OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Sa ovom ekipom i s ovim pojacanjima,i sa mozda jednim napadacem mi mozemo bit jedni od tih timova koji ce se boriti za ulazk...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to bi bila odlicna ekipa kad bi htjeli da igraju...kad bi imali pritisak navijaca, uprave i trenera da ih se natjera da igraju ko sto su recimo u Slobodi igrali Grado Crnogorac i Jasko su ubjedljivo najjaci stoperski par u ligi..to je granitna odrana, samo ako budu htjeli da igraju a ne ko recimo Zoletic u Banovicima preko qrca i reda radi..
isto tako i Husic je dobar igrac kad hoce, al on rijetko kad hoce
isto tako i Husic je dobar igrac kad hoce, al on rijetko kad hoce

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jesi siguran za Kurbašića?Benjo_AFC86 je napisao/la:Novi igrači golman Kurbašić i stoper Gradimir Crnogorac.
Blizu potpisa Edin Husić.
Žule je bio jedan od boljih golmana prosle polusezone dol je za Orasje branio.. ako vam i Sulja dodje sa njim, dosta finu ekipu cete imat
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
smijesno, nema staBrcko87 je napisao/la:Ima se para,mogu se dovodit igrači..Komšije časte..![]()
Bilo bi OK to sto si napisao da cete Gradina dobit te pare al to su privatni talovi, daj Boze da dobijete 20 000. A jel to provjereno sto pisete za Kurbasica, nakon sve ove gongule. Kurbasic je trebao bit ovu sezonu drugi golman kod nas a ja mislim da je kvalitetniji od Brkica.Brcko87 je napisao/la:Ima se para,mogu se dovodit igrači..Komšije časte..![]()
dzaba od para kad nemate ni glave ni repa steta samo sto se necemo nikad vise srest u nogometu da vidite koja je gradacac institucija za vasYNWA je napisao/la:Za tu lovu Gradina moze zahvaliti Neretu, da Nere nije bio u Gradini, ne bi Amer ni ostao kada je izasao iz juniora, tj ne bi bio dovoljno kvalitetan za GradinuBrcko87 je napisao/la:Sad treba pametno sa 70 000km..a ne kao oni 20 000 sto smo dobili pa u teren ulozili,da bi kroz nekoliko pustili koncert na tom terenu..i otisao bi u Ingram ili neki drugi klub...

-
- Kontakt:
koji si ti paćenikodevingi je napisao/la:dzaba od para kad nemate ni glave ni repa steta samo sto se necemo nikad vise srest u nogometu da vidite koja je gradacac institucija za vasYNWA je napisao/la:Za tu lovu Gradina moze zahvaliti Neretu, da Nere nije bio u Gradini, ne bi Amer ni ostao kada je izasao iz juniora, tj ne bi bio dovoljno kvalitetan za GradinuBrcko87 je napisao/la:Sad treba pametno sa 70 000km..a ne kao oni 20 000 sto smo dobili pa u teren ulozili,da bi kroz nekoliko pustili koncert na tom terenu..i otisao bi u Ingram ili neki drugi klub...
![]()
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
cuj on pacenik de bgt mi izracunaj koja vam je gol razlika u zadnje tri tekme protiv Zvijezde lave?realancojk je napisao/la: koji si ti paćenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: OFK Gradina Srebrenik
Bezveze pokrecete rasprave i gluposti pisete. Samo sirite lose odnose, hvala Bogu imam pozitivno misljenje o klubu Zvijezda i dobar sam sa dosta normalnih ljudi gore. A vi nista ne dobro ne donosite tako, kao i onaj kapiten Brkic sto nam preko fejsa poruku salje da mu Srebrenik moze pusit k....
Lijepo od kapitena. Nisam mu ja kriv niti smo mi krivi bilo kome od vas sto ste imali glupe ljude u upravi koji su uradili nesto sto niko nije do sad u povijesti i zato morali isplatit pare, a nisu. Tacnije nisu ispostovali dogovor a proslo je dugo vremena a znam iz pouzdanih izvora da nisu htjeli ni pogledat ponudu nit naci rjesenje kakvo. Al sve dodje na svoje. I uostalom nije niko iz Sr kriv ako vi nemate svojih igrava iz oml pogona pa otjerate jednog Huseinbasica il dovedete Ordagica i potpisete profi ugovor.
Pozrav svim normalnim navijacima gradacackog kluba.
Lijepo od kapitena. Nisam mu ja kriv niti smo mi krivi bilo kome od vas sto ste imali glupe ljude u upravi koji su uradili nesto sto niko nije do sad u povijesti i zato morali isplatit pare, a nisu. Tacnije nisu ispostovali dogovor a proslo je dugo vremena a znam iz pouzdanih izvora da nisu htjeli ni pogledat ponudu nit naci rjesenje kakvo. Al sve dodje na svoje. I uostalom nije niko iz Sr kriv ako vi nemate svojih igrava iz oml pogona pa otjerate jednog Huseinbasica il dovedete Ordagica i potpisete profi ugovor.
Pozrav svim normalnim navijacima gradacackog kluba.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Zbog te gol razlike u zadnje tri tekmeemail22 je napisao/la:cuj on pacenik de bgt mi izracunaj koja vam je gol razlika u zadnje tri tekme protiv Zvijezde lave?realancojk je napisao/la: koji si ti paćenik
(svaki put mi ispadamo,nalazimo se u teskoj situaciju i da komsijiski pobijedite jedan,dva razliKe,vi nama sedam komada),.zbog onog naplacivanja brijega 5km,pa prekid utakmice da bi istu opet naplatili 5km i opet brijeg..a na tribinama karta 3km..da ne nabrajam jos dosta tog..znaci svaku priliku ste iskoristavali da nam ga uqerate..zbog svega tog volim sto vam ga je ibrica sad uqero..
Nego cujem postavili ste sergiju u Gradačcu..

OFK Gradina Srebrenik
Benjo_AFC86 pises ciste gluposti. brcko87 nije nama nikakav ibrica nista "ucero" zapmati niti ce imat priliku ovo je cista glupost bivsi clanova uprave. niko vam nije kriv vi se zainatili ne damo bodove Zvijezdi da udje u PL tako isto Zvijezda nije dala da vi ostanete u ligi iako smo mi tad usli u PL znas kako kazu dobro se dobrim vraca i opet smo vam dopustili da igrate na Nasem stadionu a vi ovakvu dramu napraviste ali neka sve se vraca 

Prije tog ne pustanja Zvijezdi da udje u PL se desilo da ste vi pustili utakmicu Aidi da udje umjesto nas u Prvu ligu a mi isli navijali tu utakmicu za vas..email22 je napisao/la:Benjo_AFC86 pises ciste gluposti. brcko87 nije nama nikakav ibrica nista "ucero" zapmati niti ce imat priliku ovo je cista glupost bivsi clanova uprave. niko vam nije kriv vi se zainatili ne damo bodove Zvijezdi da udje u PL tako isto Zvijezda nije dala da vi ostanete u ligi iako smo mi tad usli u PL znas kako kazu dobro se dobrim vraca i opet smo vam dopustili da igrate na Nasem stadionu a vi ovakvu dramu napraviste ali neka sve se vraca

Poslije se desilo da ste napravili ciganluk na onoj utakmici kad je doslo do prekida..sve se to desilo prije utakmice u Srebreniku kad vam je trebalo za pl..i sta ste ocekivali da ce vam neko pustiti?? Treba da pocne sezona vi nama uzimate Husica(glavnog igrača)samo da nas oslabite..kod vas nije ni igrao..aa mi znamo kako smo se osjecali taj dio sezone sto smo igrali na vasem stadionu i koji nismo besplatno koristili..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Ma nek samo napiše broj koliko je igrača nastupalo za zvijezdu a da su iz gradačca i sve će ti biti jasno.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
-
- Moderator
- Kontakt:
---------Kurbašić/Zukić
Lika - Sale - Grado - Moranjkić
-------Beki - Grila
Šehrić - Selim/Husić -- Ope
-----------Turba
Ako Husić dođe, vjerovatno će Kurbašić braniti radi u21 pravila.
-------Beki - Grila
-----------Turba
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ekipa za PL..Samo nam treba jedan dobar napadač..Turba da ne bude cista spica..Trebali smo dovest Mujica sto je presao u Lukavac..Benjo_AFC86 je napisao/la:---------Zukić
-------Beki - Grila
-----------Turba
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
brcko 87 i benjo znam da dolazite cesto na utakmice zvijezde pa se predstavte kad udete na stadio da popricamo lijepo pa ce te zapamtit sta je gradacac i zvijezda a vi truhnete u ovoj ligi o visem rangu samo mozete mastatBrcko87 je napisao/la:Prije tog ne pustanja Zvijezdi da udje u PL se desilo da ste vi pustili utakmicu Aidi da udje umjesto nas u Prvu ligu a mi isli navijali tu utakmicu za vas..email22 je napisao/la:Benjo_AFC86 pises ciste gluposti. brcko87 nije nama nikakav ibrica nista "ucero" zapmati niti ce imat priliku ovo je cista glupost bivsi clanova uprave. niko vam nije kriv vi se zainatili ne damo bodove Zvijezdi da udje u PL tako isto Zvijezda nije dala da vi ostanete u ligi iako smo mi tad usli u PL znas kako kazu dobro se dobrim vraca i opet smo vam dopustili da igrate na Nasem stadionu a vi ovakvu dramu napraviste ali neka sve se vraca![]()
Poslije se desilo da ste napravili ciganluk na onoj utakmici kad je doslo do prekida..sve se to desilo prije utakmice u Srebreniku kad vam je trebalo za pl..i sta ste ocekivali da ce vam neko pustiti?? Treba da pocne sezona vi nama uzimate Husica(glavnog igrača)samo da nas oslabite..kod vas nije ni igrao..aa mi znamo kako smo se osjecali taj dio sezone sto smo igrali na vasem stadionu i koji nismo besplatno koristili..
Gradina angažovala bivšeg A reprezentativca BiH
Gradina iz Srebrenika je nakon Jasmina Moranjkića dobila još jednog iskusnog stopera!

Naime, u Srebrenik je stigao Gradimir Crnogorac, nekadašnji "A" reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u svojoj karijeri nastupao za Slobodu, Budućnost, Bratstvo, Zvijezdu, Hajduk iz Splita, Atyrau iz Kazahstana...
Crnogorac je iskusan stoper koji bi trebao dodatno učvrstiti zadnju liniju nakon odlaska Ibrahima Škahića u mostarski Velež.
Gradina sezonu otvara u subotu u Goraždu!
Gradina iz Srebrenika je nakon Jasmina Moranjkića dobila još jednog iskusnog stopera!

Naime, u Srebrenik je stigao Gradimir Crnogorac, nekadašnji "A" reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u svojoj karijeri nastupao za Slobodu, Budućnost, Bratstvo, Zvijezdu, Hajduk iz Splita, Atyrau iz Kazahstana...
Crnogorac je iskusan stoper koji bi trebao dodatno učvrstiti zadnju liniju nakon odlaska Ibrahima Škahića u mostarski Velež.
Gradina sezonu otvara u subotu u Goraždu!
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 10 gostiju.