Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ludi snovi
Ja sam neku noc sanjo cudan san. Sanjam da sam postao ovisan o margarinu. Sanjam da sam se navukao na margarin i da samo mazem kriske sa margarinom i to podeblje i da jedem jednu iza druge, samo trpam u sebe. A sanjam iz guzice mi ispadaju upakovane kobasice i pored mene neko pseto i zdere te kobasice. I ne smiem stat jer cim nema kobasice pseto rezi i hoce da me napadne.
-
- Kontakt:
hahahahhahahhaha
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
AAHAHAHHHHAAHAAHAAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAAAHA
AHAHAAHAHAAHAHHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAH
AHAHAAHAHAAHAHHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAH
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH e jesmo blentav narod Bože sačuvaj

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

jarane, da ti nije upala kakva kobasica pa sad nama tu malo lagis

Oj juce sam sanjo da sam ja s nekom curom na moru, a ona fina pravo i lijepa i znam ja nju uzivo, vidjo sam je, ali nikada nismo pricali i onda se mi tamo nadjemo, budemo zajedno, zezamo se, ma nema meni pravo dobro i onda ustajem i ne mogu da vjerujem da je bio samo san. Bio sam sheban cijeli dan sto to u stvarnosti nije tako. Kao sto neko ranije spomenu imao sam sposobnost da kontrolisem sve u snu, bas kao da je stvarnost, sve je bilo tako realno i jbg probudim se 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Profesor je napisao/la:![]()
![]()
jarane, da ti nije upala kakva kobasica pa sad nama tu malo lagisa margarin sluzi da lakse upane
Ja bi reko da se navuko na zuto, pa se to manifestira kao margarin

- EmirSioux89
- Kontakt:
Ja sam jednom sanjo' kao ja zaspo i u snu nemam snage da disem hocu da se probudim znam da sanjam al' ne mogu da ustanem ne mogu da pricam ne mogu nikog dozvat,znaci nemam nikako zraka i pokusavam da se probudim nece i nece.I na kraju se trznem i uspijem se probudit,mokra maj'ca bude i srce kuca ubrzano.Nevjerovatan osjecaj!
Manchester United!
Meni je najluđe ono fol padam i taman da padnem probudim se. 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Znam je*iga.Ali tako se navikao i šta ću sad??ceze je napisao/la:Loše ti je to buraz, pravo lošeVolimLiverpool je napisao/la:Sinoć sam sanjao kako sam ugledao nekog serijskog ubicu kako ide nožem po selu i kolje sve redom.Pobjegao sam nekoj ženi u kuću,ušao u kupatilo i zaključao se.
Ja u zadnje vrijeme zaspim kad sviće,oko 05:30 ili 06:00 i spavam u najboljem slučaju do 16:30,tačno kad noć počinje da guta dan.Tako da bukvalno jedva ugledam svjetlost dana.
Jedino kad radim nešto,onda moram ustat,ko sutra npr.
Gledao AO i opet pola ne odgledam.
You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
sanjam sinoć, dobio ja 60 hiljada na onom bingu u kladionici..
izlaze meni brojevi sve jedan za drugim, kad odjednom gore BOOOOOOOOOOM BINGOOOOO 60,5k...
poče meni da se nesvjesta, preznojavam se, razmišljam šta ću sa toliko para.. kontam ja da zovem policiju da me čuva, da me neko je ubije radi para.. i probudim se
izlaze meni brojevi sve jedan za drugim, kad odjednom gore BOOOOOOOOOOM BINGOOOOO 60,5k...
poče meni da se nesvjesta, preznojavam se, razmišljam šta ću sa toliko para.. kontam ja da zovem policiju da me čuva, da me neko je ubije radi para.. i probudim se

Pa sat-dva prije nego sto odes na spavanje izelti napolje i prosetaj malo po mahali, evo sad snijeg taman, idilicno pravoVolimLiverpool je napisao/la:Znam je*iga.Ali tako se navikao i šta ću sad??ceze je napisao/la:Loše ti je to buraz, pravo lošeVolimLiverpool je napisao/la:Sinoć sam sanjao kako sam ugledao nekog serijskog ubicu kako ide nožem po selu i kolje sve redom.Pobjegao sam nekoj ženi u kuću,ušao u kupatilo i zaključao se.
Ja u zadnje vrijeme zaspim kad sviće,oko 05:30 ili 06:00 i spavam u najboljem slučaju do 16:30,tačno kad noć počinje da guta dan.Tako da bukvalno jedva ugledam svjetlost dana.
Jedino kad radim nešto,onda moram ustat,ko sutra npr.
Gledao AO i opet pola ne odgledam.

I onda dodjes kuci i zavali se spavaj bez tv-a, interneta. Mozes pokusati i onu muziku za spavanje na yt, samo ukucaj sleep music

Pomaže, bar je meni.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ovo oko video igrica je istina . Često igram kečera pa umišljam da sam Cena i onda u snu udaram se borim se po bekstejdžu . Često kontrolim svoje snove .neo je napisao/la:Ukoliko ste ikad usred sna shvatili da možete upravljati onime što se tek treba dogoditi, doživjeli ste lucidni san. Obzirom da se radi o vrlo atraktivnom 'načinu sanjanja', internet je preplavljen savjetima kako to možete postići. Međutim, odgovor je vrlo jednostavan, a sastoji se u igranju videoigrica što je više moguće. Studije su, naime, pokazale, da osobe koje ih igraju doživljavaju mnogo više lucidnih snova od ljudi koji ne igraju videoigrice.

Kaze mi jaran neki dan:
"Sanjam ti ja sinoc cudan san , otvaram ti ja paštetu argetu kad u njoj PLIMA I OSEKA" hahahah
"Sanjam ti ja sinoc cudan san , otvaram ti ja paštetu argetu kad u njoj PLIMA I OSEKA" hahahah
- raul-zakon
- Kontakt:
Kad ste već ponovo aktuelizirali temu...
Ljudi, ja ima 3 noći sanjam neku ženu u bijelom, koja mi, kao, daje neko prstenje...kad je pitam zašto mi to daje, odgovori mi:" Žuta mačka i bijeli konj će ti sve reći na vrijeme." :O :O
Šta ovo znači, jbt???

Ljudi, ja ima 3 noći sanjam neku ženu u bijelom, koja mi, kao, daje neko prstenje...kad je pitam zašto mi to daje, odgovori mi:" Žuta mačka i bijeli konj će ti sve reći na vrijeme." :O :O
Šta ovo znači, jbt???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
slavio ja kod jarana rođendan i ima on mlađeg brata.
i tako taj mu se mlađi brat napije i ode spavati, i nešta je sanjao i sve udarao rukama u zid, raskrvario
i tako taj mu se mlađi brat napije i ode spavati, i nešta je sanjao i sve udarao rukama u zid, raskrvario

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Evo 3. noc zaredom,nespava mi se do 2-3 sata.Nije uobicajeno za mene,obicno idem oko 22 sata.Budim se kao i uvijek,oko 8-9.
Keep walking.
Ma to je sve do neta, bar kod mene. Inače samo preklopim laptop (koji je na stolu pored kreveta) i nešto razmišljam prije nego bih trebao zaspat u mraku, pa opet mi nešto naumpadne, pa aktiviram lap i odem fol da nešto provjerim i vazda se zadržavam po forumima i portalima itd...Cautinho je napisao/la:Evo 3. noc zaredom,nespava mi se do 2-3 sata.Nije uobicajeno za mene,obicno idem oko 22 sata.Budim se kao i uvijek,oko 8-9.
Inače, kad smo kod snova, najviše volim kada ružno sanjam i probudim se. Nema mi boljeg osjećaja. Ali nekad davno sanjao, ne sjećam se kad sam posljednji put nešto sanjao.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.