Ivaylo Petev
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Smiješna lista. Pa jedna Belgija je zakucana za prvo mjesto već duže vrijeme. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nadam se da su sve kapare legle za ove sto idu na americku turneju. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
yebo plasman, bitan je ociti napredak! 

Znaci i po tome je najgori. Ali kao sto @hurem kaze. Zasluzio je da nas vodi jos jedan ciklus.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mihajlo "jedan bod na domaćem terenu u čitavim kvalifikacijama" Bogdanović Petrov 

I to protiv velikog Kazahstana.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije los kao sto to statistika zapravo prikazuje, ali dati mu jos jedan mandat sa ovakvim omjerom bi bilo smijesno.
Ovaj bi i baraz kroz ligu nacija D upropastio. 

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Se queda 

I da bi kod kuce protiv Andore ili Gibraltara bod izvukli, rekli bi naše navijace da nije do selektora vec do igraca i opet ce naš drug @hurem trazit mali detalje. Selektor je dozvolio da piju alkohol kod Sarajevski Taverna dva tri dana prija utakmice, dobro je to reko Vedo za ne disciplinost je selektor. Ako igraju vani nemaju taj luksuz i poznastvo!
Odličan rezultat, odlična atmosfera, odličan igrački kadar, dobili smo i novog kapitena Šehu Zakonodavca
Sve u svemu, vrlo uspješne kvalifikacije u očima Vice,Tute, Dodika i ekipe..
Sve u svemu, vrlo uspješne kvalifikacije u očima Vice,Tute, Dodika i ekipe..
Kazu Dzeko i Tuta se protive novom zakonu.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nemam ja problem da izrazim svoje mišljenje, zapravo vec jesam nakon utakmica...neko će se složiti, neko ne, ali najbitnije je ne spustati se na primitivni nivo, nivo životinje i sl.
Niti jednog trenutka nisam kovao Peteva u zvijezde jer sam znao da u jednoj utakmici moze sve pasti (čak sam takvo što više očekivao u Kazahstanu nego protiv Finske u Zenici).
A utakmica u Ukrajini mi je za oko jedna od najboljih u poslj.6,7 godina, možda i najbolja nakon 1:1 protiv Grčke u gostima.
Kad je za pohvale onda je za pohvale, kada je za kritike onda je za kritike, bio to Petev, Dzeko, Pjanic...
Ali čekam da prođu ove bljuvotine, vrijeđanja i primitivna piskaranja pojedinaca.
Kad nekoga mrziš onda čekaš pogrešan potez da izađeš iz rupe i sve popljujes, bez obzira čekao 7, 10, 15....a prethodno ne napišeš niti jedan pozitivan komentar na ono što je dobro bilo urađeno...krajnje licemjerno.
Dakle samo objektivno...
U prvih 6 kola je sve to izgledalo poprilično dobro i obecavajuce da bi u 7.kolu sve palo u vodu zahvaljujući upravo Petevu i promjeni formacije (mislim da ga je Krunic poremetio ma kako to zvučalo nekima - tu je podlegao psiholoskom pritisku, a druga velika greška je bilo pomjeranje nestopera Civica na poziciju stopera a samim tim I Sanicanina tamo gdje nikad nije igrao).
Osma utakmica protiv Ukrajine je bitna kao i svaka druga "prijateljska", s izmijenjenim sastavom.
Da su na redu kvalifikacije za EP vjerovatno bih bio za novog selektora.
Ovako smatram da mu se treba dati prilika i u prvih par kola LN da se vidi jel' utakmica protiv Finske bila izolovan slučaj ili ne..
Na terenu to uopće nije toliko loše izgledalo koliko bi se moglo zaključiti na osnovu 7 bodova (čitaj 13 u grupi sa 6 reprezentacija, bez imalo dileme).
Ovih prvih 6 utakmica sa slabijom ekipom i u najvećem rasulu u povijesti je izgledalo zasigurno bolje nego prvih 6 utakmica pod Mesinom, Robijevom i Bajevicevom palicom (uzeti u obzir i kvalitet protivnika)...govorim o igri, sistemu, taktici, pravovremenim izmjenama i sl.
Opet naglašavam, ne interesuju me bodovi u tih prvih 6 utakmica nego trenutak preuzimanja reprezentacije, u kakvom stanju je preuzeta, nas kvalitet, kvalitet protivnika, taktika, igra na terenu, izmjene itd...kao sto rekoh, bilo je tu dosta toga obecavajuceg i to je publika prepoznala (da je to tako strasno kao sto pojedinci ovdje pišu onda bi Petev bio lincovan mnogo vise nego Robi I Bajevic - a znamo kako je to bilo)...
Ta imena koja spominjete nisu nikakva garancija da su bolji izbor od Peteva, počevši od Selimbegovica, preko Jakirovica, Akrapovica, Bajramovica, Barbareza...dakle, niti jedan garant da su bolji treneri. Imam li sta protiv? - ne, nek dodju..
Zna se sta sam pisao za Barbareza i ostale prije nego što je Petev izabran.
Ja sam siguran da je bilo ko od njih došao da bi se jeli kolači kao sto su se jeli kod svakog selektora pa tako i kod Peteva.
Sledece godine se neće jesti, vjerovatno, zbog cjelokupne hajke i hvala Bogu da je napokon došlo do nje...ostao Petev selektor ili došao neko novi.
Vaha je nerealan ali je pravi izbor. Bjelica je nerealan ali bi također bio dobar izbor, ne kao Vaha ali izbor koji obećava.
Kodro bi bio dobar izbor zbog nekih trećih razloga ali o tom potom.
Krstajic (zna se zbog čega) i ostala ex yu ekipa, daleko im kuća bila.
Ako ce doći bolji i koji obećava...onda svakako DA.
Ako ce se mijenjati da bi se mijenjalo onda je bolji dati Petevu da nastavi pa da vidimo jel' slučajnost Finska ili onih 6 utakmica prije Finske.
Niti jednog trenutka nisam kovao Peteva u zvijezde jer sam znao da u jednoj utakmici moze sve pasti (čak sam takvo što više očekivao u Kazahstanu nego protiv Finske u Zenici).
A utakmica u Ukrajini mi je za oko jedna od najboljih u poslj.6,7 godina, možda i najbolja nakon 1:1 protiv Grčke u gostima.
Kad je za pohvale onda je za pohvale, kada je za kritike onda je za kritike, bio to Petev, Dzeko, Pjanic...
Ali čekam da prođu ove bljuvotine, vrijeđanja i primitivna piskaranja pojedinaca.
Kad nekoga mrziš onda čekaš pogrešan potez da izađeš iz rupe i sve popljujes, bez obzira čekao 7, 10, 15....a prethodno ne napišeš niti jedan pozitivan komentar na ono što je dobro bilo urađeno...krajnje licemjerno.
Dakle samo objektivno...
U prvih 6 kola je sve to izgledalo poprilično dobro i obecavajuce da bi u 7.kolu sve palo u vodu zahvaljujući upravo Petevu i promjeni formacije (mislim da ga je Krunic poremetio ma kako to zvučalo nekima - tu je podlegao psiholoskom pritisku, a druga velika greška je bilo pomjeranje nestopera Civica na poziciju stopera a samim tim I Sanicanina tamo gdje nikad nije igrao).
Osma utakmica protiv Ukrajine je bitna kao i svaka druga "prijateljska", s izmijenjenim sastavom.
Da su na redu kvalifikacije za EP vjerovatno bih bio za novog selektora.
Ovako smatram da mu se treba dati prilika i u prvih par kola LN da se vidi jel' utakmica protiv Finske bila izolovan slučaj ili ne..
Na terenu to uopće nije toliko loše izgledalo koliko bi se moglo zaključiti na osnovu 7 bodova (čitaj 13 u grupi sa 6 reprezentacija, bez imalo dileme).
Ovih prvih 6 utakmica sa slabijom ekipom i u najvećem rasulu u povijesti je izgledalo zasigurno bolje nego prvih 6 utakmica pod Mesinom, Robijevom i Bajevicevom palicom (uzeti u obzir i kvalitet protivnika)...govorim o igri, sistemu, taktici, pravovremenim izmjenama i sl.
Opet naglašavam, ne interesuju me bodovi u tih prvih 6 utakmica nego trenutak preuzimanja reprezentacije, u kakvom stanju je preuzeta, nas kvalitet, kvalitet protivnika, taktika, igra na terenu, izmjene itd...kao sto rekoh, bilo je tu dosta toga obecavajuceg i to je publika prepoznala (da je to tako strasno kao sto pojedinci ovdje pišu onda bi Petev bio lincovan mnogo vise nego Robi I Bajevic - a znamo kako je to bilo)...
Ta imena koja spominjete nisu nikakva garancija da su bolji izbor od Peteva, počevši od Selimbegovica, preko Jakirovica, Akrapovica, Bajramovica, Barbareza...dakle, niti jedan garant da su bolji treneri. Imam li sta protiv? - ne, nek dodju..
Zna se sta sam pisao za Barbareza i ostale prije nego što je Petev izabran.
Ja sam siguran da je bilo ko od njih došao da bi se jeli kolači kao sto su se jeli kod svakog selektora pa tako i kod Peteva.
Sledece godine se neće jesti, vjerovatno, zbog cjelokupne hajke i hvala Bogu da je napokon došlo do nje...ostao Petev selektor ili došao neko novi.
Vaha je nerealan ali je pravi izbor. Bjelica je nerealan ali bi također bio dobar izbor, ne kao Vaha ali izbor koji obećava.
Kodro bi bio dobar izbor zbog nekih trećih razloga ali o tom potom.
Krstajic (zna se zbog čega) i ostala ex yu ekipa, daleko im kuća bila.
Ako ce doći bolji i koji obećava...onda svakako DA.
Ako ce se mijenjati da bi se mijenjalo onda je bolji dati Petevu da nastavi pa da vidimo jel' slučajnost Finska ili onih 6 utakmica prije Finske.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 nov 2021, 00:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Zašto si izbrisao link o ponudi života hureme? 

- JohnCleese
- Kontakt:
Tuta ce nas zaklati u ligi nacija i necemo objezbijediti siguran baraz kroz istu.
Onda cemo upasti u tesku kvalifikacionu grupu, a kako i necemo kad krecemo iz bogzna kojeg sesira, igrat cemo pod pritiskom i nema sanse da uhvatimo prva dva mjesta.
Onda cemo upasti u tesku kvalifikacionu grupu, a kako i necemo kad krecemo iz bogzna kojeg sesira, igrat cemo pod pritiskom i nema sanse da uhvatimo prva dva mjesta.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sve se ide na to da se repka gurne u ligu nacija D i da kroz taj baraz Tuta ode na EP i da ga proglase herojem. A nisu svijesni da ce Tuta i baraz kroz ligu nacija D ukakiti.JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2021, 08:22Tuta ce nas zaklati u ligi nacija i necemo objezbijediti siguran baraz kroz istu.

Tuta Petrov

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar sljedece kvalifikacije ne nastupamo kroz B ligu nacija ?Maestro je napisao/la: ↑20 nov 2021, 08:31Sve se ide na to da se repka gurne u ligu nacija D i da kroz taj baraz Tuta ode na EP i da ga proglase herojem. A nisu svijesni da ce Tuta i baraz kroz ligu nacija D ukakiti.JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2021, 08:22Tuta ce nas zaklati u ligi nacija i necemo objezbijediti siguran baraz kroz istu.
Onda cemo upasti u tesku kvalifikacionu grupu, a kako i necemo kad krecemo iz bogzna kojeg sesira, igrat cemo pod pritiskom i nema sanse da uhvatimo prva dva mjesta.![]()
Tuta Petrov![]()
Tek kvalifikacije za EURO 2028 mozemo poceti iz D lige nacija, ja mislim.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko kaze da Tuta nece biti tu do 2028? Po koji sampanjac nakon par pobjeda nad velesilama kao sto su Kuvajt i Kazahstan i novinari su njegovi.JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2021, 08:36Zar sljedece kvalifikacije ne nastupamo kroz B ligu nacija ?Maestro je napisao/la: ↑20 nov 2021, 08:31Sve se ide na to da se repka gurne u ligu nacija D i da kroz taj baraz Tuta ode na EP i da ga proglase herojem. A nisu svijesni da ce Tuta i baraz kroz ligu nacija D ukakiti.JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2021, 08:22Tuta ce nas zaklati u ligi nacija i necemo objezbijediti siguran baraz kroz istu.
Onda cemo upasti u tesku kvalifikacionu grupu, a kako i necemo kad krecemo iz bogzna kojeg sesira, igrat cemo pod pritiskom i nema sanse da uhvatimo prva dva mjesta.![]()
Tuta Petrov![]()
Tek kvalifikacije za EURO 2028 mozemo poceti iz D lige nacija, ja mislim.

Kao sto je to @babino vec rekao.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.