Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 01 jul 2009, 19:15

Eto prihvatio Lyon ponudu Reala. A gledajte ovo:
Hunter told Sky Sports News: “My understanding is that Real Madrid have offered £6million more than Manchester United were willing to pay for Benzema and they will be suffering because there is no doubt that in the last 48 hours they have been negotiating not only with Lyon but with the player, and the player was perfectly happy to go to Old Trafford.”

Hocemo li zaista propustit jednog takvog igraca radi 6 miliona??
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jul 2009, 19:59

Cartman je napisao/la:Eto prihvatio Lyon ponudu Reala. A gledajte ovo:
Hunter told Sky Sports News: “My understanding is that Real Madrid have offered £6million more than Manchester United were willing to pay for Benzema and they will be suffering because there is no doubt that in the last 48 hours they have been negotiating not only with Lyon but with the player, and the player was perfectly happy to go to Old Trafford.”

Necemo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 jul 2009, 20:00

Cartman je napisao/la:Eto prihvatio Lyon ponudu Reala. A gledajte ovo:

Pa cekaj malo... Ako Benzema hoce da pređe na OT, kakve veze onda ima ponuda Reala? Druga je stvar sto je Lyon navodno prihvatio ponudu Reala. Sve je do igraca. Ja opet ponavljam... dok sluzbeno ne bude izjavljeno da je potpisao za jedan od ova dva kluba, sve je otvoreno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 01 jul 2009, 20:11

Procitaj malo bolje clanke, Benzema je zamolio Aulasa da ga pusti u Real jer tamo zeli igrati. http://www.Olweb.fr http://www.realmadrid.com - sve su objavili i sve je rijeseno.. benzema mora obaviti jos lijecnicki pregled i to je kraj... cinjenica je da ste ostali bez njega...bolje vam je da se okrenete villi..on vam je jedini preostao, a da je na nivou vaseg kluba

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 jul 2009, 20:24

Ma koje clanke? Nigdje nista o tome ne pise. WTF?!
Pregledao sam sve. Daj tacnu transkripciju da mogu direktno otici na taj clanak. Ovaj link koji si postavio mi nista ne pokazuje.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 01 jul 2009, 20:30

Trasimaco je napisao/la:Ma koje clanke? Nigdje nista o tome ne pise. WTF?!
Pregledao sam sve. Daj tacnu transkripciju da mogu direktno otici na taj clanak. Ovaj link koji si postavio mi nista ne pokazuje.
Ti meni uze pet minuta dragocjenog vremena sa internetom cija je brzina 128 kbps :mrgreen: jos je vani oblacno a to wirelessu smeta :mrgreen:

Kao sto si procitao na tim stranicama, i sluzbeno je objavljeno da je Lyon pristao na Realovu ponudu i da ce potpisati sestogodisnji ugovor s MERENGUESIMA A NE djavolima :D

a ovdje ti pise taj dio gdje je Benzema prije nekoliko dana bio s Aulasom:
Según informa la web del club francés, hace unos días el jugador habló con el presidente Jean Michel Aulas para transmitirle su deseo de jugar en el equipo madridista, que siempre "ha sido su preferencia después del Olympique". En realidad, la oferta del Manchester era superior (se habla de 45 millones), pero la opinión del futbolista, que sólo desea jugar en el Real Madrid, se ha convertido en determinante.

Ili na engleski :D According to the website of the French club, a few days ago the player spoke with the president Jean Michel Aulas to convey his desire to play in the Madrid team, who always "has been preferred after Olympique. In fact, the Manchester bid was superior (one speaks of 45 million), but the opinion of the footballer, who only want to play at Real Madrid, has become crucial.
ili bi ti i link :D http://www.as.com/futbol/articulo/benze ... ftb_13/Tes

http://www.olweb.fr/fr/Accueil/100007/A ... eal-Madrid evo potvrde Lyona

Evo potvrde Reala: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... :15:14.htm

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 jul 2009, 03:46

Vidić: Odbio sam ponude Barçe, Milana i Reala

Branič Manchester Uniteda i srpske reprezentacije Nemanja Vidić (27) otkrio je za londonski tabloid The Sun da je na stolu imao ponude Barcelone, Milana i Real Madrida, ali da ih je sve redom odbio...

Vidić je prošle sezone izabran za najboljeg igrača Uniteda u izboru navijača, kao i najboljeg igrača Premier lige u izboru samih igrača, pa je interes za njega u prijelaznom roku bio neizbježan.

- Dobio sam ponude Milana, Barcelona i Real Madrida, a s Manchesterom sam bio jako otvoren i otkrio sam sve menadžeru Sir Alexu Fergusonu. On je pak reagirao jako brzo. Rekao mi je da će mi povisiti plaću u skladu s mojom reputacijom u Premier ligi i Europi – rekao je Vidić.

I doista, nakon posljednje u nizu ponuda, one Barcelonine, Manchester United je odlučio povećati Vidićevu plaću 20.000 funti tjedno na 70.000 funti.

- Nakon Milana i Reala i Barcelona se umiješala i htjela je platiti 30 milijuna funti za moje usluge, ali nakon poteza Sir Alexa definitivno ostajem na Old Traffordu do isteka ugovora 2012. godine – dodao je srpski branič koji je od svog transfera iz moskovskog Spartaka 2006. godine u dresu “crvenih vragova” skupio 102 nastupa u Premier ligi.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 jul 2009, 19:03

United dovodi mladu Charltonovu zvijezdu

Charltonov 'wunderkind' Sean McGinty je na korak od potpisa za Manchester United...

The South London Press piše kako je već dogovoren prelazak U17 reprezentativca Republike Irske na Old Trafford.

Branič, koji je na Valleyu od svoje 12 godine, je jedan od brojnih perspektivnih igrača proizašlih iz akademije Charltona.

Ova vijest je još jedna u nizu loših vijesti za Addickse, budući da su danas prodali kapetana Marka Hudsona u redove Cardiffa za £1 milijun funti.
BosnaE

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 jul 2009, 22:06

Izgleda da Ferguson nece dovesti nijednu zvijezdu. Ovo za Villu nema sanse da prođe, jer covjek ne zeli van Spanije. A i ne bih nekako volio njega na OT. Ferguson ce kupiti "male" igrace i razvijati ih kao sto je i dosad radio. Takva nam je sudbina LOL!

Off topic:
Igra li ovdje mozda neko onaj Trophy Manager? Ako neko igra i konta dobro onu igru, neka mi se javi na PM. Imam nekoliko pitanja. Hvala!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 22:12

Trasimaco je napisao/la:Izgleda da Ferguson nece dovesti nijednu zvijezdu. Ovo za Villu nema sanse da prođe, jer covjek ne zeli van Spanije. A i ne bih nekako volio njega na OT. Ferguson ce kupiti "male" igrace i razvijati ih kao sto je i dosad radio. Takva nam je sudbina LOL!

Off topic:
Igra li ovdje mozda neko onaj Trophy Manager? Ako neko igra i konta dobro onu igru, neka mi se javi na PM. Imam nekoliko pitanja. Hvala!

ne trebaju nam zvijezde za titule, vjerujem i u ovo što imamo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jul 2009, 22:16

Trasimaco je napisao/la:Izgleda da Ferguson nece dovesti nijednu zvijezdu. Ovo za Villu nema sanse da prođe, jer covjek ne zeli van Spanije. A i ne bih nekako volio njega na OT. Ferguson ce kupiti "male" igrace i razvijati ih kao sto je i dosad radio. Takva nam je sudbina LOL!

Off topic:
jel i dalje sumnjas da je Benzema dosao u Real Madrid :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 jul 2009, 22:21

JameS je napisao/la: jel i dalje sumnjas da je Benzema dosao u Real Madrid :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne sumnjam posto je sve zvanicno. Tog igraca sam ja licno najvise prizeljkivao da dođe u United. Stvarno mi je krivo za ovo. Ne zalim ni priblizno odlazak Ronalda koliko nedolazak Benzeme. Ali jbg, takav je zivot. Naci ce United drugog sjajnog napadaca, u to ne sumnjam.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 jul 2009, 22:23

Bez obzira na sve ,mislimda SAF priprema jednu nopvu ekipu Manchester Uniteda koju ce poslije dvij ili vec koliko godina predati u ruke svome nasljedniku a ja se nadam da ce njegov nasljednik biti Eric CAntona.
BosnaE

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 jul 2009, 22:32

Vec sam govorio da su mi dvije najvece zelje Benzema i Eto'o. Volio bih da Barca kupi Villu i da onda Eto'o ostane slobodan. Dajem glavu da bi prije presao u United nego u City. Ali mora se puno stvari poklopiti da se ovo desi. Citam da bi mogao i onaj hitman Toulusea preci na OT. Prvi strijelac Francuske prosle sezone. Ni to ne bi bilo tako lose. Ali sada mi je Eto'o prva zelja. Joj kud ja nisam menadzer! :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2009, 22:34

newton_heath_lyr je napisao/la:Bez obzira na sve ,mislimda SAF priprema jednu nopvu ekipu Manchester Uniteda koju ce poslije dvij ili vec koliko godina predati u ruke svome nasljedniku a ja se nadam da ce njegov nasljednik biti Eric CAntona.
Ja mislim da ce njegov nasljednik biti ili Jose Mourinho ili Carlos Queiroz.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 jul 2009, 22:38

Devil je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Bez obzira na sve ,mislimda SAF priprema jednu nopvu ekipu Manchester Uniteda koju ce poslije dvij ili vec koliko godina predati u ruke svome nasljedniku a ja se nadam da ce njegov nasljednik biti Eric CAntona.
Lahko je moguce ,ali ja sam samo rekoa ono sto bih ja volio da bude.NPR CAntona,Keane,Giggs :lol:
BosnaE

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 jul 2009, 22:38

Ovo je Fergusonu zadnja sezona u Manchetseru,siguran sam u to. Nece on jos puno trositi. Sljedece ce se godine to raditi. Scholes,Giggs,Neville,Van der Saar i oni ce otici s fergusonom. ABd,nasljednik Fergusona ce biti Loran Blan ,a pomocnik Cantona.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 22:41

Devil je napisao/la:

nemojte govoriti o njegovom nasljedniku kad ne znate koliko će još ferguson ostati tj. možda se odlući produžiti svoj ugovor za koju godinu :D :D

p.s. znal neko koji je trener rekorder tj. koji je ostao najviše na klupi nekog kluba....ja sam znao nego zaboravio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2009, 23:00

Nakon bombastičnog odlaska Kristijana Ronalda sa Old Traforda i angažovanja Antonija Valensije, stručni štab Mančester junajteda na čelu sa Aleksom Fergusonom vredno radi na pojačavanju tima za predstojeću sezonu.

"Crveni đavoli" žarko žele da u svojim redovima vide najboljeg strelca francuskog šampionata u prošloj sezoni, fudbalera Tuluza Andrea-Pjera Žinjaka.

Daily Ekspres prenosi kako je škotski stručnjak na klupi engleskog šampiona oduševljen mogućnostima 23-godišnjeg napadača.

Žinjak je za Tuluz odigrao 65 utakmica i postigao 26 golova, nakon što je stigao iz Lorijena 2007. godine. Upisao je i tri nastupa za reprezentaciju Francuske.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2009, 00:48

Michael Owen bi sutra trebao proći liječničke preglede u Manchesteru i potpisati ugovor sa Manchester Unitedom, što bi bila jedna od najvećih senzacija ovoljetnog prijelaznog roka, iako se ne radi o onim iznosima novca kakve je do sada potrošio madridski Real.

Nakon što je najveći dio engleske javnosti praktički otpisao Owena poslije četiri sušne sezone u Newcastleu, 29-godišnji nogometaš je na najboljem putu da osigura transfer koji bi ga u potpunosti vratio u konkurenciju za nastup u dresu engleske reprezentacije na svjetskom prvenstvu sljedeće godine.

Owenov ugovor sa Newacstleom je istekao 30. lipnja i on i njegov menadžer su od tog trenutka pokušavali postići dogovor sa jednim od klubova iz velike četvorke, što se na kraju i ostvarilo, iako tako nije izgledalo prije samo nekoliko dana.

Nema sumnje da Sir Alex Ferguson preuzima veliki rizik dovođenjem igrača koji je proteklih sezona proveo dosta vremena izvan terena zbog različitih ozljeda, no zaobđu li Owena ozljede Manchester United bi u njemu mogao dobiti veliko pojačanje u predstojećim sezonama za mali novac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.