21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moze on krenit sa 4 4 2, al ljudi sad imamo Besica, ustalom nasu najbolju utakmicu odigrali smo sa 4 4 2 protiv grka i razvalili smo ih, nama je bitno samo da imamo jednog defanzvnog trkača, u ovom slucaju ako Vedo bude igro on ce Hajrovica ostavit na klupi, al iz ovog intervjua se moze zakljuciti da cemo na nigeriju krenut samo sa Salihovicem koji nije igro protiv Argentine
Pa i da promijeni formaciju imamo pravog DMF-a u ekipi , tako da bi to više podsjećalo na City-evsku 4:4:2 formaciju.
A vjerovatno neće ništa mijenjat, zašto bi pobogu
A vjerovatno neće ništa mijenjat, zašto bi pobogu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa ja sam se i nadovezao na vašu priču o tim zamjenama od 60 minuteAjax je napisao/la:
Covjek je napisao sta bi uradio oko 60-minute. Ne kako bi poceo utakmicu. Ako Ibisevic zamjeni Misimovica on bar stoji na istoj poziciji kao Miske i tamo nesto po sredini zatvara defanzivno. Ali kada Ibisevic zamjeni Hajrovica tada nastaje rupa na desnoj strani. Jer se on jako jako rijetko vraca desno i zatvara tu stranu. Protiv Argentine je non stop bio ili u sredini ili cak lijevo. Neznam dali je jednom dotrcao do desne strane i pomogao u odbrani. Tako da mislin da je ova ideja od NoName-a bolja nego tvoja.
Tebi ko da je prvi put da nas gledaš sa tom formacijom gdje je Ibišević u igru. Normalno da je daleko od idealne formacije, ali kad Sušić radi sa tom formacijom odmah ubaci i nekog trkača po desnoj strani da zatvara tu stranu koliko toliko. Zato smo ofanzivno puno jači i rijetko se desi da ne zabijemo gol. To sam samo spomenuo ako se selektor uopšte odluči ubacivati Ibiševića. Po meni je bolje ubaciti Medunjanina umjesto Misketa gdje bi nastavili držati posjed u svojim nogama ili ubaciti Višću, zamjeniti pozicije, i ubiti kontrama.
Ljudi, u redu je biti optimističan, ali uopšte Nigerija nije loša, mi smo tu negdje sa njima i šanse su 50-50, a pokazalo se je sinoć da ni Iran nije loš, ali mi smo za nijansu u prednosti protiv njih. Ne bi nam ni remi bio loš ni malo. Otvara se čak i realna mogućnost da prođemo sa dva remija, obzirom da je za očekivati da Argentina dobije i Nigeriju (mada u to nisam siguran) i Iran sa dva i više razlike.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
misliš loši su i jedni i drugi.stolica je napisao/la:Ljudi, u redu je biti optimističan, ali uopšte Nigerija nije loša, mi smo tu negdje sa njima i šanse su 50-50, a pokazalo se je sinoć da ni Iran nije loš, ali mi smo za nijansu u prednosti protiv njih. Ne bi nam ni remi bio loš ni malo. Otvara se čak i realna mogućnost da prođemo sa dva remija, obzirom da je za očekivati da Argentina dobije i Nigeriju (mada u to nisam siguran) i Iran sa dva i više razlike.
Meni je uvreda kad neko nas poredi sa ove dvije repke iskreno.
Umjesto koga Salihaga upada jel Bičakčića?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
adisice je napisao/la:Umjesto koga Salihaga upada jel Bičakčića?
Salihović----Kolašinac-------Spahić------Mujdža
Lijepo izgledaPerryFred je napisao/la:adisice je napisao/la:Umjesto koga Salihaga upada jel Bičakčića?
Salihović----Kolašinac-------Spahić------Mujdža
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
sad zavisi kako će ce Seo snaci na štoperu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jos da lulica vrati na prirodnu poziciju
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Hoceli sad ici Salihovic na mjesto Kolosinca, a Kole na stopera umjesto Bicakcica i ostalo neka bude isto kao i u prvom susretu i onda nece biti problema ocekujem dva komada u mrezi gostiju. 
04.10.2009 !!
Ovako bi nešto trebali odigrati po nekom mom vidjenju
Otvoriti punu sliku desnim klikom
Odlicno ali ja bi Kolosinca na stopera sa Spahom ostalo je isto kao i prvom mecu. 
04.10.2009 !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako izabci Bičakčića ode mu samopouzdanje.Ako je Vranješa uvrstio u prvi sastav nakon one utakmice u Grčkoj,samo da dobije samopouzdanje,ne znam što bi Bičakčića dirao.
A ovo da su nam šanse 50-50 s Nigerijom..
,pa Argentina ima najjači kontranapad na svijetu pa nas nisu ubijali time,u kvalifikacijama smo svaku utakmicu igrali sa ekipama koje nam puštaju posjed i čekaju kontru,pa i sa doktorima takve igre-Grčkom i sve smo ih razbili.I sad se odjednom pribojavate kontranapada Nigerije.I ako su crnci ne mora značit da trče ko ludi,neko postavi statistiku od sinoć,nisu baš ogroman broj km pretrčali.Pa znaju i naši trčat.
I definitivno nećemo počet sa postavom iz kvalifikacija,pa ni Mancini ne bi stavio Bešića na klupu poslije ove utakmice.A da kombinujemo neku postavu 4-4-2 sa Bešićem,i nije nam baš vrijeme za to.A i ne bi Safet stavio Misimovića na klupu(on je najbliži da otpadne ako Ibišević starta) nema šanse.Druga opcija je da izbaci Hajrovića koji je najviše prijetio protiv Argentine i koji je odlično odigrao prijateljske.Ima logike i 4-4-2 formacija al jednostavno nema ko izać,Misimović nam je sad potrebniji nego protiv Argentine,a vidjeli smo da mu je ostala ta magija u nogama.
A ovo da su nam šanse 50-50 s Nigerijom..
I definitivno nećemo počet sa postavom iz kvalifikacija,pa ni Mancini ne bi stavio Bešića na klupu poslije ove utakmice.A da kombinujemo neku postavu 4-4-2 sa Bešićem,i nije nam baš vrijeme za to.A i ne bi Safet stavio Misimovića na klupu(on je najbliži da otpadne ako Ibišević starta) nema šanse.Druga opcija je da izbaci Hajrovića koji je najviše prijetio protiv Argentine i koji je odlično odigrao prijateljske.Ima logike i 4-4-2 formacija al jednostavno nema ko izać,Misimović nam je sad potrebniji nego protiv Argentine,a vidjeli smo da mu je ostala ta magija u nogama.
Nad tobom sunce najljepše sja
- velez_mostar
- Kontakt:
Ako je Salihovic rovit zasto ga forsirati, ostaviti ga na klupi, uvesti ga u drugom i sacuvati ga protiv Irana da igra lijevog beka kako bi sto ofanzivniji bili po strani.
Najvise mi se svidja formacija sa slike br. 2..dovoljno je da samo Besic radi ispred zadnje linije, dok Pjanic moze imati vecu slobodu prema naprijed.
Neko napisa da su Nigerijci tu negdje sa nama, gledao sam ih protiv loseg Irana, i moje misljenje je da nemaju nikakvu sansu protiv nas..zapamtite 3-0 glatko!
Momci su pokazali da mogu, ima da razvalimo preostale 2 tekme.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najvise mi se svidja formacija sa slike br. 2..dovoljno je da samo Besic radi ispred zadnje linije, dok Pjanic moze imati vecu slobodu prema naprijed.
Neko napisa da su Nigerijci tu negdje sa nama, gledao sam ih protiv loseg Irana, i moje misljenje je da nemaju nikakvu sansu protiv nas..zapamtite 3-0 glatko!
Momci su pokazali da mogu, ima da razvalimo preostale 2 tekme.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cuj kako ce se Tenk snaci na stoperu... Kolasinac je takav tip igraca da ako ga stavis na spica ima da podere 
Bojim se ici sa dva napadaca protiv Nigerije. Ja bi poceo isto kao protiv Argentine (Bicakcic OUT, Salihovic IN), da kontrolisemo igru i onda ako stvarno bude tijesan rezultat, ubacuje se Ibisevic umjesto Misketa, Pjanic naprijed i Besic ostaje sam na DMF-u.
Bojim se ici sa dva napadaca protiv Nigerije. Ja bi poceo isto kao protiv Argentine (Bicakcic OUT, Salihovic IN), da kontrolisemo igru i onda ako stvarno bude tijesan rezultat, ubacuje se Ibisevic umjesto Misketa, Pjanic naprijed i Besic ostaje sam na DMF-u.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Presica je za cistu desetku nema sta.Goalgetter je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ib ... ama/133803
Korektno od Safeta. Svidja mi se press.
04.10.2009 !!
i kažu mi se digli, a pogledaj kako realan pa čak možda i pesimističan komentar Sušića. Ubijeđen sam da ćemo pojest Nigeriju ako budu ovako stvarno razmišljalisarajlija je napisao/la:Presica je za cistu desetku nema sta.Goalgetter je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ib ... ama/133803
Korektno od Safeta. Svidja mi se press.
- Goalgetter
- Kontakt:
Arena Pantanal, na kojoj ce se odigrati utakmica. Vec se ovdje odigrala tekma Chile-Australija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.