Samo nikad mi nije jasna nasa uprava kad je neka jaca utakmica uvjek ogromne guzve na ulazima,otvore dvije kapije i cekaj po pola sata te zasto evo na ovoj slici se najbolje vidi ne daju da se gleda nekada utakmica sa gornje tribine,najbolji pregled covjek ima iz pticje perspektive!HŠKZ-svetinja je napisao/la:
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
HSK Zrinjski Mostar
Evo malo prateći ove pripreme i dnevni tisak te izjave Jovica nas sastav bi trebao ovako izgledati na proljece:
..................Melher(Hadzic)................
Markovic...Sunjic..........Ivankovic......Zurzinov
......................Zadro.............................
Selimovic....Prince.........Zizovic........Stojanovic
..................Kordic(Dragicevic).....................
Malo cudno sto ce Zadro igrati defanzivnog veznog al po meni nije to losa ideja,mozda nema neku borbenost al ima dobar pas i pregled igre!
Sastav sasvim solida,mozda jos nisu uigrani al opet to su vecinom igraci od lani,jedino u veznom redu je novi Prince i Markovic na denom boku,da je pobjediti ove prve dvije utakmice mogli bi ozbiljno racunati na jedno od prva tri mjesta koja vode u evropu!
Klupa nam je veoma dobra za bh prilike,tu su :Afedize,Musa,Dragicevic,M,Susic,P Susic,Pehar,Turic momci od kojih je vecina sa 20 i kusur godina te su ogroman potencijal naravno svi sem Muse i Dragicevica!
..................Melher(Hadzic)................
Markovic...Sunjic..........Ivankovic......Zurzinov
......................Zadro.............................
Selimovic....Prince.........Zizovic........Stojanovic
..................Kordic(Dragicevic).....................
Malo cudno sto ce Zadro igrati defanzivnog veznog al po meni nije to losa ideja,mozda nema neku borbenost al ima dobar pas i pregled igre!
Sastav sasvim solida,mozda jos nisu uigrani al opet to su vecinom igraci od lani,jedino u veznom redu je novi Prince i Markovic na denom boku,da je pobjediti ove prve dvije utakmice mogli bi ozbiljno racunati na jedno od prva tri mjesta koja vode u evropu!
Klupa nam je veoma dobra za bh prilike,tu su :Afedize,Musa,Dragicevic,M,Susic,P Susic,Pehar,Turic momci od kojih je vecina sa 20 i kusur godina te su ogroman potencijal naravno svi sem Muse i Dragicevica!
HSK Zrinjski Mostar
Ja bih radije stavio Afedzie-a na zadnjeg veznog ali onda Zadro gubi mjesto u prvoj postavi,a bio je najstandardniji u prvom dijelu i zaslužio je mjesto u prvom timu. Mislim da imamo tri jako dobra igrača za istu poziciju uvezi, Zadro, Prince i P. Sušić.
Možda da probamo igrati sa 12 igrača, nisam siguran znaju li nam suci brojati do toliko
Možda da probamo igrati sa 12 igrača, nisam siguran znaju li nam suci brojati do toliko
-
HŠKZ MOSTAR
- Kontakt:
Na temi Široki su nakvi navijači Sarajeva pisali o nekim krađama, pa da ne pišemo na temi Široki evo:
http://www.sendspace.com/file/ch6s8b
http://www.sendspace.com/file/ch6s8b
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
jok eto nismo mi izasli u tifo magazinu slovacke...ma jok...
http://img516.imageshack.us/img516/4576 ... e17vd9.jpg
http://img516.imageshack.us/img516/4576 ... e17vd9.jpg
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:

jok, eto nismo izasli u slovackim tifo novinama...ma jok ovo je fotomontaza
gostovanje "par exelans"...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Zrinjski-Konjuh 36:27 ! Cestitke na pobjedi protiv izravnog konkurenta u borbi za opstanak!
HSK Zrinjski Mostar
Sutra velika sansa da se Zrinjski prikljuci borbi pa cak i za 2. mjesto i da se prestigne gradski rival,izjednacili bi se sa Zeljom i Sarajevom,not bad! 
HSK Zrinjski Mostar
Danas nam u goste dolazi uvijek neugodna Zvijezda iz Gradačca,momcad koja se nalazi na 12.mjestu premier lige,u gostima imaju do sada omjer 0.1.7. sto je malo iznenađujuce ,no to ne smje zavarati Zrinjskog jer je Zvjezda dobro pokradena na par gostovanja ,svi znamo i zasto(iljina osveta),ipak to nije momcad koja igra samo bunker pa danas bi se mogla ocekivati dobra igra sa obe strane.
U jesenskom djelu Zrinjski je porazen u Gradačcu sa 2:0 unatoc solidnoj igri !
Danas u Zrinjskom nece nastupati Markovic i Dzidic koji je otpao za ovu sezonu!
Moguci sastav:Hadzic,Zurzinov,M.Susic,Sunjic,Ivankovic,Stojanovic,Selimovic,Zizovic,Prince,Zadro,Kordic.
Sretno momcima ,veoma bitna utakmica koja donosi u potpunosti priliku za to 3. mjesto koje vodi u evropu i satisfakciju da ce gradski rivali ipak biti iza nas!
U jesenskom djelu Zrinjski je porazen u Gradačcu sa 2:0 unatoc solidnoj igri !
Danas u Zrinjskom nece nastupati Markovic i Dzidic koji je otpao za ovu sezonu!
Moguci sastav:Hadzic,Zurzinov,M.Susic,Sunjic,Ivankovic,Stojanovic,Selimovic,Zizovic,Prince,Zadro,Kordic.
Sretno momcima ,veoma bitna utakmica koja donosi u potpunosti priliku za to 3. mjesto koje vodi u evropu i satisfakciju da ce gradski rivali ipak biti iza nas!
HSK Zrinjski Mostar
83' minuta Zrinjski 0 - 1 Zvijezda Gradacac ...Eto za one koje interesuje rezultat 
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
killer je napisao/la:83' minuta Zrinjski 0 - 1 Zvijezda Gradacac ...Eto za one koje interesuje rezultat
Ko da ne znamo, da hoće više taj kraj. Ovdje su fotofiniši zeznuti. U dvije zadnje minute se mogu dati dva gola.
Zrinjski procitanja knjiga,kao sto sam i predvidio u prognozi za 16. kolo da ce Zvjezda slavit,tako nazalost i bi.
Pogreska Jovica u otvaranju utakmice bez Zizovica startao,no najvise boli kad ljudi pođu jeb... majku njemu sa tribina a debili tipa Zadro ne mogu zabiti gol sa 2m,nesto ne mozes nauciti na treningu s necim se rodis!
Jos jednom cestitke Zvijezdi !
Kordic,Zadro,Crnci misljenja sam da ce se mnogi sloziti sa mnom NE ZASLUZUJU IGRATI U PRVOJ POSTAVI!
Pogreska Jovica u otvaranju utakmice bez Zizovica startao,no najvise boli kad ljudi pođu jeb... majku njemu sa tribina a debili tipa Zadro ne mogu zabiti gol sa 2m,nesto ne mozes nauciti na treningu s necim se rodis!
Kordic,Zadro,Crnci misljenja sam da ce se mnogi sloziti sa mnom NE ZASLUZUJU IGRATI U PRVOJ POSTAVI!
HSK Zrinjski Mostar
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
auuuuBabilon je napisao/la:Zrinjski procitanja knjiga,kao sto sam i predvidio u prognozi za 16. kolo da ce Zvjezda slavit,tako nazalost i bi.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Gdje onaj marin strucnjak da kaze koji komentar zna po tudjim temama sarat kad klub izgubi tudji,a cim njegov nema ga .
Samo jedan klub Velež Mostar
-
yummymummy
- Kontakt:
Kada vi pobijedite onda se prepucajte,nemojte koristiti nasu pobijedu"strucnjace",nasladuj se svojomAdnel je napisao/la:Gdje onaj marin strucnjak da kaze koji komentar zna po tudjim temama sarat kad klub izgubi tudji,a cim njegov nema ga .
Tako je to kada svaka šuša traži da njegov miljenik igra
Joviću, rastjeraj smeće oko sebe.
Melher-nije imao puno posla,jedan zicer skinuo na pocetku utakmice,nije kriv za gol!
Ivankovic-unatoc godinama najbolji i najvise pretrcao,posteno odradio posao. 4
Anicic(M.susic)-solidni i jedan i drugi,prvi napustio igru zbog ozljede.3
Sunjci-pokupio sto je trebalo,u 2.pol zautavio par kontri Zvijezde.4
Zurzinov-jedna od gorih utakmica,nije se mogao sastat sa loptom 2
Bobby-katastrofalna igra i predaja lopte ,dezorijentiran lik 1
Stanly-kao i kolega,mjesec dana kasnio i opet zapoceo u prvih 11. greska najveca danas 1
Zadro-lik koji nema ni dribling par puta se zabio u igraca i naravno izgubio loptu,niti ima realizaciju 2. puta sam pred golmanom ,predaja lopte solidna al ostali elementi,nema ga niti jednog 1.
Stojanovic-odigrao solidno,pokusavao nista mu nije prolazilo 2.
Selimovic-kao i ovaj iznad,ima volje al znanja fali ,nema s kim na desnoj strani odigrat,fali mu Nikolic 2.
(Zizovic)usao u drugom pol. najbolji na terenu ima covjek smisla i znanja al nema s kim.4
Kordic-kad je i dosla lopta nekako do njega on bi je napucao na tribine ili bi se odbila od njega KATASTROFA 1
(Dragicevic)-premalo igrao,fulio jednu dobru sansu 2.
Ivankovic-unatoc godinama najbolji i najvise pretrcao,posteno odradio posao. 4
Anicic(M.susic)-solidni i jedan i drugi,prvi napustio igru zbog ozljede.3
Sunjci-pokupio sto je trebalo,u 2.pol zautavio par kontri Zvijezde.4
Zurzinov-jedna od gorih utakmica,nije se mogao sastat sa loptom 2
Bobby-katastrofalna igra i predaja lopte ,dezorijentiran lik 1
Stanly-kao i kolega,mjesec dana kasnio i opet zapoceo u prvih 11. greska najveca danas 1
Zadro-lik koji nema ni dribling par puta se zabio u igraca i naravno izgubio loptu,niti ima realizaciju 2. puta sam pred golmanom ,predaja lopte solidna al ostali elementi,nema ga niti jednog 1.
Stojanovic-odigrao solidno,pokusavao nista mu nije prolazilo 2.
Selimovic-kao i ovaj iznad,ima volje al znanja fali ,nema s kim na desnoj strani odigrat,fali mu Nikolic 2.
(Zizovic)usao u drugom pol. najbolji na terenu ima covjek smisla i znanja al nema s kim.4
Kordic-kad je i dosla lopta nekako do njega on bi je napucao na tribine ili bi se odbila od njega KATASTROFA 1
(Dragicevic)-premalo igrao,fulio jednu dobru sansu 2.
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.