hahahah ja cisto sumnjam da je to bio lapsus
i mora neko doc da igra umjesto Medela, ne zelim jos jednu sezonu s njim tu
@Siamo
vjerovatno Saqiri ode ako dodju dva krila, a tu je i Biban
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
samo da ne bude ko sa Dodom, od najveceg pozitivnog iznenadjenja do flopcineSiamoNoi je napisao/la:Montoya najveće pozitivno iznenađenje nove sezone ako dobije priliku.Pri tome ne mislim na ono da igra svaku treću po 30 minuta.
Cuva se za sezonu, mala macka ima da grize.SiamoNoi je napisao/la:
Inace,Medel je daleko najlosiji pojedinac Čilea na Copi.A i s obzirom na ono viđeno prošle sezone,i na ono kako Mancini planira igrat,držat ga kao prvotimca još jednu bi bilo klasično pucanje samom sebi u nogu.Mora tu netko drugi igrat,a Medel će biti odličan s klupe kad zatreba.
The ‘Uttoxeter Advertiser’ believes the Potters will present its ambitious project to the Swiss player, which aims for qualification to the Champions League and will guarantee the player regular playing time along with high wages.
SiamoNoi je napisao/la:The ‘Uttoxeter Advertiser’ believes the Potters will present its ambitious project to the Swiss player, which aims for qualification to the Champions League and will guarantee the player regular playing time along with high wages.![]()
Izbori
Galatasaray want Inter midfielder Gary Medel and could offer Felipe Melo as part of an exchange.
The Turkish club is active on the transfer market, as today Lukas Podolski undergoes his medical for a move from Arsenal.
According to reports from Istanbul, Gala have also set their sights firmly on Inter midfielder Medel.
Currently on international duty with Chile for the Copa America Final against Argentina, Medel is one of those potentially sacrificed to make way for new signings.
The Nerazzurri paid €8m plus bonuses to take him from Cardiff City a year ago, but Galatasaray could cut that price-tag down by including Felipe Melo.
Roberto Mancini – a former Galatasaray Coach – made it clear Melo is a target.
znam kako vam jearminz je napisao/la:Prvo Andreolli pa sad i Nagatomo odbio prec u Sampdoriju. Jesu se uhljebili, niko nece da ide
I Di Marzio je potvrdio da su klubovi blizu dogovora. Oni traze 6 mi nudimo 4 i valjda bi uskoro mogo past dogovor. Stvarno ne znam koji ce im krac onScarpini je napisao/la:Ondrej Duda dolazi 5 mil. + bonusi
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ida-189294
Greška ogromna će biti zbog ove trojice, ako je istina ovo. Santon je najbolje riješenje na lijevom beku. Šaćiri je najbolje krilo ubjedljivo, a Juana bih kao i mogao oprostiti, al' pored Ranokije on da ide je šega.SampiJuve je napisao/la:Lorenzo Chrisetig i Yuto Nagatomo bi mogli preci u Shalke. Za prvog primljena ponuda od 4 milke, a za Yuta se cjenkamo.
"Gazeta delo Sport je objavila spisak igrača koji su višak u Interu i kojih Manćini želi da se reši. Na spisku su: Nemanja Vidić, Žuan Žezus, Džerdan Šaćiri, Davide Santon i Juto Nagatomo."
JJ-a ti necu oprostiti Mancio.
A Bakali free agent.Scarpini je napisao/la:Ondrej Duda dolazi 5 mil. + bonusi
Di Marzio: inter presao Sampdoriu u borbi za Zukanovica. Schellotto bi mogao u Chievo kao dio posla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.