NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Svaštara

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Rajaz je napisao/la:Podji samo od toga u cemu je bolji i sve ce ti bit' jasno. Jes' Jordan je bolji lider, to sam odma rekao ali u mnogocemu je isto tako Bryant ispred njega. Kao da Bryant nikada nije vodio tim do titula .. uglavnom dvojica najspektakularnijih i najtalentovanijih igraca u historiji kosarke. Nisam dosao sa pricom kako je Kobe bolji, ali to da se jedini moze porediti sa Jordanom je fact.BABADZO je napisao/la:hahahah,volio bih i to cuti
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mislim da lik nije ozbiljan. Ne moze niko ovoliko glup biti. Zajebava nas.Kawhi je napisao/la:Rajaz je napisao/la: Podji samo od toga u cemu je bolji i sve ce ti bit' jasno. Jes' Jordan je bolji lider, to sam odma rekao ali u mnogocemu je isto tako Bryant ispred njega. Kao da Bryant nikada nije vodio tim do titula .. uglavnom dvojica najspektakularnijih i najtalentovanijih igraca u historiji kosarke. Nisam dosao sa pricom kako je Kobe bolji, ali to da se jedini moze porediti sa Jordanom je fact.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pa zašto pišu o tebi, a ne o nekom drugom? Možda zato što pokušavaš da se ubaciš u apslutno svaku diskusiju vezanu za NBA, pa ljudi više vide tebe nego ono o čemu se na temi zaista treba pisati...LenBias je napisao/la:@admin
naravno da cu prijaviti kad pisu o meni, ja nisam dio nba lige ciji je ovo dio foruma da bi bilo vezano za temu (ili mozda jesam a da to i ne znam, recite slobodno ako jesam), na vama, administratorima i moderatorima, je hoce li to biti obrisano ili ne na kraju krajeva
nemoj molim te da mi to prijavljuješ, otežavaš mi rad, jer u masi beskorisnih prijava, daleko teže je pobrinuti se za one koje zaista imaju smisla.
kvalitet... ne kvantitet. pa će te i svi ostali daleko više cijeniti i nećeš imati potrebe bilo koga da prijavljuješ.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hes je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volim sve Jordanove reklame ali ova je... vrh! Svaki put kad je pogledam (poslusam) najezim se!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Totalno sam ozbiljan. Ti me pobi ako mozes a ovo ''glup'' ostavi za ukucane.Greivis je napisao/la:Mislim da lik nije ozbiljan. Ne moze niko ovoliko glup biti. Zajebava nas.Kawhi je napisao/la:Rajaz je napisao/la: Podji samo od toga u cemu je bolji i sve ce ti bit' jasno. Jes' Jordan je bolji lider, to sam odma rekao ali u mnogocemu je isto tako Bryant ispred njega. Kao da Bryant nikada nije vodio tim do titula .. uglavnom dvojica najspektakularnijih i najtalentovanijih igraca u historiji kosarke. Nisam dosao sa pricom kako je Kobe bolji, ali to da se jedini moze porediti sa Jordanom je fact.
“He’s the greatest of all time. His skill is second to none. Kobe is the top two best ever in just having skill, footwork, shooting the 3, shooting the pull-up, posting up, dunking on guys and ball handling. Kobe and Jordan are 1 and 1A.”
E'o i Durant se slaze
Jordan: ''Jedini koji zasluzuje usporedbe je Bryant''
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stvarno si naporanLenBias je napisao/la:
opet james simulira
Jel iko spominjao nesta protiv Jamesa , kada nije bilo potrebe ?
James se dovodi u kontekst (ako ne bude imao problema sa povrdema) kao jedan od najboljih ikad , znaci da ce vjerovatno uci u top 10 svih vremena , neki ga cak i porede sa Jordanom , e jarane kada zelis biti u odabranom drustvu medju najboljih 10 svih vremena , onda se moras i ponasati u tom kontekstu , jer NIKO od tih velikana za citavu karijeru nije toliko CMIRZDIO, FLOPAO , SIMULIRAO, PARAVIO TOLIKO KORAKA... kao tvoj ljubimac James
E zato pojedini i postavljaju (pogotovo stariji clanovi foruma koji su gledali i ostale velikane i shamione NBA) klipove gdje se James navodi u negativnom kontekstu , jer toliko ima prednosti FIZICKA SNAGA, ZASTITA SUDIJA
koji je rekord po broju poena igraca u jednoj seriji zavisno od njenog trajanja (4, 5, 6 ili 7 utakmica), cisto da se ima uvid na kakvom je putu LMA sto se toga tice 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo šta kažu zvanični podaci:
PO serija završena nakon četiri meča - Olajuwon 150 poena (s tim da se tad prva runda igrala na 3 dobivena meča)
PO serija završena nakon pet mečeva - Jordan 226 poena
PO serija završena nakon šest mečeva - West 278 poena
PO serija završena u sedmoj odlučujućoj utakmici - Baylor 284 poena.
PO serija završena nakon četiri meča - Olajuwon 150 poena (s tim da se tad prva runda igrala na 3 dobivena meča)
PO serija završena nakon pet mečeva - Jordan 226 poena
PO serija završena nakon šest mečeva - West 278 poena
PO serija završena u sedmoj odlučujućoj utakmici - Baylor 284 poena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koji je rekord po broju uzastopnih postova na ovom forumu sa :kaficom u postu, kako je Lenny krenuo neće znati napisati post bez tog preparata 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 1&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;
tu ces naci odgovor ako te bas toliko zanima, uzmes i brojis
sto se tice prethodnog znaci LMA ima fine sanse da obori neki od rekorda kako je krenuo
tu ces naci odgovor ako te bas toliko zanima, uzmes i brojis
sto se tice prethodnog znaci LMA ima fine sanse da obori neki od rekorda kako je krenuo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Clippers' players also had a player-only meeting last night about this issue.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Teško mi je povjerovati u ove natpise. Zar je moguće biti toliki idiot?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
I ja se pitam..
Prva stvar koliko moraš biti malouman, zaostao i zatucan da ovako nesto kazes, da uopste imas ovakva razmisljanja, a i tajming mu je pravi.
Prva stvar koliko moraš biti malouman, zaostao i zatucan da ovako nesto kazes, da uopste imas ovakva razmisljanja, a i tajming mu je pravi.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
work je napisao/la:Teško mi je povjerovati u ove natpise. Zar je moguće biti toliki idiot?
moguće,možda je čovjek rasista
Ma djaba se raspravljate da li je istina ili nije, imate citav razgovor na youtubeu, traje nekih 10 min pa fino slusajte sta sve prica Donald. Smijesno do bola, bolja komedija ti nije potrebna.
Moguce je sve kad imas love.work je napisao/la:Teško mi je povjerovati u ove natpise. Zar je moguće biti toliki idiot?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ide suspenzija za Sterlinga, možda i prodaja franšize.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
A ono, TMZ jbt. Njima ne vjerujem nista, da napisu da je Kobe Bryant crnac, upitao bih se da li je to istina.
Vidjet cemo sta ce bit od ovoga, a ne cudi me.
Vidjet cemo sta ce bit od ovoga, a ne cudi me.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 26 apr 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.