Nedjeljacarli22 je napisao/la:Kad igrate sa Zvijezdom, subota ili nedjelja?
NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Hvala druze, mislio sam da je utakmica u subotu pa da usput pogledam, ali izgleda nista.sony_91 je napisao/la:Nedjeljacarli22 je napisao/la:Kad igrate sa Zvijezdom, subota ili nedjelja?
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Trener zvijezde vas malo presvukao u ovom kolu izgleda al jedna lasta ne cini proljece
-
- Kontakt:
Svaka vam cast na gostoprimstvu, vjerujte da ce vam isto biti uzvraceno u Gradaccu svaka vam cast prava sportska sredina steta sto ove godine ste u borbi sa nama za PL. Fina ste ekipica dobar teren uglavnom sretno vam u nastavku.
Nakon utakmice u Visokom izgleda da su sve ekipe skontale kako igrati protiv Metalleghea, zatvori se izbijaj loptu i traži kontru pa ako uđe ušlo je. Još kad dodaš sudiju koji ne sudi očiti faul pred golom pa onda oni u kontri zabiju gol,šta mu reći?
Doći ćeš!!!
U Jajcu je atmosfera super,nikad niko se nije mogao požaliti ni na navijače ni ostalo, ali im par sudija koji bi trebali upamtiti dolazak.
ps. Pozdrav i za navijače Zvijezde koji su korektno navijali cijelu utakmicu i na kraju pozdravljeni i od domaće publike.
Doći ćeš!!!
U Jajcu je atmosfera super,nikad niko se nije mogao požaliti ni na navijače ni ostalo, ali im par sudija koji bi trebali upamtiti dolazak.
ps. Pozdrav i za navijače Zvijezde koji su korektno navijali cijelu utakmicu i na kraju pozdravljeni i od domaće publike.
Vidimo se u subotu 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zagrijavanje za subotu, pobjeda u prijateljskoj utakmici protiv Zrinjskog sa 1-0. Kako je prijateljska, nije bila loša
Svaka cast Jajčani, vidi se da ste civilizovana sredina, dugo na gostovanju nisam dozivio onakvo gostoprimstvo. Sretno u nastavku prvenstvagol-man je napisao/la:Nakon utakmice u Visokom izgleda da su sve ekipe skontale kako igrati protiv Metalleghea, zatvori se izbijaj loptu i traži kontru pa ako uđe ušlo je. Još kad dodaš sudiju koji ne sudi očiti faul pred golom pa onda oni u kontri zabiju gol,šta mu reći?
Doći ćeš!!!
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- sindbad123
- Kontakt:
Bratstvo izvuceno za kup utakmicu u srijedu 

Ova ekipa nema srece, u svim susrjetima dominiraju, ali gol nece...nikako da vidim u saastavu vulica,,,gledao sam ga u premijer ligi za rudar, decko je super,,odlicno igra beka, krilo i vezu,brz,,nesto se mora uradit ,,,dobra igra,, losi rezultati...i poppovic, radulovic ,,,moraju jace ..
Danas,,,BRAVO!!!
"Bravo" da al josdostaje srca,"malo visvisviseise zice,krvi " da daju,pa i ako ne ide,ima će još jacu podršku.fulam je napisao/la:Danas,,,BRAVO!!!
Idemo dalje kraljevi

cestitam na pobjedi,igrate strasno.nadam se da cete daleko dogurati.aferimm!!!!!!!!!!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Divan li je pogled na tabelu a još će ljepši biti na kraju ako Bog da.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Ovaj x nije trebao biti,,, jeste teren ocaj,,,jeste sudac ocaj,,,ali samo jos jedan susrjet igramo protiv ekipe iz donjeg djela, a onda tri meca iz prve cetvorke,,,treba malo razigrati igrace sa klupe, podjednako su dobri,,,samo naprijed..
Ma iskreno druže Metalleghe je bilo očaj,očajnije i od terena.Pa nisu Podgrmeču stvorili šanse kako treba,dali gol sa 30 metara po sredini,samo zahvaljujući onom nesretniku od golmana ste i postigli gol.Ja lično sam tipovao na vas kao prvaka i da ulazite u Premijer ligu,ali Podgrmeč se trebao rutinski odraditi,iskreno brate baš ste odigrali ,anemično ,blijedo,nit smrdi nit miriše,što reče jedan "nedorečeno"..
Kraljevi svaka cast PL aBd.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Joj Bašića stručnjaka, idu ga crveni pravo. Hajmo Kraljevi u PL aBd.
Matej Delač
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mani se ti ''kraljeva'' jedan klub ceka na tebeDrustveniParazit je napisao/la:Joj Bašića stručnjaka, idu ga crveni pravo. Hajmo Kraljevi u PL aBd.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Buraz, hoću i ja jednom u životu na 'domaću' otići.MortemHz je napisao/la:Mani se ti ''kraljeva'' jedan klub ceka na tebeDrustveniParazit je napisao/la:Joj Bašića stručnjaka, idu ga crveni pravo. Hajmo Kraljevi u PL aBd.

Matej Delač
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.