eto ti u pp.salebl je napisao/la:Kvota na Mladost je 1,72...meni se to cini fenomenalno. Slazes se ?amar009 je napisao/la:jerane na mladost slobodno kucu stavi...u kojoj to kladionici ima mladost na ponudi...salebl je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko su realne pobjede Mladosti i Branitelja sutra ? Opet je liga na kladionici, stavljena su ova dva meca pa bih volio to iskoristiti u z vasu pomoc ako je ikako moguce...i koje su realne kvote po vama ?
Kladionica je bet365... moze se na ovo staviti veci novac i mozes li mi samo navesti par razloga jer ne pratim ovu ligu ? Citao sam da ce biti sudjenje rijeseno, neki penali se spominju...
Prva liga FBiH 2014./2015.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2014./2015.
al' se ovdje zakuhalo
gledaj GOŠK-a, odjednom ljudi u samom vrhu

gledaj GOŠK-a, odjednom ljudi u samom vrhu

-
- Kontakt:
Volio bi danas da bude fer i postena utakmica, pa bolji nek pobjedi... Sretno i Mladosti i Buducnosti, favoriziram Kakanjce. Forza Mladost 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradini u 29. Kolu sudi iz Orasja sudija, koji prati Orasje i sve. Pretproslo kolo iz Mostara a prije toga iz Orasja takodje Keno bio.
Jel ovo neka zezancija???? Nek sudi Orasju i svim konkurentima iz Srebrenika lik??? Popisam se na ovu ligu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel ovo neka zezancija???? Nek sudi Orasju i svim konkurentima iz Srebrenika lik??? Popisam se na ovu ligu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nevjerovatno koliko jake lobije u savezu imaju nakon toliko godina, kada su imali covjeka u samom vrhu BH nogometa, to smo mogli vidjeti i pretproslo kolo kada ni Mladost nije mogla nista uciniti ,,,da ne govorim da im je uefa stadion napravila ,savrsen za nase standarde,Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradini u 29. Kolu sudi iz Orasja sudija, koji prati Orasje i sve. Pretproslo kolo iz Mostara a prije toga iz Orasja takodje Keno bio.

-
- Moderator
- Kontakt:
A Orasje - Bratstvo Kozul obojica sude. Pa daj da provjerimo u protekle dvije godine koliko je put taj Kozul sudio im. Nevjerovatno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa, predsjednik saveza je iz Orašja, a, dio kola delegiraju ljudi iz Orašjasodaacm je napisao/la:Nevjerovatno koliko jake lobije u savezu imaju nakon toliko godina, kada su imali covjeka u samom vrhu BH nogometa, to smo mogli vidjeti i pretproslo kolo kada ni Mladost nije mogla nista uciniti ,,,da ne govorim da im je uefa stadion napravila ,savrsen za nase standarde,Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradini u 29. Kolu sudi iz Orasja sudija, koji prati Orasje i sve. Pretproslo kolo iz Mostara a prije toga iz Orasja takodje Keno bio.

Ma znam da je onaj lopov bio prije Bog i batina, ali nisam to znao da je imao svog nasljednika u vlasti,smijesna je situacija u ovim savezima, trebalo bi se to mijenjati u odabiru tijela u vlasti saveza ,sony_91 je napisao/la:Pa, predsjednik saveza je iz Orašja, a, dio kola delegiraju ljudi iz Orašjasodaacm je napisao/la:Nevjerovatno koliko jake lobije u savezu imaju nakon toliko godina, kada su imali covjeka u samom vrhu BH nogometa, to smo mogli vidjeti i pretproslo kolo kada ni Mladost nije mogla nista uciniti ,,,da ne govorim da im je uefa stadion napravila ,savrsen za nase standarde,Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradini u 29. Kolu sudi iz Orasja sudija, koji prati Orasje i sve. Pretproslo kolo iz Mostara a prije toga iz Orasja takodje Keno bio.
Auuu sto se sve dodatno zakuhaaa !!!
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E jbg. Sad mi mrsko traziti posto od prije pocetak sezone kada se kuhalo i govorilo da ce GOSK biti putnik u Premijer Ligu BiH. Eto ih na kraju tako i bi. A Buduc nost kod kuce od Jedinstva izgubi. Ooooooooooooojj
BosnaE
newton_heath_lyr je napisao/la:E jbg. Sad mi mrsko traziti posto od prije pocetak sezone kada se kuhalo i govorilo da ce GOSK biti putnik u Premijer Ligu BiH. Eto ih na kraju tako i bi. A Buduc nost kod kuce od Jedinstva izgubi. Ooooooooooooojj
Gadi mi se ova liga..mislio sam da su talijani najveći muljatori.ali šta neki klubovi rade u ovoj prvoj federaciji to je smiješno,znaci kad bi Real i Manchester došli u ovu ligu nebi imali nikakve šanse,jer zna se ko ide ko upada..ko će uplatit zadnjih pet kola...itd..primjer Gošk..bili 6 7 na polusezoni i ja sam iz zajebancije reko da će ljudi uci.i evo izgleda da sam bio u pravu.
-
- Kontakt:
Kakva je ovo smrdljiva liga pa ovo je nevjerovatno !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Nema te vi pojma, ja mislim da je ovo najbolja liga na svijetu, ako nije najbolja onda je najpostenija 

Ma najpostenija liga, sta vam je, kada bi Jedinstvo dobilo u Banovicima na neposten nacin, vidjelo se prosle godine...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Tacno Orasje ne podnosim organski. Kad se sjetim jos iz PL, samo u kost. Znaci 10 Varupa u timu igra. Ako ulijece klizeci, on ide na to da ti slomi nogu. I tako godinama do jednom... A sad su nastavili s muckama i u federalnoj
⭐
Bok dečki,
Prvo da pozdravim sve realne i poštene forumaše čije komentare uživam pročitati da bih znao o čemu se radi u ovoj našoj (kakvoj/takvoj) ligi.
Nekad je bilo više vremena za pratiti i posjećivati utakmice (moralo se i odseliti radi posla), međutim sad većinu informacija upratim ovdje po forumu i zato veliko hvala svima ozbiljnijima koji daju provjerene informacije i drže forum na životu.
Inače navijam za Gošk, pa su me neki komentari ovdje natjerali da podijelim i svoje razmišljanje sa vama. Svi mi koji smo malo dulje upoznati sa ovom ligom znamo da se Gošk uvijek znao snaći ovako ili onako (ali nećemo se lagati, tko nije).
Nekad nam je to bilo drago, nekad nije, ali što smo bili stariji počne ti se to lagano gaditi i tjerati raju sa utakmica.
Međutim ovo što sam vidio pri kraju sezone u Gabeli i dva zadnja gostovanja me je ugodno iznenadilo. Možda može netko iz Mostara ili Konjica potvrditi, suđenje je bilo meni nevjerojatno, izuzimajući par grešaka na ovu ili onu stranu, na vrlo visokom nivou.
Zatim sam malo pogledao i tablicu, pa Gošk stvarno ima i prvi napad i prvu obranu i prvog strijelca lige (nije mala stvar)
Sad će me možda neki navijač Mladosti popljuvati, ali realno skor Mladosti P/N/I - 18/2/9 mene podsjeća na godine kad bi se Gošk borio za opstanak, tj. što ne riješiš - izgubiš.(Sa manje pobjeda naravno, ali razumijete)
Čak sam i ovdje pročitao dosta pohvala za ovogodišnja suđenja i prijeme gostiju u Gabeli. Nisam baš upućen da je se nekoga pokralo ili drastično oštetilo. Dok za momčad iz D-K nije baš tako. (Možda sam subjektivan ali mi se po svemu čini da je Gošk malo odmaknuo od one klasične seljačke ekipe - nabij, razbij). Pustite priče o kupovanju i sl., vjerujte mi, nema Gošk trenutačno za takve investicije, ove godine ljudi jednostavno igraju dobro.
Također bih spomenuo Jedinstvo. To što su ti momci i klub napravili par zadnjih kola u ovoj ligi graniči sa nadnaravnim, iako im je i Gošk radio o glavi (mislim čak prošle godine) kad su trebali napustiti ovaj rang natjecanja. Oni su (koliko znam) tako pošteno i borbeno odradili zadnje utakmice koje bi možda na kraju i mogle odlučiti putnika u viši rang, pobijedili u Banovićima i uspjeli kući otkinuti Mladost bod unatoč teškom pritisku sudaca.
Lijepo je što će zadnja utakmica odlučiti putnika u PL, osobno mislim da je Gošk ipak kvalitetniji i iskusniji i da ne bi trebao izgubiti, ali stvarno imam samo jednu želju za tu utakmicu. Neka je ne odluče suci pa makar bilo na kraju 5-0 za Mladost, popit ćemo pivu gore i čestitati vam na ulasku. (U tom slučaju vi častite
)
Kako god bilo, u buduće se nadam vidjeti što više ekipa da slijede primjer Jedinstva.
Pozdrav
Prvo da pozdravim sve realne i poštene forumaše čije komentare uživam pročitati da bih znao o čemu se radi u ovoj našoj (kakvoj/takvoj) ligi.
Nekad je bilo više vremena za pratiti i posjećivati utakmice (moralo se i odseliti radi posla), međutim sad većinu informacija upratim ovdje po forumu i zato veliko hvala svima ozbiljnijima koji daju provjerene informacije i drže forum na životu.
Inače navijam za Gošk, pa su me neki komentari ovdje natjerali da podijelim i svoje razmišljanje sa vama. Svi mi koji smo malo dulje upoznati sa ovom ligom znamo da se Gošk uvijek znao snaći ovako ili onako (ali nećemo se lagati, tko nije).
Nekad nam je to bilo drago, nekad nije, ali što smo bili stariji počne ti se to lagano gaditi i tjerati raju sa utakmica.
Međutim ovo što sam vidio pri kraju sezone u Gabeli i dva zadnja gostovanja me je ugodno iznenadilo. Možda može netko iz Mostara ili Konjica potvrditi, suđenje je bilo meni nevjerojatno, izuzimajući par grešaka na ovu ili onu stranu, na vrlo visokom nivou.
Zatim sam malo pogledao i tablicu, pa Gošk stvarno ima i prvi napad i prvu obranu i prvog strijelca lige (nije mala stvar)
Sad će me možda neki navijač Mladosti popljuvati, ali realno skor Mladosti P/N/I - 18/2/9 mene podsjeća na godine kad bi se Gošk borio za opstanak, tj. što ne riješiš - izgubiš.(Sa manje pobjeda naravno, ali razumijete)
Čak sam i ovdje pročitao dosta pohvala za ovogodišnja suđenja i prijeme gostiju u Gabeli. Nisam baš upućen da je se nekoga pokralo ili drastično oštetilo. Dok za momčad iz D-K nije baš tako. (Možda sam subjektivan ali mi se po svemu čini da je Gošk malo odmaknuo od one klasične seljačke ekipe - nabij, razbij). Pustite priče o kupovanju i sl., vjerujte mi, nema Gošk trenutačno za takve investicije, ove godine ljudi jednostavno igraju dobro.
Također bih spomenuo Jedinstvo. To što su ti momci i klub napravili par zadnjih kola u ovoj ligi graniči sa nadnaravnim, iako im je i Gošk radio o glavi (mislim čak prošle godine) kad su trebali napustiti ovaj rang natjecanja. Oni su (koliko znam) tako pošteno i borbeno odradili zadnje utakmice koje bi možda na kraju i mogle odlučiti putnika u viši rang, pobijedili u Banovićima i uspjeli kući otkinuti Mladost bod unatoč teškom pritisku sudaca.
Lijepo je što će zadnja utakmica odlučiti putnika u PL, osobno mislim da je Gošk ipak kvalitetniji i iskusniji i da ne bi trebao izgubiti, ali stvarno imam samo jednu želju za tu utakmicu. Neka je ne odluče suci pa makar bilo na kraju 5-0 za Mladost, popit ćemo pivu gore i čestitati vam na ulasku. (U tom slučaju vi častite

Kako god bilo, u buduće se nadam vidjeti što više ekipa da slijede primjer Jedinstva.
Pozdrav
Re: RE: Re: Prva liga FBiH 2014./2015.
Bok Mirke,mirke22 je napisao/la:Bok dečki,
Lijepo je što će zadnja utakmica odlučiti putnika u PL, osobno mislim da je Gošk ipak kvalitetniji i iskusniji i da ne bi trebao izgubiti, ali stvarno imam samo jednu želju za tu utakmicu. Neka je ne odluče suci pa makar bilo na kraju 5-0 za Mladost, popit ćemo pivu gore i čestitati vam na ulasku. (U tom slučaju vi častite)
Pozdrav
A kaj bi na vasu konstataciju o fer sudjenu rekel gospon Sabrija Topalovic?
Radnički je odigro fer-play,,,naguzili Bratstvo ,,,izbili Brkatoj spodobi par desetina tisuća KM,,,
još pred kraj susreta lik iz uprave radničkog zove klupu i trazi da se igrači ne valjaju po terenu,nego da igraju bez krađe vremena,,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.