A Rusija - Ukrajina ?Besic je napisao/la:Još duela što bih ja poželio
Engleska - Wels
Ako se Irska plasira onda Irska - Sjeverna Irska
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Ne znam kako kotiraju ovi Rumuni , Slovaci i Poljaci ...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A Rusija - Ukrajina ?Besic je napisao/la:Još duela što bih ja poželio
Engleska - Wels
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Koliko ti pratis fudbal? Svi ovi, osim Iraca, su se sastajali zadnjih godina i nista se spektakularno nije desilo.Besic je napisao/la:Još duela što bih ja poželio
Engleska - Wels
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Meni je ono rastavljanje Turaka na proste faktore u sred Istambula bilo poprilično spektakularno. Čak štaviše, ne bih imao ništa protiv ponovo gledati nešto slično.SlevinKelevra je napisao/la:Koliko ti pratis fudbal? Svi ovi, osim Iraca, su se sastajali zadnjih godina i nista se spektakularno nije desilo.Besic je napisao/la:Još duela što bih ja poželio
Engleska - Wels
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Ma, ne govorim rezultatski, vec vanterenski, sto on ocito potencira.Donnie Darko je napisao/la:
Meni je ono rastavljanje Turaka na proste faktore u sred Istambula bilo poprilično spektakularno. Čak štaviše, ne bih imao ništa protiv ponovo gledati nešto slično.
Slažem se a to je u isto vrijeme i jedna od najsramotnijih navijačkih epizoda u BiH.GabrielBatistuta je napisao/la:Spektakularan je bio pogodak Semiha Senturka u 120 minuti....
Tko god je izašao na ulice da proslavi za nas nebitnu pobjedu Turske treba ga protjerati iz države.JonSnow je napisao/la:Slažem se a to je u isto vrijeme i jedna od najsramotnijih navijačkih epizoda u BiH.GabrielBatistuta je napisao/la:Spektakularan je bio pogodak Semiha Senturka u 120 minuti....
U prvu fontanu sam lasta stilom skakako.GabrielBatistuta je napisao/la:Tko god je izašao na ulice da proslavi za nas nebitnu pobjedu Turske treba ga protjerati iz države.JonSnow je napisao/la:Slažem se a to je u isto vrijeme i jedna od najsramotnijih navijačkih epizoda u BiH.GabrielBatistuta je napisao/la:Spektakularan je bio pogodak Semiha Senturka u 120 minuti....
Wales ce biti oko 15. pozicije, mi cemo biti najvjerovatnije 20.calcio je napisao/la:Evo Belgija i zvanicno prva na svijetu prema rankingu. Vels je cini mi se i dalje u top 10? Ocekujem i nas napredak nakon ove dvije pobjede.
Jos jedna netacna informacija koju plasiras na ovom forumu. Da bi bili u drugom potu Ukrajina ne smije dobiti obje utakmice u barazu.Clutch je napisao/la:Ukoliko se plasiramo, u 2. smo potu kod izvlacenja grupa za EURO.
a turska - švicarska?Besic je napisao/la:Još duela što bih ja poželio
Engleska - Wels
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Koji si ti lik. Baraz se ne racuna.GabrielBatistuta je napisao/la:Jos jedna netacna informacija koju plasiras na ovom forumu. Da bi bili u drugom potu Ukrajina ne smije dobiti obje utakmice u barazu.Clutch je napisao/la:Ukoliko se plasiramo, u 2. smo potu kod izvlacenja grupa za EURO.
Izgleda da se samo Ukrajini računa zato što nisu igrali kvalifikacije za EURO 2012te .Clutch je napisao/la:Koji si ti lik. Baraz se ne racuna.GabrielBatistuta je napisao/la:Jos jedna netacna informacija koju plasiras na ovom forumu. Da bi bili u drugom potu Ukrajina ne smije dobiti obje utakmice u barazu.Clutch je napisao/la:Ukoliko se plasiramo, u 2. smo potu kod izvlacenja grupa za EURO.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.