Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Došli bi jednom, fasovali, pa drugi put uopšte nebi došli. Dobra im je ova akcija gdje su glumili Engleze.GoRaN je napisao/la:Joj careva...A inace derbi Wisla-Cracovia je strasan...Da hoce neko od nasih timova sad u kvalifikacijama izvuci neke poljake pa da vidimo ko ima muda na gostovanje otici.
Evo navijača Dynama iz Dresdena.Emir_ZENICA je napisao/la:Njemci imaju strasne navijace npr:Achen,Dortmund,Schalke,Frankfurt,Union Berlin,Dynamo Drezden....
Takodjer i Englezi su dobri kao i Brazilci i Skoti ...MOJE MISLJENJE !!!
Lijepa himna od West Hemahammers je napisao/la:
I'm forver blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Forune's always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Preety bubbles in the air!
United!!!!United!!!!
I za kraj jedan zanimljiv koment :
I'm a Celtic fan but lived in Reading 10 years - go to watch em a lot coz it's tough getting to Glasgow often
West Ham fans are the best fans I've seen at the Madejski without a doubt. might've lost 6-0 on the day but your boys were fantastic that day
how many teams fans would sing, do the conga and have such craic while losing like that?? none, FACT
respect!!
Balkancima muda nikad nije falilo,svako se boji Balkana.Sad se svako uvlači u guzicu Srbima i Grcima,ali neće ni to vječnoGoRaN je napisao/la:Joj careva...A inace derbi Wisla-Cracovia je strasan...Da hoce neko od nasih timova sad u kvalifikacijama izvuci neke poljake pa da vidimo ko ima muda na gostovanje otici.
Ma daleko od toga da podcjenjujem balkance...Ova cetvorka bi to odradila sigurno...Dok bi npr. volio da Zrinjski ide u Poljsku pa da vec jednom vidimo Ultrase na evropskoj sceni.Stone Island je napisao/la:Balkancima muda nikad nije falilo,svako se boji Balkana.Sad se svako uvlači u guzicu Srbima i Grcima,ali neće ni to vječnoGoRaN je napisao/la:Joj careva...A inace derbi Wisla-Cracovia je strasan...Da hoce neko od nasih timova sad u kvalifikacijama izvuci neke poljake pa da vidimo ko ima muda na gostovanje otici.
![]()
Poljaci jesu možda za ferke,ali halo gdje to na Balkanu imamo ferke ???
A i ono u Poljskoj nisu navijači već neki kreteni koji 6 dana u sedmici idu u teretanu,ostavljaju život tamo da bi se dokazao na tekmi.To je glupost velika !
Strašni Poljaci mangupi,pa ih Delije pošamarale u Poljskoj(Groclinove ja mislim)
škoti su ubjedljivo najbolji navijaci u evropi(bar za mene),pogledajte samo malo po youtube-u kakvu podrsku ima Škotska repka i sve ce vam biti jasno.GoRaN je napisao/la:Prvo zna se da je da je u Rusiji dosta dobar prosjek godina u svim grupama...Eto djeca ce se udarat svaku drugu tekmu(Ne kazem da ih podrzavam ali se ljudi vole sibat, skoro je bilo Zenit i mozda Spartak uhapseno 700 navijaca 600 Zenitovih)
Drugo ovo je gostovanje...Vidis ti sta je tu ljudi.U Rusiji su najbliza gostovanja nekoliko dana putovanja vozom.
I znaci pravi su navijaci oni koji predju cestu i odu na Anfield pjevaju i placu nego ovi koji odu da se kurce po Yaroslavu pred ovom armijom i pjesme su tu naravno tu samo sto ne placu jel ipak su Rusi.![]()
I ne znam vise sta ljudi vide u Liverpoolovom "navijacima"...Valjda su to oni koji slusaju komentatore i gledaju samo lige petice pa nemaju sta bolje vidjeti...Pa bolja je Celticova izvedba YNWA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.