ma srbiji treba metla... brezova metla... bih pa moglo je i bolje ali i puno gore... može se ovo proćidubrovnik je napisao/la:Srbija je bogme iz 3. jakosne skupine dobila bolju grupu nego BiH ali vi niste nikad sigurni za prolazak hebi ga. Hrvatska isto ima neugodnu grupu iako je u prvoj jakosnoj skupini rekao bi tezu nego BiH. Evropski nogomet je poprilicno izjednacen ali generalno sve 3 reprezentacije su mogle puno gore proci.DANTES je napisao/la:i srbija i bih su odlično prošle.. ne upratih crnu goru...
SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ocekujem prolazak komšija ,a i nas Bogami.
Grupe koje bi svatko potpisao prije izvlacenja.
Meni samo zao sto nam ne dodje Engleska ili Spanija iz prve skupine hem atraktivnije hem lakše od Belgije.
Meni samo zao sto nam ne dodje Engleska ili Spanija iz prve skupine hem atraktivnije hem lakše od Belgije.
mi sa Belgijom i nekako možemo igrati ali brate dragi Španija bi nas pojela za doručakHZ_ilidzaa je napisao/la:Ocekujem prolazak komšija ,a i nas Bogami.

Srbija ako se imalo uozbilji prosetace se ovom grupom realno. A za nas vec vidjeno prolazna grupa, mada ce mnogo zavisiti od forme igraca i povreda.DANTES je napisao/la:ma srbiji treba metla... brezova metla... bih pa moglo je i bolje ali i puno gore... može se ovo proćidubrovnik je napisao/la:Srbija je bogme iz 3. jakosne skupine dobila bolju grupu nego BiH ali vi niste nikad sigurni za prolazak hebi ga. Hrvatska isto ima neugodnu grupu iako je u prvoj jakosnoj skupini rekao bi tezu nego BiH. Evropski nogomet je poprilicno izjednacen ali generalno sve 3 reprezentacije su mogle puno gore proci.DANTES je napisao/la:i srbija i bih su odlično prošle.. ne upratih crnu goru...
Belgija nije toliki bauk kao sto se potencira imaju potencijala ali nisu oni Njemci, Spanci ili Holandjani, itekako se moze s njima igrati ostalo nebi smjelo biti problem.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjeti cemo do tada sve kako ce biti..dosta je faktora.
Sigurno je da ce Belgija za 2018 imati jednu od jacih ekipa. Sada ko ce im biti trener ali oni trenutno imaju najvise talenata i za to prvenstvo ce biti spremni i pravi.
Isto Grcka ima svoje igrace jos uvijk, malo ce ih zadesiti koji odlazak ali isto zavise od trenera. Ako bude neko ko ih zna defanzivno sloziti oni su 50-50 sa nama. Trenutno bi im mi uzeli jedno cetiri boda ali za dvije godine se ne zna.
I konacno mi, vjerovatno cemo isto ostati bez par igraca. Neki ce novi mozda doci..kakvi cemo biti za dvije godine i kako ce tada igrati Dzeko, Pjanic, Begovic i jos neki i gdje. Dosta se toga moze promijeniti..
Ali sigurno kakvi god mi zavrsavamo ispred Kipra i Estonije. Znaci moramo se pobiti sa Grcima i Belgijancima..
Isto u drugim grupama ce biti iznenadjenja, ne mora znaciti da ce najbolji svi proci tj ovi sto imaju najbolji kadar igracki. Pa u barazu mozemo biti na granici nositelja i nenositelja. Ako tamo zavrsimo bili bi ta cetvrta ili peta ekipa..
Sigurno je da ce Belgija za 2018 imati jednu od jacih ekipa. Sada ko ce im biti trener ali oni trenutno imaju najvise talenata i za to prvenstvo ce biti spremni i pravi.
Isto Grcka ima svoje igrace jos uvijk, malo ce ih zadesiti koji odlazak ali isto zavise od trenera. Ako bude neko ko ih zna defanzivno sloziti oni su 50-50 sa nama. Trenutno bi im mi uzeli jedno cetiri boda ali za dvije godine se ne zna.
I konacno mi, vjerovatno cemo isto ostati bez par igraca. Neki ce novi mozda doci..kakvi cemo biti za dvije godine i kako ce tada igrati Dzeko, Pjanic, Begovic i jos neki i gdje. Dosta se toga moze promijeniti..
Ali sigurno kakvi god mi zavrsavamo ispred Kipra i Estonije. Znaci moramo se pobiti sa Grcima i Belgijancima..
Isto u drugim grupama ce biti iznenadjenja, ne mora znaciti da ce najbolji svi proci tj ovi sto imaju najbolji kadar igracki. Pa u barazu mozemo biti na granici nositelja i nenositelja. Ako tamo zavrsimo bili bi ta cetvrta ili peta ekipa..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta kazu na Dnevniku BHT-a? Napokon nas je pogledala sreca...
Pa, yebote, tri puta zaredom izvlacimo bukvalno kao narucene ekipe.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Španski reprezentativni nogomet je u velikoj krizi odnosno dolazi do smjene generacije,a ova generacija Belgije ce biti na vrhuncu za za godinu-dvije.zmaj348 je napisao/la:mi sa Belgijom i nekako možemo igrati ali brate dragi Španija bi nas pojela za doručakHZ_ilidzaa je napisao/la:Ocekujem prolazak komšija ,a i nas Bogami.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Za Belgiju se vec godinama govori da ce na vrhuncu biti za godinu-dvije. U svakom slucaju oni nam bolje leze nego Spanija.HZ_ilidzaa je napisao/la:Španski reprezentativni nogomet je u velikoj krizi odnosno dolazi do smjene generacije,a ova generacija Belgije ce biti na vrhuncu za za godinu-dvije.zmaj348 je napisao/la:mi sa Belgijom i nekako možemo igrati ali brate dragi Španija bi nas pojela za doručakHZ_ilidzaa je napisao/la:Ocekujem prolazak komšija ,a i nas Bogami.
-
Nije Belgija toliko strasna, puno individualnog kvaliteta, ali ne djeluju ubjedljivo. Oni bi sada trebali biti na vrhuncu, a nisu, imaju loseg trenera koji vrlo vjerovatno ide nakon EP. Belgija nam lezi, nemamo prevelik respekt i to je dobro, bolji nam je skor s njima nego s Rumunima. Najbolji bi bio Vels, ali nije samoposluga, mozemo biti zadovoljni.
Grupa mi se sviđa iz par razloga, prvo imamo 5 reprezentacija, štp znači manje sikirancije, drugo sve protivnike smo već prožvakali tako da nema brige sa te strane kako ćemo šta ćemo. mi sa Belgijom možemo odigrati bara bara da dođu sa najjačim sastavom svih vremena, Grčku smo pobjedili kada je bila najjača, a Cipar i Estonija će nekom biti nagazne mine, nadam se ne nama. Možemo na jednu od prve dvije pozicije sasvi sigurno, prva već malo teže.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- DragonGirl
- Kontakt:
Meša o grupi

"Zadovoljan sam grupom u kojoj je BiH, iako sam želio neke nove selekcije. Ali, moramo biti zadovoljni sa ovom grupom. Grupa je dobra. Moramo da tražimo svoju šansu u ovoj grupi. Ako ne možemo pobijediti ove ekipe, onda ne trebamo ni ići na Svjetsko prvenstvo", rekao je Baždarević.
"Belgija je sigurno favorit u našoj grupi jer imaju dobar tim, ali i mi se možemo boriti i za prvo mjesto u ovoj grupi. Ne bi trebali biti nezadovoljni, nikako", rekao je selektor.
anonymousHD je napisao/la:1 direktno, 1 baraž, kad si počeo pratit nogomet? Jučer?
****...

-
- Kontakt:
Ma ako Mesa ovako nastavi sa radom onda se mozemo potuci za poziciju 1.Mi smo sebi najtezi protivnik.
-
Definitivno, javsluk, amaterizam, korupcija...ako se toga rijesimo, mozemo mi u svakoj grupi igrati dobro. Imaju igraci i navijaci taj naboj i strast , nas karaju ovi kokosari, sto nas prodaju za sitne pare. Mesa je krenuo kako treba , treba ga maksimalno podrzati.rodjenizavjecnost je napisao/la:Ma ako Mesa ovako nastavi sa radom onda se mozemo potuci za poziciju 1.Mi smo sebi najtezi protivnik.
solidna grupa nije nesto previse teska , ali nije ni prelaka treba ocekivati minimum 2. mjesto
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne valja ovo sto smo u maloj grupi. I onako nema dovoljno utakmica. Ove kvali jos manje
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da li i mi u slučaju da budemo drugi,a nismo najgora drugoplasirana ekipa idemo u Baraz, posto ima samo pet u grupi,ili je regularno kao i ostalim grupama? Jasmin da i kod nas ima Baraz?
Sabrine mi moje!
Od devet drugoplasiranih reprezentacija, osam najboljih prema rezultatima koje ne ukljucuju one protiv sestoplasirane ekipe u grupi idu u baraz gdje ce se takodjer reprezentacije razvrstati prema nosiocima i nenosiocima u skladu sa FIFA rang listom iz oktobra 2017.
Prednost nam je što ćemo (najvjerovatnije) kvalifikacije početi sa normalnim selektorom, tako da ne startamo iz minusa. Prolazna grupa, ali da je laka, nije.
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 8 gostiju.