Mario Vrančić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mario Vrančić
Salihovic je krenuo za parama u Kinu. E sada dali bi ostao u evropi da mu je selektor rekao da je bitan i da na njega racuna u buducnosti to je veliko pitanje. Sada je najvjerovatnije kasno sto se tice ovog igraca.
Evo izgleda da jeste. Igrac koji bi, po nekima, bio prevaga protiv Belgije...HankMoody je napisao/la:Je li moguće da nema mjesta u prvih 11 Darmstadta?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hocemo Vrancica, barem trenira
BackSpace United
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa bilo bi to iznenadjenje za belgijance. Mesa objavi ekipu sat prije utakmice, ne bi stigli da izguglaju da vide ko je on.pinoglavi je napisao/la:Evo izgleda da jeste. Igrac koji bi, po nekima, bio prevaga protiv Belgije...HankMoody je napisao/la:Je li moguće da nema mjesta u prvih 11 Darmstadta?
- Gabon
- Kontakt:
Jok.calcio je napisao/la:Pa bilo bi to iznenadjenje za belgijance. Mesa objavi ekipu sat prije utakmice, ne bi stigli da izguglaju da vide ko je on.pinoglavi je napisao/la:Evo izgleda da jeste. Igrac koji bi, po nekima, bio prevaga protiv Belgije...HankMoody je napisao/la:Je li moguće da nema mjesta u prvih 11 Darmstadta?
Najvece iznenadjenje za belgijance je sto Tino Sven Susic igra za BIH i to od 1min
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- calcio
- Kontakt:
Mislis na onu utakmicu kada smo odigrali 1:1 sa njima?Gabon je napisao/la: Jok.
Najvece iznenadjenje za belgijance je sto Tino Sven Susic igra za BIH i to od 1min
- Gabon
- Kontakt:
Mislim na onu utakmicu gdje smo sa veoma dobrim Begovicem odigerali 1:1 da ne pridajem tome koliko su belgijanci bili sebicni naprijedcalcio je napisao/la:Mislis na onu utakmicu kada smo odigrali 1:1 sa njima?Gabon je napisao/la: Jok.
Belgija i Austrija nam se smije
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- calcio
- Kontakt:
Njih dvojica me podsjecaju na pricu o Don Kihotu i Sancu Pansi kada jasu na konjima i bore se protiv vjetrenjaca.HankMoody je napisao/la:Je li moguće da se banuje ova dva retarda jer su dosadni sa Sušićem i Hadžićem i u svakom postu na svakoj temi ih spominju?
Samo sto ih ne bih uporedio sa Don Kihotom i Sancom. A bogami ni sa vjetrenjacama. Najvise me u toj prici podsjecaju na konje.
- Gabon
- Kontakt:
Drago dijete vjerovatno ima 13 godina helem sto forum uzima osobno tj. ozbiljno.bhfanatic14 je napisao/la:Sta je neznas diskutovat nego sam vrijedjas.
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Gost
On jeste bio prvotimac u Paderbornu ali to je njegov vrhunac jer on nikad nije odskakao od ostalih niti je bio medju najboljim igračima tog kluba pa da se mogao očekivati napredak u karijeri..
Jednostavno je dobar igrač za cvajte ili prosječan igrač u Bundes ligi sa mogućnosću igranja samo u onim najslabijim klubovima (zadnja 3 ) dok bi i onim iole boljim bio na klupi a možda ni tu
Ja sam za pet minuta igre po primanju i kontroli lopte,po inteligenciji,po sutu sa distance,po sposobnosti nalazenja napadaca zakljucio da je za Hadzica,Susica,Medunjanina,Cimirota Andrea Pirlo glavom i bradom.Honorar je napisao/la:Iskusni skauti SS foruma su u njegovih 20 minuta protiv Andore prepoznali istancanu tehniku, rezantan sut i rendgenski pregled igre...
Za to vrijeme bi se koliko -toliko mogao iskristalisati njegov učinak i onda bi mogli suditi o njemu kao igraču. Mesina greška je sto se momku nije dala mogućnost da to pokaže zbog manjka minuta provedenih na terenu.
Pa ni jedan Pjanic za 20 minuta neće pokazati sve sto zna. Ono što je pokazao za to kratko vrijeme je po meni sasvim korektno.
Dosta mi liči na Medu sa tom istancanom tehnikom samo sto je hvala Bogu nesto brzi od Harisa i definitivno je bolje da on u budućnosti bude taj nasljednik Medunjanina nego da eksperimentisemo sa Hadžićem, Susicem i ostalim.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, Allosio, ANamelessGhoul, AnelMid, Atlanta, Balorda, boatenkk, Celtic, cutura, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, delinjo, DjaniTarik, eaglebvb09, Edincapitano, eleGancy, exampLe., Faraon iz Visokog, farenhajt, FerdinandF, Futbol, GIBRA, Helemnejse, Hordas1990, Iceplayer, iliyaa8, izdzezveubrazil, Jabroni, Kljukusar, kogmagie46, legendarnadruga, lol89, Marokanci58, MikiPirs, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, PeppermintSA, prisonbreak, resko1, Riziko, s4mke, samoposmatram, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, UmjetnikZijad, Varta, Wilshere10, Wolffire i 386 gostiju.