Vratio se u Maglaj iz UAE. Došao je i Aldin Mehinović iz Gračanice. Vjerovatno i Dino Zvekić ...century je napisao/la:Jaskic u Konjuhu,Memisevic iz Sloge u Maglaju.Jel iko zna sta je sa Benjaminom Cickusicem jel i sad u Kataru il je se vratio
Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
Jučer završio prelazni rok.
Nermin Basic iz Vogošće pojačao Čelik
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U pripremnoj utakmici u Gradačcu, Derventa pobjedila domaćina 29:22 !
Mogu li se negdje vidjeti svi transferi na ovoj polusezoni ?
http://www.rsbih.com/dokumenti/takmicen ... spisak.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- moustapha
- Kontakt:
31. januara, petakmoustapha je napisao/la:Kad je nastavk prvenstva? Jeli pocetkom februara?
Undici stelle - ACM 1899
Sigurice
RK Bosna - RK Čelik 1
RK Maglaj - RK Gradačac 1
RK Sloga - RK Čapljina 1
RK Izviđač - RK Gračanica 1
RK Derventa - RK Goražde 1
RK Konujuh - RK Zrinjski 1
RK Prijedor - RK Krivaja 1
RK Kozara - Vogošća 2

RK Bosna - RK Čelik 1
RK Sloga - RK Čapljina 1
RK Kozara - Vogošća 2
Pa bas je relativno lagano kolo za prognozu.Nema se tu sta dodat ni oduzet
ja bih ovdje samo pripazio na dvije utakmice, Maglaj-Gradačac, gdje bi komšije iz Gradačca mogle iznenaditi te Kozara-Vogošća, gdje mislim da bi domaćini mogli pobijeditino rules je napisao/la: RK Bosna - RK Čelik 1
RK Sloga - RK Čapljina 1
RK Kozara - Vogošća 2
Undici stelle - ACM 1899
mene nebi iznedailo da celik izvuce dobar rez u sarajevu a krece lov za prva trij mjesta ja mislim ja se nadam da ce moj konjuh da se uspije prikljuciti borbi za prva 3 drugi trener je dosao neki novi igraci pa cemo vidjeti
Samo Sarajevo
Gdje nastavlja?baltazar1 je napisao/la:Međić otišao iz Gračanice
mislim da sa Čičkušičem Maglaj više neće prosipati bodove kod kuće , a doveli su još i Zvekića , Memiševića i Mehinovića , ako tome dodamo krcatu dvoranu i pritisak sa tribina koji je možda i najizraženiji u Maglaju onda pobjeda doamćina nebi smjela doći u pitanjebaltazar1 je napisao/la: ja bih ovdje samo pripazio na dvije utakmice, Maglaj-Gradačac, gdje bi komšije iz Gradačca mogle iznenaditi te Kozara-Vogošća, gdje mislim da bi domaćini mogli pobijediti

čuj to ... jel i on sa Trivundžom otišao u EmirateMeđić otišao iz Gračanice

Prvo kolo je uvijek puno iznenađenja...bit ce najmanje 2 šoka 

Slijedi vam grčevita borba za opstanak !baltazar1 je napisao/la:Međić otišao iz Gračanice
100% i sa njim bi bilo teško a bez njega još teže...ipak imamo dobru zalihu bodova, moramo dobiti neke utakmice na domaćem terenu i msm da bi to bilo to
kod kuće igramo protiv:
- Sloge;
- Čelika;
- Čapljine;
- Zrinjskog;
- Vogošće;
- Prijedora i
- Dervente...
Od 7 utakmica, realno očekujem 5 sigurnih pobjeda a možda i 6. Protiv Čelika, Sloge i Vogošće će biti nešto teže, ovo ostalo bi trebali riješiti u svoju korist a i od ove 3 koje sam naveo kao "teže" očekujem jednu ili dvije pobjede.
Što se tiče gostovanja ne očekujem ama baš ništa, osim možda tamo pred kraj kad budemo igrali protiv Kozare, tu bi mogli dobiti, ovo ostalo, teško da ne kažem nemoguće...
Ipak msm da imamo ekipu za ostanak u ligi, još da nam je Salkić zdrav, rekao bih 100%, ovako sa njim ili bez njega, kako bude tekao oporavak i koliko bude igrao, bit će velika borba.
kod kuće igramo protiv:
- Sloge;
- Čelika;
- Čapljine;
- Zrinjskog;
- Vogošće;
- Prijedora i
- Dervente...
Od 7 utakmica, realno očekujem 5 sigurnih pobjeda a možda i 6. Protiv Čelika, Sloge i Vogošće će biti nešto teže, ovo ostalo bi trebali riješiti u svoju korist a i od ove 3 koje sam naveo kao "teže" očekujem jednu ili dvije pobjede.
Što se tiče gostovanja ne očekujem ama baš ništa, osim možda tamo pred kraj kad budemo igrali protiv Kozare, tu bi mogli dobiti, ovo ostalo, teško da ne kažem nemoguće...
Ipak msm da imamo ekipu za ostanak u ligi, još da nam je Salkić zdrav, rekao bih 100%, ovako sa njim ili bez njega, kako bude tekao oporavak i koliko bude igrao, bit će velika borba.
Undici stelle - ACM 1899
Konjuh- Zrinjski 30-29;
Izviđač-Gračanica 48-24;
Maglaj-Gradačac 24-20.
Izviđač-Gračanica 48-24;
Maglaj-Gradačac 24-20.
Sloga-Čapljina 33-29.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.