Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Virtu4l je napisao/la:Ma momčina dokazuje da sam ja nolifer
Ništa ja ne dokazujem. To si ti sam dokazaoVirtu4l je napisao/la:
Ma moraš odustati, možeš sebi navući ogroman problem na vrat.
Imao sam sličnu situaciju ovog ljeta. Lokacija isto tako nebitna, ali sve vrvi od turista, tako da sam redovno na svojoj plaži upoznavao dosta njih. Sistem je standardan, šmekanje, prilaze da nešto pitaju, a pitanja tipa 'gdje je ovdje tuš' a on na sred plaže, kakvo je more, ima li ježeva, bilo šta samo da uspostave komunikaciju. Tako mi prilazi cura, stvarno dobro izgleda i počinje klasična priča o glupostima, ponudiš je pićem i sve što ide uz to, na kraju dogovoriš izlazak. Izađemo mi, šetnja, piće, ali u razgovoru mi je bila sumnjiva, rekla je da ima 19, naravno sve to kažu, nikad ne kažu 18 nego uvijek 19, ali priča je dječija, hihotanje, crvenilo i ostale stvari po kojima ih prepoznaš. Dobro, ona bi da šeta plažom, mrak na svakom ćošku, a ja bi ostao na svjetlu, i nekako je ja ubijedim da bi trebao kući, da rano ustajem na posao i dogovorimo se da ćemo sutra ponovo izaći.
Naravno, prvo sam ujutro otišao do komšije kod kojeg su odsjeli, jer moraju predati neki dokument (nije mi prvi put), a tamo piše 1998.![]()
naravno, otkažem izlazak, ma koliko ne bio za to, ali jbg, nekad moraš razmišljati pravom glavom.
Sad ne znam šta je gore, što cure od 16 godina izgledaju kao da imaju 20, ili je gore to što te cure od 16 godina hladno startuju kao da je to sasvim normalno... ili je to možda dobro!?
Virtu4l je napisao/la:Jbg, ono što je napisao momak koji me poznaje je uništilo tvoje očajničke pokušaje diskreditovanja. Jbg, šta drugo očekivati od momka koji na forumu lijepi slike kako je počupao obrve i kako mu je majka rekla da mu odlično stojisramota za muški rod
Jao, evo opet dilemaša sa sumnjivim sexualnim porivimaCurry je napisao/la:Zar se jos uvijek raspravljas s ovim polumuskarcem ? Priznaj mu da te nasamarao,pa nek moze ici na miru cupati obrve.
Virtu4l je napisao/la:Nisam ti ja prijatelj, to bi bilo vrlo rizično po moju reputaciju do koje mi je veoma stalo. Imaš Alena Albinovića pa udri, imate dosta zajedničkog.
Sveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
Sveti je napisao/la:
prijatelju, svaki drugi momak danas uređuje obrve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.