NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Karadza je sasvim OK igrac,dobar stoper za nasu ligu....a sto se tice Hasica trci ne ko konj vec ko dva konja al nazalost tako i igra
samo trka ,dueli i iz prekida je opasan , sto se tice igre s loptom taraba...

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
ma nista nisu ispunili od onoga sto je bilo najavljivano
-
- Kontakt:
Jovic je najavio da ce biti jos pojacanja ali ovo sto su do sada doveli je cisti prosjek.Samo se nadam da ce Vasiljevic ostati.Ima dobrih slobodnih igrca treba to iskoristiti.
Ne znam zasto, ali mi je taj Hasic ostao u sjecanju kao dobar igrac dok je igrao u PL.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
A po čemu vi to znate da ovi što su dovedeni ne valjaju. Ljudi nisu ni treninga časno odradili a već ih ljagate. Pa da su i Hasić i Karadža otišli u Slobodu, Tuzlaci bi od njih pravili zvijezde. I oni ih ko sad ljagaju zato što su došli u Zvijezdu. Daj uozbiljite se. Što se tiče Vasiljevića on odlazi u Rusiju a zvijezdi bi pripalo oko 60 000 maraka. Danas sam čuo da je u nekoliko navrata Smajlović preko svojih posrednika poručivao da bi se vratio u Zvijezdu ali Fadil neće ni da čuje. Bilo bi dobro kada bi predstavnici navijača sjeli sa Cvitkušićem ili čak sa Fadilom pa da ga ubijede da pređe preko svega i da nam vrati Smaju, tad bi i Tosun došao do izražaja.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Pa mi smo jedva cekali da odu iz Slobode,kakve zvijezde i ostali bakracihusein veličanstveni je napisao/la:A po čemu vi to znate da ovi što su dovedeni ne valjaju. Ljudi nisu ni treninga časno odradili a već ih ljagate. Pa da su i Hasić i Karadža otišli u Slobodu, Tuzlaci bi od njih pravili zvijezde. I oni ih ko sad ljagaju zato što su došli u Zvijezdu. Daj uozbiljite se. Što se tiče Vasiljevića on odlazi u Rusiju a zvijezdi bi pripalo oko 60 000 maraka. Danas sam čuo da je u nekoliko navrata Smajlović preko svojih posrednika poručivao da bi se vratio u Zvijezdu ali Fadil neće ni da čuje. Bilo bi dobro kada bi predstavnici navijača sjeli sa Cvitkušićem ili čak sa Fadilom pa da ga ubijede da pređe preko svega i da nam vrati Smaju, tad bi i Tosun došao do izražaja.

-
- Kontakt:
Nama i treba takav da trči za dvojicu, a s loptom će Hamza odraditi ostalo!ultrasstyle_tz je napisao/la:Karadza je sasvim OK igrac,dobar stoper za nasu ligu....a sto se tice Hasica trci ne ko konj vec ko dva konja al nazalost tako i igrasamo trka ,dueli i iz prekida je opasan , sto se tice igre s loptom taraba...
nemogu da vjerujem da vi navijate za Zvijezdu imal kakve pozitive da ko napise do sada sam propustio samo 1 trening zvijezde i vidio sam da Đelemic bi mogo u prvu postavu Karađa takodjer Ristic mi je malo bio zakovo al prvi trening mu je bio tako vi sto nedolazite na trening a mislim da vas slabo ima nemojte pisat sto niste vidili ali opet kazem cekajmo tekme pa cemo viditi jeli promaseno opet u vezi dovodjenja tih igraca mislim da je bilo dosta vise sramocenja u vezi toga vjerujem da bi se mogla fina ekipa slozit al cekajmo da zavrsi prelazni rok mozda nam dodje jos neko 

U koliko je danas trening i gdje.
eh danas je slobodan dan tek sutra u pola 2 je treningzvjezdas je napisao/la:U koliko je danas trening i gdje.
-
- Kontakt:
jel na pomocnom sutra trening
komsije tako ste vi govorili i za tosuna (8 komada) i prodanovica (kineski zid)
o cemu ti jaraneDr.No je napisao/la:komsije tako ste vi govorili i za tosuna (8 komada) i prodanovica (kineski zid)
-
- Kontakt:
ovaj HASIC to je PISTA on je rodom iz Zenice
znate vi njega ba heheh

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
KADA i GDJE je danas trening ?
Bosanski zmaj je napisao/la:KADA i GDJE je danas trening ?

-
- Kontakt:
u pola 2 je trening mislim na pomocnom terenuelvis j je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:KADA i GDJE je danas trening ?![]()
![]()
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Jel ima sta novo oko dolazaka, jel taj hasić stigo u casiju? Sta bi sa vasiljevicem i hadzijo? Moze li pitat cvileta sta je sa tim dvojcem i imal novog golma?
-
- Kontakt:
Hasic je danas potpisao za Zvijezdu.emir_dj je napisao/la:Jel ima sta novo oko dolazaka, jel taj hasić stigo u casiju? Sta bi sa vasiljevicem i hadzijo? Moze li pitat cvileta sta je sa tim dvojcem i imal novog golma?
Vasiljevic ce najvjerovatnije u Rusiju,99 % gotova stvar a Zvijezda ce dobiti pristojno obestecenje a Hadzija je za sada na treninzima Veleza i najvjerovatnije ce za njih potpisati.
Trener je rekao da ce dovesti jos igraca.Trebao bi nam jos jedan spic (slobodan je od sutra najvjerovatnije Rovcanin ili Stojanovica iz Leotara),vezni (slobodni Muminovic-Borac i Hamzagic -Sarajevo) i jos jedan bek.
Milan Muminovic
Damir Rovcanin
Nenad Stojanovic
I Dado Hamzagic je odlican igrac, nema clipa,naravno,ovo su moje zelje,valjda ovo neko pogleda iz kluba pa skonta koliko je sati.Pa od ovih para sto smo dobili od Vasiljevica mozemo dovesti dvojicu navedenih igraca.Nisam danas bio na treningu,ima li neko jos kakvih info ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.