Mario Vrančić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ajax
Kontakt:

Re: Mario Vrančić

Post Postao/la Ajax » 12 sep 2015, 18:51

Ma kakav Dortmund. Tamo bi jedva bio jedan od 23 igraca. Prvo treba biti najbolji u jednom ovakvom klubu. Steta sto je Paderborn ispao u Cvajtu. Najbolje bi mu bilo da je ostao tamo. A sada mora da se probije u prvih 11 i ceka na svoju sansu. Dobre partije u reprezentaciji bi mu to sve olaksale kao i vecini nasih igraca.

Salihovic je krenuo za parama u Kinu. E sada dali bi ostao u evropi da mu je selektor rekao da je bitan i da na njega racuna u buducnosti to je veliko pitanje. Sada je najvjerovatnije kasno sto se tice ovog igraca.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 sep 2015, 22:08

Znaci jos jedan kojeg bi reprezentacija trebala ugurati u prvih 11 svog kluba. Inace bi igrac trebao biti standardan u svom klubu, pa kao nagradu dobiti poziv u repku. Kod nas igraju za repku a mi ocekujemo da ce ih to ugurati prvih 11 kluba koji ce se grcevito boriti za opstanak. Al mi smo inace velesila u fudbalu... kad karijera krene nizbrdo onda se moze i promijeniti drzavljanstvo da se zaigra u najdrazem dresu, da se ostvari djecacki san.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 19 sep 2015, 15:09

Je li moguće da nema mjesta u prvih 11 Darmstadta? :facepalm:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 sep 2015, 15:40

HankMoody je napisao/la:Je li moguće da nema mjesta u prvih 11 Darmstadta? :facepalm:
Evo izgleda da jeste. Igrac koji bi, po nekima, bio prevaga protiv Belgije...
Nad tobom sunce najljepše sja

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2015, 15:49

Medo hoda u Rimu, nigdje ga nema u Deportivo a igra protiv Belgije e koja smo mi sila od drzave kad nam jadnik Medunjanin igra :urnebes:

Hocemo Vrancica, barem trenira :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 sep 2015, 15:56

Mario Vrancic je bio 2 najbolji igrac prosle sezone svog kluba u Bundesligi. Sezonu prije je bio najbolji vezni igrac "Cvajte". Jedan Zahirovic nije bio ni na klupi tamo. Dosao je pri kraju transfer roka u novi klub koji je izborio Bundesligu. Ocigledno trener vjeruje igracima koji su ga doveli tamo. Vrancic nije placen toliko niti je toliko igracko ime da se njemu podredi sve. On je doveden kao potencijalni igrac za prvih 11 i na njemu je da se izbori za prvi tim. Bas kao i Bicakcic, sada Ibisevic, prije njega Hajrovic, Sunjic, ... znaci svi igraci osim Spahica koji je imao garantovano mjesto u prvih 11. Kada dobije svoju sansu ako je iskoristi ima sanse da bude starter. Dali je jedan takav igrac sa takve dvije prosle sezone zasluzio 90 minuta protiv Andore, svakako da. Bas kao sto je i Prcic zasluzio protiv puno neugodnijeg protivnika Kipra.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 sep 2015, 17:05

Evo ulazi Mario!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2015, 19:28

pinoglavi je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Je li moguće da nema mjesta u prvih 11 Darmstadta? :facepalm:
Pa bilo bi to iznenadjenje za belgijance. Mesa objavi ekipu sat prije utakmice, ne bi stigli da izguglaju da vide ko je on.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 19 sep 2015, 19:31

calcio je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Pa bilo bi to iznenadjenje za belgijance. Mesa objavi ekipu sat prije utakmice, ne bi stigli da izguglaju da vide ko je on.
Jok.
Najvece iznenadjenje za belgijance je sto Tino Sven Susic igra za BIH i to od 1min :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2015, 19:32

Gabon je napisao/la: Jok.
Najvece iznenadjenje za belgijance je sto Tino Sven Susic igra za BIH i to od 1min :urnebes:
Mislis na onu utakmicu kada smo odigrali 1:1 sa njima?

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 19 sep 2015, 19:37

calcio je napisao/la:
Gabon je napisao/la: Jok.
Mislis na onu utakmicu kada smo odigrali 1:1 sa njima?
Mislim na onu utakmicu gdje smo sa veoma dobrim Begovicem odigerali 1:1 da ne pridajem tome koliko su belgijanci bili sebicni naprijed :kafa: zagonetno iznenadili Kipar, Vels, Isr. sa Tinom od 1min :facepalm:
Belgija i Austrija nam se smije :oops: talenti Tino Sven i pjevac Hadzic :rol:
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 sep 2015, 19:44

Sredina terena nam je očajna. Ne može ni ovaj igrati u prvom sastavu, a da ne spominjem Medunjanina ili ne daj Bože Susica i Hadžića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2015, 19:47

HankMoody je napisao/la:Je li moguće da se banuje ova dva retarda jer su dosadni sa Sušićem i Hadžićem i u svakom postu na svakoj temi ih spominju?
Njih dvojica me podsjecaju na pricu o Don Kihotu i Sancu Pansi kada jasu na konjima i bore se protiv vjetrenjaca.
Samo sto ih ne bih uporedio sa Don Kihotom i Sancom. A bogami ni sa vjetrenjacama. Najvise me u toj prici podsjecaju na konje.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 19 sep 2015, 20:02

bhfanatic14 je napisao/la:Sta je neznas diskutovat nego sam vrijedjas.
Drago dijete vjerovatno ima 13 godina helem sto forum uzima osobno tj. ozbiljno. :facepalm: a tek sto vrijedja i laze, kucna kultura :oops:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 sep 2015, 20:51

Jos jedan prosjecan igrac, kojeg cemo morati pozivati jer nemamo alternative. Koliki ugled uziva u Bundesligi govori to da u novom prvoligasu koji je glavni kandidat za ispadanje sjedi na klupi jer se mora dokazivati. I prosle sezone u Paderbornu je znao biti na klupi u vaznim utakmicama. Da smo mi ona repka od prije 2 godine on ne bio mogao biti ni medju 25 igraca.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 sep 2015, 02:14

Najveci problem reprezentacije i jeste sto 90% igraca u svojim klubovima samo popunjava broj. Rijetki su oni koji su iznimno bitni u svojim ekipama ili nositelji igre u istim. Vrancic je jedan koji spada u tih 90%. Tako, ni njegovim, Marticevim, Pavlovicevim i ostalim koji se prizivaju necemo nesto narocito dobiti na kvaliteti, cim se povrijede Spahic, Pjanic ili Dzeko spadamo u prosjecnu reprezentaciju.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 20 sep 2015, 07:46

Iskusni skauti SS foruma su u njegovih 20 minuta protiv Andore prepoznali istancanu tehniku, rezantan sut i rendgenski pregled igre...

Gost

Post Postao/la Gost » 20 sep 2015, 10:15

Davno sam ja rekao za njega da nije kalibar za reprezentaciju..

On jeste bio prvotimac u Paderbornu ali to je njegov vrhunac jer on nikad nije odskakao od ostalih niti je bio medju najboljim igračima tog kluba pa da se mogao očekivati napredak u karijeri..

Jednostavno je dobar igrač za cvajte ili prosječan igrač u Bundes ligi sa mogućnosću igranja samo u onim najslabijim klubovima (zadnja 3 ) dok bi i onim iole boljim bio na klupi a možda ni tu

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 sep 2015, 14:25

Honorar je napisao/la:Iskusni skauti SS foruma su u njegovih 20 minuta protiv Andore prepoznali istancanu tehniku, rezantan sut i rendgenski pregled igre...
Ja sam za pet minuta igre po primanju i kontroli lopte,po inteligenciji,po sutu sa distance,po sposobnosti nalazenja napadaca zakljucio da je za Hadzica,Susica,Medunjanina,Cimirota Andrea Pirlo glavom i bradom.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 sep 2015, 14:54

On je protiv Andore trebao dobiti mnogo veću minutazu nego što je dobio ,barem 60-tak minuta.
Za to vrijeme bi se koliko -toliko mogao iskristalisati njegov učinak i onda bi mogli suditi o njemu kao igraču. Mesina greška je sto se momku nije dala mogućnost da to pokaže zbog manjka minuta provedenih na terenu.
Pa ni jedan Pjanic za 20 minuta neće pokazati sve sto zna. Ono što je pokazao za to kratko vrijeme je po meni sasvim korektno.
Dosta mi liči na Medu sa tom istancanom tehnikom samo sto je hvala Bogu nesto brzi od Harisa i definitivno je bolje da on u budućnosti bude taj nasljednik Medunjanina nego da eksperimentisemo sa Hadžićem, Susicem i ostalim.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []