Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Pa Spahić je igrao za Hrvatsku u21 i rođen je u Hrvatskoj pa logično da navija za HR.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
A da su Spaha, Kolaš, Pjana, Mujdža, Bičko, Begović... navijali za zemlje u kojima su rođeni i živili BIH ne bi prismrdila prvenstvu.
Većina naših reprezentativaca su rođeni u BiH za razliku od reprezentativaca Hrvatske koji su većinom rođeni u BiH ili svijetu. Nije tema ali morao sam te ispraviti.Sapuiza je napisao/la:A da su Spaha, Kolaš, Pjana, Mujdža, Bičko, Begović... navijali za zemlje u kojima su rođeni i živili BIH ne bi prismrdila prvenstvu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedno je navijat, drugo je SRCEM odabrat!Sapuiza je napisao/la:A da su Spaha, Kolaš, Pjana, Mujdža, Bičko, Begović... navijali za zemlje u kojima su rođeni i živili BIH ne bi prismrdila prvenstvu.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Dobro je! U redu. Shvatili smo!
Je li možete prestati biti idioti (jer znam da će se na ovaj gore komentar nakačiti još 150) i postati normalni ljudi? Bar na kratko? A onda ponovno se vratite u svoj idiotluk, dnevne frustracije i paranoje..
Pa dajte komentirajte je.benu temu ili ne komentirajte ništa i jednostavno šutite. U p.m.
Je li možete prestati biti idioti (jer znam da će se na ovaj gore komentar nakačiti još 150) i postati normalni ljudi? Bar na kratko? A onda ponovno se vratite u svoj idiotluk, dnevne frustracije i paranoje..
Pa dajte komentirajte je.benu temu ili ne komentirajte ništa i jednostavno šutite. U p.m.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Po mom mišljenu Hrvatska večeras može itekako iznenaditi. Imaju sasvim dobru ekipu sa tri- četiri vrhunska igrača, pogotovo u veznom redu.
A druga stvar, ne znam šta je čudno da etnički Hrvati navijaju za Hrvatsku, jer ne znam šta može od toga logičnije biti, a takvo navijanje nije, samo po sebi, u ambivalenciji sa podrškom Bosni i Hercegovini, makar u praksi često jeste. Uostalom i ja dolazim iz etnički šarenog grada i da vam pravo kažem ni malo me ne uzrujava to što neko mrzi moju Jedinu. Moje misli, želje i naboj je kanalisan prema mojoj domovini, koja je tu i koja prkosno postoji i, evo, kao jedini debitant igra na SP.
A druga stvar, ne znam šta je čudno da etnički Hrvati navijaju za Hrvatsku, jer ne znam šta može od toga logičnije biti, a takvo navijanje nije, samo po sebi, u ambivalenciji sa podrškom Bosni i Hercegovini, makar u praksi često jeste. Uostalom i ja dolazim iz etnički šarenog grada i da vam pravo kažem ni malo me ne uzrujava to što neko mrzi moju Jedinu. Moje misli, želje i naboj je kanalisan prema mojoj domovini, koja je tu i koja prkosno postoji i, evo, kao jedini debitant igra na SP.

Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Faraone nastavit ćemo kad ovaj partibrejker ode. 

- Goalgetter
- Kontakt:

Yebo onu kornjacu sto prognozira.

Zijan vam je glat, 2:0 

Šta ćemo bolan nastaviti. Odgovorio sam ti čisto da te ispravim i da ti kažem da su ovi igrači rođeni u BiH a sticajem ružnih okolnosti morali su napustiti svoju zemlju.
Imal' tog Vukojevića u prvih 11?
Imal' tog Vukojevića u prvih 11?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Zavedeni ustašaGoalgetter je napisao/la:![]()
Cemu ovaj komentar ?

Chelsea F.C.
Je*o vas jel se možete nogometu konačno okrenut?!
Croatia: great midfield guile but what else?
Croatia: great midfield guile but what else?
Nije igraoSapuiza je napisao/la:Pa Spahić je igrao za Hrvatsku u21 i rođen je u Hrvatskoj pa logično da navija za HR.
Sent from my Home using fingers
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ni zayebavat se ne može više.Blue_He4rt je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Zavedeni ustašaGoalgetter je napisao/la:![]()
Cemu ovaj komentar ?Ja idiotluka.

Hayley <3
U pravu si. Zamjenih ga s Mujdžom.
Smaras.Sapuiza je napisao/la:U pravu si. Zamjenih ga s Mujdžom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jeli izašao taj sastav vise?
Izlaze 1h prije utakmniceBatko je napisao/la:Jeli izašao taj sastav vise?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
tesko ce veceras hrvati do povoljnog rezultata mislim da ce se brazil poigrati sa komšijama
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.