ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
A gledao sam malo klip o tome, bilo je ludo. Roger kaže da se nije ugodno osjećao, a ko bi pored ovoga dvojca.
Kako se Djokovic majstorski izvukao protiv Kolscheibera,nakon 2 mec lopte za Nemca u trecem setu vraca se i dobija mec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Federer ispao od Baghdatisa u IW 7:6 5:7 6:7.
Murray siguran protiv Russella.
Večeras mečevi osmine finala.
Otvoren put Rafi do trofeja koji brani
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Simpatizer
- Kontakt:
Ima otvoren put do polufinala i tu mu je kraj. 

Nije dvije nego tri vezane meč lopte .Bilo je 0:40 pri rezultatu 5:4 za Švaba u trećem setuDevil je napisao/la:Kako se Djokovic majstorski izvukao protiv Kolscheibera,nakon 2 mec lopte za Nemca u trecem setu vraca se i dobija mec.
"Indija,Pakistan..."
Mister No je napisao/la:Federer ispao od Baghdatisa u IW 7:6 5:7 6:7.
Roger ima neke probleme u posljednje vrijeme. Sada se samo orijentiše na najveće turnire.

Ovo je turnir iz serije Masters 1000, morao bi na takvima da se pokaže.Neutral je napisao/la:Mister No je napisao/la:Federer ispao od Baghdatisa u IW 7:6 5:7 6:7.
Roger ima neke probleme u posljednje vrijeme. Sada se samo orijentiše na najveće turnire.

Australian Open, Wimbledon, USA Open, Roland Garros , ostalo mu dosadilo 

ispade levat
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Debil,raznio ga Ljubo ko siroce napolitanku,ja se debil kladim na njega,prosli put me guzovace izvuce,nezna ni on kako je dobio,u isto vrijeme sam pratio mec Ljube otreso nekog levata i govorim ma nema sanse Nole da dobije ovakvog Ljubu,i odigram fol radi nakog imena radi toga sto je ovaj drugi na svijetu,poserem mu se u zanattax je napisao/la:ispade levat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Đoković izgubio od Ivana Ljubičića 5:7 3:6.Nadal prošao Isnera sa 7:5 3:6 6:3.
Ljubo je igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti, svaka mu čast. Hrabra se igra, kao i uvijek, isplatila. Imao je dvosruko više vinera od, sinoć, kukavičkog Novaka. Ivan je odlično miksao udarce, u pravom trenutku potezao bekend, i što je dosta čudno uspješniji je bio s forhend paralelama nego li s bekend paralelama. Break lopte spašavao je sjajnim servisima.Ljubo večeras igra protiv Monaca za polufinale IW.
Đoković s druge strane nastavlja sa prilično blijedim nastupima, servis loš, igra dosta defanzivna ( nekad stoji čak i do 3 m iza osnovne linije ), njegov prepoznatljivi forhend se izgubio,u većini slučajeva samo vraća lopte i čeka da protivnik pogriješi.Čini mi se da saradnja sa Martinom nije donijela neke velike koristi za Đokovića ali tek je počela i vrijeme će pokazati da li sam bio u pravu.
Nadal je s druge strane igrao 3 seta protiv Isnera.Iako je igrao tri seta nije se puno potrošio jer su poeni bili dosta kratki a u petak ( ujutro po našem vremenu 03.30 ) ga čeka dvoboj četvrtfinala protiv Berdycha, koji nije imao puno problema sa Troickom.Ako Berdych zadrži kontinuitet dobrih igara sa IW, meč bi mogao biti poprilično zanimljiv.
Ostali parovi četvrtfinala IW
Murray - Soderling
Roddick- Robredo
Ljubo je igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti, svaka mu čast. Hrabra se igra, kao i uvijek, isplatila. Imao je dvosruko više vinera od, sinoć, kukavičkog Novaka. Ivan je odlično miksao udarce, u pravom trenutku potezao bekend, i što je dosta čudno uspješniji je bio s forhend paralelama nego li s bekend paralelama. Break lopte spašavao je sjajnim servisima.Ljubo večeras igra protiv Monaca za polufinale IW.
Đoković s druge strane nastavlja sa prilično blijedim nastupima, servis loš, igra dosta defanzivna ( nekad stoji čak i do 3 m iza osnovne linije ), njegov prepoznatljivi forhend se izgubio,u većini slučajeva samo vraća lopte i čeka da protivnik pogriješi.Čini mi se da saradnja sa Martinom nije donijela neke velike koristi za Đokovića ali tek je počela i vrijeme će pokazati da li sam bio u pravu.
Nadal je s druge strane igrao 3 seta protiv Isnera.Iako je igrao tri seta nije se puno potrošio jer su poeni bili dosta kratki a u petak ( ujutro po našem vremenu 03.30 ) ga čeka dvoboj četvrtfinala protiv Berdycha, koji nije imao puno problema sa Troickom.Ako Berdych zadrži kontinuitet dobrih igara sa IW, meč bi mogao biti poprilično zanimljiv.
Ostali parovi četvrtfinala IW
Murray - Soderling
Roddick- Robredo
Pored pobjede nad Isnerom , jutros je Rafa zajedno sa svojim sunarodnikom Marcom Lopezom ostvario plasman u polufinale IW u dublu.Protivnik u polufinalu dublova je par Aspelin(Hanley.
Lijep uspjeh za Rafu , ima šansu da ponovi Monte Carlo 2008 kada je osvojio titule u obje konkurencije.
Lijep uspjeh za Rafu , ima šansu da ponovi Monte Carlo 2008 kada je osvojio titule u obje konkurencije.
Nadal i Ljubičić prvi polufinalisti IW.
Ivan Ljubičić je pobijedio Monaca sa 4:6 6:2 6:1 i prvi put u karijeri se plasirao u polufinale turnira u Indian Wellsu.Ponovno je Ljubo pokazao odličnu igru, miksao je udarce, reternirao odlično ( odgovara mu malo sporija podloga kakva je u IW ), tako da , izuzmemo li kratki period u prvom setu kada je Monaco napravio brejk i uzeo set , nije bilo velikih dvojbi kada je ovaj meč bio u pitanju.Servis ga dobro služi, odgovaraće mu dan odmora pred polufinale, mada je Rafa favorit i ako ništa drugo očekujem opet vrhunski tenis.
Rafa je bio poprilično siguran u duelu sa Berdychom 6:4 7:6.Večeras ga očekuje polufinale u konkurenciji parova.
Također su večeras na programu i ostali parovi četvrtfinala kod muškaraca.
Ivan Ljubičić je pobijedio Monaca sa 4:6 6:2 6:1 i prvi put u karijeri se plasirao u polufinale turnira u Indian Wellsu.Ponovno je Ljubo pokazao odličnu igru, miksao je udarce, reternirao odlično ( odgovara mu malo sporija podloga kakva je u IW ), tako da , izuzmemo li kratki period u prvom setu kada je Monaco napravio brejk i uzeo set , nije bilo velikih dvojbi kada je ovaj meč bio u pitanju.Servis ga dobro služi, odgovaraće mu dan odmora pred polufinale, mada je Rafa favorit i ako ništa drugo očekujem opet vrhunski tenis.
Rafa je bio poprilično siguran u duelu sa Berdychom 6:4 7:6.Večeras ga očekuje polufinale u konkurenciji parova.
Također su večeras na programu i ostali parovi četvrtfinala kod muškaraca.
Cao Nadal
Ljubo odlican veceras, dobio 2-1 (3-6,6-4,7-6) Ima sansi i za osvajanje 

Ja iskreno nisam ocekivao da ce ovoliko dogurati na ovome turniru,ali eto prijatno me iznenadila.Sutra finale i sada kada je vec dosla dovde nadam se da ce ga i osvojiti.soba 39 je napisao/la:JJ u finalu.Nije loše
I JJ osvoji Indian Wels vise nego lagano i lakse nego sto su mnogi ocekivali pa cak i najveci optimisti.U finalu lagano pala i Wozniacki sa 2:6,4:6.
BRAVO JECO!!!
BRAVO JECO!!!
Bravo za JJDevil je napisao/la:I JJ osvoji Indian Wels vise nego lagano i lakse nego sto su mnogi ocekivali pa cak i najveci optimisti.U finalu lagano pala i Wozniacki sa 2:6,4:6.
BRAVO JECO!!!
"Indija,Pakistan..."
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Smlati Ljubo Roddicka sa po snage
Zasluzeno nema sta.

Zasluzeno nema sta.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.