Naravno da smo prosječan klub na rangu BHT PL, ali za seosku sredinu to je i previšeflagrantus je napisao/la:Cestitke na opstanku u eliti!Izvinjavam se tebi Cickoo ako si se uvrijedio zbog mog posta gdje sam i Mladost ubrojao u prosjecne klubove.To nije upereno protiv Mladosti,vec se odnosi na to da je kompletna liga i kvalitet prosjecan.
Ako si pazljivo pratio, ja sam replicirao momku koji je rekao da klubovi iz RS smanjuju kvalitet lige i da su po njemu katastrofa.Ja sam njemu odgovorio da npr.Travnik i Vitez po meni nisu ništa kvalitetniji od klubova iz RS za koje je naveo da uništavaju kvalitet lige!
Naravno da je Mladost koja je u zadnje 2-3 godine postigla impresivne rezultate,u odnosu na npr.Zrinjski ,Borac ili recimo Sarajevo još uvijek mali i prosjecan klub.Nema razloga da se zbog toga ljutiš,isto tako barem trenutno mali i prosjecan klub je i moja Drina,ali naravno i tako prosjecnu ja je volim najviše!
Isto kao i ti Mladost ,i treba da je braniš ali ja stvarno mislim da nisam napisao ništa protiv FK Mladost.
Tacno je i da liga RS nije nekog kvaliteta,ali vjeruj mi ni u jednoj ligi nije lako imati 9 bodova prednosti dva kola prije kraja i biti lider od 3 prvenstvenog kola .
Ja se ne ljutim što ti Drinu predvidjaš sudbinu Leotara i potcjenjuješ sa onim pst.Sve ce se vidjeti na terenu,ipak je ovo samo igra i sport pa i da ispadnemo sve je to za ljude![]()
Fk Mladost Velika Obarska od srca zelim da joj naredna sezona bude još uspješnija od ove!
Sportski pozdrav!

Drini a i ostalim RS klubovima ne želim da dolaze u sudbinu Rudara ili Leotara, zato sam , za vaše dobro rekao a imali ste već jednom to neprijatno iskustvo da ispadate odma iz lige. Logično da više volim da ostanete vi u ligi nego tamo neko, bliže gostovanje

Okupljaju li se Vukovi sa Drine ? (da ne pomisli ko ove sa Otoke