RiNo je napisao/la:zdf hd prenosi protiv argentine ..EmNer je napisao/la: MissNet - Bihac.
Ako nista, imam ZDF HD (HbbTV) i Das Erste HD, valjda ce i oni prenositi utakmice.
Mada bih volio reprezentaciju gledati na BHT-u.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
RiNo je napisao/la:zdf hd prenosi protiv argentine ..EmNer je napisao/la: MissNet - Bihac.
Ako nista, imam ZDF HD (HbbTV) i Das Erste HD, valjda ce i oni prenositi utakmice.
Mada bih volio reprezentaciju gledati na BHT-u.
Da li ti imas neki paket od njih ili ti je onaj obicni ?legenda reala je napisao/la:provjeri kanal broj 102Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Nije kod mene HS, nego čitam na klix-u raja piše da je počeo BHT HD i u HS-u na kanalu broj 102, gdje je bila arenasportHR sad je BHT HD, pa reko da provjerišElegant je napisao/la:Da li ti imas neki paket od njih ili ti je onaj obicni ?legenda reala je napisao/la:provjeri kanal broj 102Elegant je napisao/la:
Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?
Nemam ja kanal 102, pogledaj koji je S ili C ako razumijes na sta mislim.
preskeniraj pa vidi ili se regaj na klix pa nek ti neko pomogneBHT 1 HD na 626 Mhz.Izbačena Arenasport HR HD
daj par slika da mi vidimo sto nemamo :pFaraonTM je napisao/la:Nema šta, slika je vrhunska
Kako da to izvedem, jedino da ti aparatom uslikam?exorciiist je napisao/la:daj par slika da mi vidimo sto nemamo :pFaraonTM je napisao/la:Nema šta, slika je vrhunska
kako god,FaraonTM je napisao/la:Kako da to izvedem, jedino da ti aparatom uslikam?exorciiist je napisao/la:daj par slika da mi vidimo sto nemamo :pFaraonTM je napisao/la:Nema šta, slika je vrhunska
sve se nema PS4 se igra.. :pwr10 je napisao/la:
Galata - juveslika je sex, samo nema zvuka.. pistanje nekakvo..
Mislio sam da bht u hd nece ni moji praunuci dozivjeti
PS slikano mobitelom
Ako ti je tv novije generacije,možeš i na običnom, samo moraš preskenirati da nađešElegant je napisao/la:Da li je ovaj kanal dostupan na obicnom paketu HS kablovke, ili se mora imati digitalni paket ili sta vec ?
Bog te čuo a i ovi iz HS-a.legenda reala je napisao/la:
Nadam se da će svi operateri ovaj HD konvertovati u SD i pustiti ga svima, ako ovo ne urade nek ih bude sramota, neće biti HD, ali slika bi bila deset puta bolja nego sad, tako da nam HD ne bi bio ni potreban, a ovo mogu svi uraditi ako im je u interesu
Javi kada dode.exorciiist je napisao/la:Hajde vise cekamo samo Moja TV
Pa to je jedino logično rješenje, ako to ne mogu uraditi, nek se ugase, koji će **** pružati usluge naroduSaurman je napisao/la:Bog te čuo a i ovi iz HS-a.legenda reala je napisao/la:
Nadam se da će svi operateri ovaj HD konvertovati u SD i pustiti ga svima, ako ovo ne urade nek ih bude sramota, neće biti HD, ali slika bi bila deset puta bolja nego sad, tako da nam HD ne bi bio ni potreban, a ovo mogu svi uraditi ako im je u interesu![]()
Ja sam na analogu.
BHT ne ide preko satelita, a da bi preko satelita gledo HD, treba ti digitalni resiver koji je HDmirza_it je napisao/la:A sta ce biti preko satelita jel i tu hd zna li ko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.