FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zao mi je sto se Beca ne forsira.. Momak odigrao bez greske ono sto je odigrao..
Pročepit će negdje.
Jeste teski, pa ne moze sve skroz omladinci biti u prvoj... pa toliko se diglo oko Gasala ko da je Zakaric a on kad god je usao apsolutno nista nije pokazao..slobodni prosli put iz idealne pozicije na mars posla..Durakovic isto sto je igrao i pokazao je to je bilo protiv Krupe u zadnjem kolu..polako, duga je sezona ne sumnjam da ce svi dobiti sansu.Pa eto svi ste dizali tog Jahica ovo ono, lik jos ni na klupi nije bio jbt..
-
- Kontakt:
Trudi se momak nema govora, ali osim nekog zujanja po terenu ne vidim da ičemu doprinosi igri, on meni najviše baca na Dinu Hasanovića iz onog perioda dok je igrao za nas.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:20Zao mi je sto se Beca ne forsira.. Momak odigrao bez greske ono sto je odigrao..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Odradi svoje defanzivno, a takva uloga mu je i data.. Ti ga uporedi sa Hasanovicem, a po meni je dosta slicniji Zoloticu.. Moramo gurati mlade.. To i nije neka stvar izbora.. Od necega se mora zivjeti.. Izlog moramo stvarati..Raonffa je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:33Trudi se momak nema govora, ali osim nekog zujanja po terenu ne vidim da ičemu doprinosi igri, on meni najviše baca na Dinu Hasanovića iz onog perioda dok je igrao za nas.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:20Zao mi je sto se Beca ne forsira.. Momak odigrao bez greske ono sto je odigrao..
Pročepit će negdje.
Guranje mladih koji nemaju kvalitet ne znači da se od toga može živjeti kad ce to shvatiti više. Treba malo moždane vijuge upalit al vi ko mazge, mladi, mladi.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Pa vidi, možda i jeste na Zolin fazon al' ti se sjeti sa kakvim igračima je igrao Zolotić, a sa kakvim danas igra Beća.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:42Odradi svoje defanzivno, a takva uloga mu je i data.. Ti ga uporedi sa Hasanovicem, a po meni je dosta slicniji Zoloticu.. Moramo gurati mlade.. To i nije neka stvar izbora.. Od necega se mora zivjeti.. Izlog moramo stvarati..Raonffa je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:33Trudi se momak nema govora, ali osim nekog zujanja po terenu ne vidim da ičemu doprinosi igri, on meni najviše baca na Dinu Hasanovića iz onog perioda dok je igrao za nas.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:20Zao mi je sto se Beca ne forsira.. Momak odigrao bez greske ono sto je odigrao..
Ne kažem ja, Omar svakako treba imati neke svoje minute, ali u ovim utakmicama gdje ti nastojiš napadati i ganjati neki posjed mislim da je ok da on stane na klupi.
A mladih ima jbg, tu su Malić, Vrhovac, Subašić, pa čak i Bojo, polako, ne mogu nam u prvih 11 igrati samo mladi igrači, svi znamo da kod nas u ligi uvijek mora biti nekoliko iskusnijih igrača na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ne moramo vidis da su vazniji polovnjaci iz Hrvatske i jedan jedini AcoMojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:42Odradi svoje defanzivno, a takva uloga mu je i data.. Ti ga uporedi sa Hasanovicem, a po meni je dosta slicniji Zoloticu.. Moramo gurati mlade.. To i nije neka stvar izbora.. Od necega se mora zivjeti.. Izlog moramo stvarati..Raonffa je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:33Trudi se momak nema govora, ali osim nekog zujanja po terenu ne vidim da ičemu doprinosi igri, on meni najviše baca na Dinu Hasanovića iz onog perioda dok je igrao za nas.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:20Zao mi je sto se Beca ne forsira.. Momak odigrao bez greske ono sto je odigrao..
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ako je Zeljo več u dugove nek ubaci barem dvojce iz omladine i ako se dokažu onda se može njih sa viška pare prodati uz procenti sa naredni transfer umjesto da trošimo dzaba pare sa pojaćanje iz 2HNL koji nisu svakako bolji od neki pojaćanje iz Premijer lige, svakako će teško biti da izborimo evropu.samoposmatram je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:30Koje ublehe vas dvojica. Hajmo razlaz.
Ko su ba ovi debili sto pisu na temi nebuloze. @ljoze brisi ovo molim te
-
- Kontakt:
U igru ulazili i Beca i Gasal u prosloj. Mladi igraci se moraju dozirati, jer su jos u fazi razvoja.Harise je napisao/la: ↑22 avg 2021, 19:02Ako je Zeljo več u dugove nek ubaci barem dvojce iz omladine i ako se dokažu onda se može njih sa viška pare prodati uz procenti sa naredni transfer umjesto da trošimo dzaba pare sa pojaćanje iz 2HNL koji nisu svakako bolji od neki pojaćanje iz Premijer lige, svakako će teško biti da izborimo evropu.
Ima li kakav stream?
Sansa za Luku golman brani.
-
- Kontakt:
Pročepit će negdje.
Ponovo Luka lopta preko gola.
Katastrofa odavno. Steka im stream uvijek. Zadnji par kola kad god sam upalio skoro nikad nije radio stream kako treba.
@igrajlopte 🐦
Beća i Gasal nisu jedini iz omladine imaju ih još, ali šta ćeš kada na kraju opet polovnjake dobiti priliku i ništa ne napravit...samoposmatram je napisao/la: ↑22 avg 2021, 19:09U igru ulazili i Beca i Gasal u prosloj. Mladi igraci se moraju dozirati, jer su jos u fazi razvoja.Harise je napisao/la: ↑22 avg 2021, 19:02Ako je Zeljo več u dugove nek ubaci barem dvojce iz omladine i ako se dokažu onda se može njih sa viška pare prodati uz procenti sa naredni transfer umjesto da trošimo dzaba pare sa pojaćanje iz 2HNL koji nisu svakako bolji od neki pojaćanje iz Premijer lige, svakako će teško biti da izborimo evropu.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 22 avg 2021, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.