Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja ne navijam za Real al ni za Barsu i slazem se da je TRENUTNO Messi bolji igrac od Kake al trenutno i mislim da je smjesno usporedjivat Xavia i Iniestu sa Kakom. Haj i nekako Iniestu al Xavi mu nemoze polit. Dakle mislim da je jedino Messi u ovom trenutku bolji igrac od Kake' i niko vise ni Ronaldo ni niko.
Konacno se Perez sjetio da mu treba jedan defanzivac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sjetio se sjetio se...kako sam procitao i 50 milki je stiglo na adresu Bayerna za njihovog veznjaka Riberya...da bogdo hoce doci da bez sumnje mozemo reci da imamo najaci srednji red...bar po imenima 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ako dodje RIbery, a doci ce ako Bog da Real ce imati mislim najjaci tim u historiji, samo se nadam da ce zadrzati Sneidera, jer je extra igrac, a i Robben bi ponekad mogao uskociti ukoliko se neko povrijedi od ovih pojacanja.JameS je napisao/la:sjetio se sjetio se...kako sam procitao i 50 milki je stiglo na adresu Bayerna za njihovog veznjaka Riberya...da bogdo hoce doci da bez sumnje mozemo reci da imamo najaci srednji red...bar po imenima
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- rob do bagro
- Kontakt:
zabice vam dzeko 3 komada,ako predje naravnoBrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 36506.aspx
Milan slijedeci protivnik na kupu Santiago Bernabeua

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jbg u slucaju ako on dodje moramo nesto i prodati...samo mi se cini da ce ova dvojica biti prvi na transfer listi jer za njih najvise mozemo dobiti manijaHarrison je napisao/la:Ako dodje RIbery, a doci ce ako Bog da Real ce imati mislim najjaci tim u historiji, samo se nadam da ce zadrzati Sneidera, jer je extra igrac, a i Robben bi ponekad mogao uskociti ukoliko se neko povrijedi od ovih pojacanja.JameS je napisao/la:sjetio se sjetio se...kako sam procitao i 50 milki je stiglo na adresu Bayerna za njihovog veznjaka Riberya...da bogdo hoce doci da bez sumnje mozemo reci da imamo najaci srednji red...bar po imenima

Ma ne moramo njih prodati, mozemo prodati GaguJameS je napisao/la:jbg u slucaju ako on dodje moramo nesto i prodati...samo mi se cini da ce ova dvojica biti prvi na transfer listi jer za njih najvise mozemo dobiti manijaHarrison je napisao/la:Ako dodje RIbery, a doci ce ako Bog da Real ce imati mislim najjaci tim u historiji, samo se nadam da ce zadrzati Sneidera, jer je extra igrac, a i Robben bi ponekad mogao uskociti ukoliko se neko povrijedi od ovih pojacanja.JameS je napisao/la:sjetio se sjetio se...kako sam procitao i 50 milki je stiglo na adresu Bayerna za njihovog veznjaka Riberya...da bogdo hoce doci da bez sumnje mozemo reci da imamo najaci srednji red...bar po imenima

- Zadnji vezni Lass Diarra, objektivno najjaci zadnji vezni na svijetu, vrsili su porednjenja njega i Makelelea dok je igrao za Real u tacnim dodavanjima, u oduzetim loptama, u asistencijama, brojevi napravljenih faula kao i nad njima fauli, zuti, crveni itd... i u svemu je bolji Lass Diarra
- Krila Ronaldo i Kaka, o njima ne treba nista pricati kao ni o Riberyiu koji bi igrao ofanzivnog centralnog veznog
- Napad, neprikosnovevi Raul Gonzales i Van Nistelroy koji su naprosto strojevi za zabijanje golova, a rezerve Higuain i Huntelar koji cekaju kao zapete puske, a sigurno je da bi i oni dobijali puno prilika, jer je prvenstvo dugo pa jos LP, pa Kup Spanije, repke itd...uglavnom nek ih je vise...ovo bi bio definitivno najjaci tim svih vremena...
mislim da bi u tom slucaju ako dodje ribery...roni i ribery bi djelovali po stranama,a Kaka u sredini kao poluspic...mislim da ipak trebamo dovesti jednog napadaca jer ovaj Nisterloy je dugo bio ozljedjen i jos je u godinama tako da ne vjerujem u njega vise,a ni hunter se nije pokazao bog zna kako u ovoj sezoni 

----------------------casillas--------------------------
ramos-------albiol--------pepe-------arbeloa....
--------------------lass------------------------------
ribery----------------kaka------------------------ronaldo
-----------------raul-----------nistelrooy---
HARAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Ja mislim da ce prije igrati Higuain u napadu.tax je napisao/la:----------------------casillas--------------------------
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Arbeloa je desni bek ,malo si polupao locncice,Rud je na prodaju cjena svega 1,5 miliona 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
samo umjesto nistelrooy neki drugi napadac i dream teamtax je napisao/la:----------------------casillas--------------------------

arbeloa moze igrat i lijevo i desnomiky_hz je napisao/la:Arbeloa je desni bek ,malo si polupao locncice,Rud je na prodaju cjena svega 1,5 miliona
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- the scouser
- Kontakt:
Jeste igra u Liverpoolu desnog beka,a u reprezentaciji lijevog.tax je napisao/la:arbeloa moze igrat i lijevo i desnomiky_hz je napisao/la:Arbeloa je desni bek ,malo si polupao locncice,Rud je na prodaju cjena svega 1,5 miliona
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
tax je napisao/la:----------------------casillas--------------------------
----------------------casillas--------------------------
ramos-------albiol--------pepe-------??????....
---------------lass-----------gago----------------------
---------------------higuin(ben zema)--------------
taj lijevi bek je jos upitan pravoooo... marcelo je previshe ofanzivan a i lohotan a koga ce dovesti jos uvijek su samo spekulacije... s druge strane mislim da je nemoguce igrati samo sa jednim zadnjim veznim... a napad pa Raula na klupicu nek pomalo udje da ubije koji otpadak... a mislim da je ben zema prava akvizicija 21god a ubica... jedna dugorocno rjesenje ne bi nikom smetala

Nema veze sto je Nistelroy bio ozljedjen, on je lisac pravi i njemu ne treba puno da zabije gol, a u tandemu sa Raulom cine najjaci napadacki tandem na svijetu, samo njih dvojica su u LP zabili preko 100 golova i sta dalje reci...JameS je napisao/la:mislim da bi u tom slucaju ako dodje ribery...roni i ribery bi djelovali po stranama,a Kaka u sredini kao poluspic...mislim da ipak trebamo dovesti jednog napadaca jer ovaj Nisterloy je dugo bio ozljedjen i jos je u godinama tako da ne vjerujem u njega vise,a ni hunter se nije pokazao bog zna kako u ovoj sezoni
OTKUPNA CIJENA ZA RONALDA MILIJARDU EURA
http://www.****/sport/fudbal/o ... jardu-eura
Izvolite ga kupiti gospodo...
http://www.****/sport/fudbal/o ... jardu-eura
Izvolite ga kupiti gospodo...

Jbg, nisam obratio paznju na datum
, ali evo ova najnovija... Saviola nas vjerovatno napusta i ide u Benfiku, da nam je izvuci dobre pare...
Ne znam sto nam niko ne trazi Gagu, jbg, kad bi bavarcima suknuli, svakako im treba jedan tehnicar na sredini terena

Ne znam sto nam niko ne trazi Gagu, jbg, kad bi bavarcima suknuli, svakako im treba jedan tehnicar na sredini terena

A sto ima ludih likova ovde da ne povjerujes ! Cuj Lass objektivno najbolji zadnji vezni AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
pa ti si LUUDD ! evo 3 koji su klasa za njega ! Essien , MAscherano , Yaya Toure itd itd , a ima ih jos 10 koji su bolji ! smjesan si majkemi ! pa kako su ga Messi i skvadrica sa Camp Nou lomili nije se lik vidio ! cak sta vise bio krivc za 1 ili 2 gola ! btw : Moze Real imati po igracima Dream Team , iako moje misljenje je da Barceloan na svakoj poziciji ima boljeg igraca od njih ! Napad im je Prelosss , jedini Higuain nesta moze , al se nece vidit pored one dvojice !
krila solidna , mada se nemogu poredit sa MEssijem i Henryem i njihovom uigranoscu ! Veza se nemora komentarisat , jer ne postoji bolja veza od Inieste i Xavija !zadnji vezni u Barceloni je Yaya ili Mascherano koji su klasa za Lassa!Odbrana , Barcelonina bolja , bekovi bolji , Ramos je dobar ali je kiks igrac , juce protiv USA kriv za oba gola , psoebno kod 2 je ispo smjesan !
Jedina jaca tacka je Casillas koji jest bolji , ali nije bolji bio prosle godine , prima on previse jednostavnih golova !
Treba tim uigrat , a ne pokupovat sve sto se moze !
pa ti si LUUDD ! evo 3 koji su klasa za njega ! Essien , MAscherano , Yaya Toure itd itd , a ima ih jos 10 koji su bolji ! smjesan si majkemi ! pa kako su ga Messi i skvadrica sa Camp Nou lomili nije se lik vidio ! cak sta vise bio krivc za 1 ili 2 gola ! btw : Moze Real imati po igracima Dream Team , iako moje misljenje je da Barceloan na svakoj poziciji ima boljeg igraca od njih ! Napad im je Prelosss , jedini Higuain nesta moze , al se nece vidit pored one dvojice !
krila solidna , mada se nemogu poredit sa MEssijem i Henryem i njihovom uigranoscu ! Veza se nemora komentarisat , jer ne postoji bolja veza od Inieste i Xavija !zadnji vezni u Barceloni je Yaya ili Mascherano koji su klasa za Lassa!Odbrana , Barcelonina bolja , bekovi bolji , Ramos je dobar ali je kiks igrac , juce protiv USA kriv za oba gola , psoebno kod 2 je ispo smjesan !
Jedina jaca tacka je Casillas koji jest bolji , ali nije bolji bio prosle godine , prima on previse jednostavnih golova !
Treba tim uigrat , a ne pokupovat sve sto se moze !
hahahha ma on ne zna sta je tehnika...njegova tehnika je udaranje protivnika po nogamaHarrison je napisao/la:Jbg, nisam obratio paznju na datum![]()
, ali evo ova najnovija... Saviola nas vjerovatno napusta i ide u Benfiku, da nam je izvuci dobre pare...
Ne znam sto nam niko ne trazi Gagu, jbg, kad bi bavarcima suknuli, svakako im treba jedan tehnicar na sredini terena![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.