: Slazem se, ali izjave Susica nikad nisu imale nikakve logike. Jedino je sreca u ovom slucaju sto covjek pregazi svoju rijec cesce od Mancinia.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 apr 2012, 21:08

Koliko savez dobije para ako se mlada plasira na EP, a koliko za plasman A repke na SP?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2012, 21:09

harishp je napisao/la:Dokle god postoje sanse (a postoje itekako)da se mlada repka konacno i prvi put plasira na Evropsko.
Ni Viscu ni stevanovica ne treba zayebavati i otimati ih Jagodicu u po posla iz tog sastava.Jer su termini A selekcije i mladih skoro pa isti.Komsije su utopile hejbet mladih igraca u dobre klubove i lige,bas zbog dobre igre U-21.Kod nas ako ode handrmandr spor tri dana praznika drzavnog.
To stoji, iako realno imaju male šanse.

Ali uglavnom sam pisao zbog ove izjave Sušića:
Miroslav Stevanović najbliži A timu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine narednu utakmicu igra u Irskoj 26. maja, a Sušić još uvijek ne zna ko bi se mogao naći na spisku putnika za Dublin.

"Još je rano za spisak. Možda budem pozvao jednog ili najviše dvojicu igrača iz U-21 reprezentacije da budu sa nama. Najvjerovatnije bi se tu trebao naći Miroslav Stevanović iz Vojvodine. Za Edina Višću baš i nisam siguran, jer više vremena provodi na klupi nego u igri", dodao je Pape na kraju razgovora za SportSport.ba.

Spisak reprezentativaca Bosne i Hercegovine za susrete sa Irskom i Meksikom Sušić je objaviti između 10. i 15. maja.
Ako može Stevanović dobiti priliku može i Višća ako već želi da uzima neke igrače iz U-21. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 21:11

Kad neko sam sebe pobija.Kazes da ne igra svaku tekmu u prosijecnom BB i da je to normalno,a onda bi se kao ocekivala veca minutaza u A selekciji. :roll: :roll:
Ispade da je handrmandrspor bb tri puta kvalitetniji od A selekcije.(Dok su Kenu zayebavali u vezi kluba,dva arsina)I da su mu tu vece sanse nego na Bosforu.
Kako rekoh ako ne vodis racuna o mladoj selekciji(kod nas je to slucaj vec godinama),nakon par godina definitivno nas nigdje nece biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2012, 21:13

harishp je napisao/la:
Kad neko sam sebe pobija.Kazes da ne igra svaku tekmu u prosijecnom BB i da je to normalno,a onda bi se kao ocekivala veca minutaza u A selekciji. :roll: :roll:
Ispade da je handrmandrspor bb tri puta kvalitetniji od A selekcije.I da su mu tu vece sanse nego na Bosforu.
Kako rekoh ako ne vodis racuna o maldoj selekciji,nakon par godina definitivno nas nigdje nece biti.
Napisao sam u drugom postu da je on perfektan za igraca koji bi ulazio sa klupe da unese nesto novo u nasu igru. Je li to Ibricic treba unjet zivost?

Ali dobro, tebi nijedan igrac koji nije u repki ne valja, a ko je se god dokopao mjesta, odlican je (osim Begovica naravno).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 21:18

Kao sto tebi uopste nije razlog pisanja Visca(da nema Visce ti bi kakvog drugog izmislio ,gurao si i Kuckica a ovaj i nogama i rukama kopa na Alpe)vec razlog je ocito poznat.
Samo sto ti to hinjski radis.
P.S zar se ti prvi nisi pokenjao na Begovica i svasta mu nesto napisao,da bi sad udarao kontru.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 apr 2012, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2012, 21:20

harishp je napisao/la:Kao sto tebi uopste nije razlog pisanja Visca(da nema Visce ti bi kakvog drugog izmislio ,gurao si i Kuckica a ovaj i nogama i rukama kopa na Alpe)vec razlog je ocito poznat.
Ugasi kompjuter ako Boga znas.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 21:22

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kao sto tebi uopste nije razlog pisanja Visca(da nema Visce ti bi kakvog drugog izmislio ,gurao si i Kuckica a ovaj i nogama i rukama kopa na Alpe)vec razlog je ocito poznat.
Kad ti mikrovalnu popravis.Opet ti je u kvaru.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 09 apr 2012, 21:26

Cartman je napisao/la:
Stvarno harishp ljudi kao ti nebi trebali imati ni prikljucak struje, a kamoli adsl konekciju. Sto si toliko dosadan? ubijas svaku temu na forumu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 21:31

noah je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Stvarno harishp ljudi kao ti nebi trebali imati ni prikljucak struje, a kamoli adsl konekciju. Sto si toliko dosadan? ubijas svaku temu na forumu.
Jel Begovic u bilo kakvom opticaju, ovaj vaskrsne :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 apr 2012, 23:39

harishp je napisao/la:Jel Begovic u bilo kakvom opticaju, ovaj vaskrsne :lol:
Ako ce nam vaskrsnuti na desnom krilu bez Visce i Stevana ako nam mozes reci?
Ili cemo i ove kvalifikacije projebat bez desne strane i vaditi se na onu staru sjevernjacku foru:
Ma zijanili smo zbog ne zalaganja i zbog tog sto ovaj ili onaj nije igrao jedno kolo u klubu?
Nemamo desnu stranu i to je fakat , a ptica bez jednog krila ne moze poletjeti moze se samo vrtiti u krug...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 10 apr 2012, 00:34

harishp je napisao/la: Jel Begovic u bilo kakvom opticaju, ovaj vaskrsne :lol:
izvini, ne razumijem te tvoje gluposti hare.

al eto ti imas jedan post vise. to je vazno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 apr 2012, 01:09

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jel Begovic u bilo kakvom opticaju, ovaj vaskrsne :lol:
izvini, ne razumijem te tvoje gluposti hare.

al eto ti imas jedan post vise. to je vazno.
Ako ne razumijes,koji klinac onda citiras.
Sto se tice posta,ti svakim postom imas manje jelde.Jesi @nogah :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 15 gostiju.