NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Nisam mislio da se uključujem u ove Vaše rasprave samo da kažem da su samo tri najavljena kandidata za ulazak u PL i to Sloboda ,Jedinstvo i Bratstvo koje većina na forumima ne spominje .Što se tiče uslova na gračaničkim Lukama ako uđe Bratstvo biti će ispunjeni sigurno puzdana informacija sponzor tajna biti će i reflektori a sve će se proizvesti i ugraditi od strane gračaničkih firmi.Sastav Bratstva u prvom kolu je otprilike ovakav Mitrović,Diabang(Salkić ima tri žuta),Šuša ?(Kartoni),Kadić,Pantić,Delić,Trejić,Kahrimanović(21)Poturalić-Mrković (21)Kadrić i Smajlović ovo je početni sastav za gostovanje.Prvak je ko bude imao najbolje mlade igrače do 21 godine.Klupa Bratsva će biti dobro jaka tako da neće niko biti baš siguran Omerović, Mevkić,Prljača,Suljić,i dva ekstra pojačanja volio bih vidjeti tu Šakušića samo da svati ozbiljno i da pokaže šta zna.
Sve ok osim ove ekipe za gostovanje ,od Mitrovica nema nista (suplja), a pouzdano znam da je danas razgovore sa nacelnikom obavljalo nekoliko igraca (svi iz premijer lige) i da ce doci najmanje 4,5 igraca (svi iz premijer lige)....MarcoPolo je napisao/la:Nisam mislio da se uključujem u ove Vaše rasprave samo da kažem da su samo tri najavljena kandidata za ulazak u PL i to Sloboda ,Jedinstvo i Bratstvo koje većina na forumima ne spominje .Što se tiče uslova na gračaničkim Lukama ako uđe Bratstvo biti će ispunjeni sigurno puzdana informacija sponzor tajna biti će i reflektori a sve će se proizvesti i ugraditi od strane gračaničkih firmi.Sastav Bratstva u prvom kolu je otprilike ovakav Mitrović,Diabang(Salkić ima tri žuta),Šuša ?(Kartoni),Kadić,Pantić,Delić,Trejić,Kahrimanović(21)Poturalić-Mrković (21)Kadrić i Smajlović ovo je početni sastav za gostovanje.Prvak je ko bude imao najbolje mlade igrače do 21 godine.Klupa Bratsva će biti dobro jaka tako da neće niko biti baš siguran Omerović, Mevkić,Prljača,Suljić,i dva ekstra pojačanja volio bih vidjeti tu Šakušića samo da svati ozbiljno i da pokaže šta zna.
www.nkbratstvogracanica.com
Maloprije se cuo sa svojim izvorom
Sa mahom danas sve dogovoreno , Mujka je i dalje u igri i trebao bi doci .... Treja u austriji al i on bi trebao doci sutra ili prekosutra... sve ce biti poznato u naredna 2 3 dana tako je sef reko jer idu van gracanice uskoro pa mu treba konacan spisak.... Destinacija ili vlasic ili makraska
[/quote]
CESC4 jak ti izvor u pm
Šinja nezna ko će 100% doć a ti koliko si "blizak"(intiman) sa šefom pišeš bzv
CESC4 jak ti izvor u pm
CESC4 jak ti izvor u pmbax08 je napisao/la:Maloprije se cuo sa svojim izvoromSa mahom danas sve dogovoreno , Mujka je i dalje u igri i trebao bi doci .... Treja u austriji al i on bi trebao doci sutra ili prekosutra... sve ce biti poznato u naredna 2 3 dana tako je sef reko jer idu van gracanice uskoro pa mu treba konacan spisak.... Destinacija ili vlasic ili makraska
![]()
Drug moj ti mozes pricat sta hoces al vjeruj Maha je trebo doci i imao je ponudu na stolu ali je odabrao Rudar jer mu je blize kuci i on hoce da bude vise kod kuce
Ma kako za Romea samouvjereno kažeš da je šuplja i da je u pregovorima 4-5 igrača iz PL
S kim se to pregovara kad je big boss odsutan
Možda sa zaimom,čokijem,fudom i mićom a pomoćni trener nezna
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Big boss nije odsutanbax08 je napisao/la:Ma kako za Romea samouvjereno kažeš da je šuplja i da je u pregovorima 4-5 igrača iz PLS kim se to pregovara kad je big boss odsutan
Možda sa zaimom,čokijem,fudom i mićom a pomoćni trener nezna
U ova dva dana bi trebalo doci pojacanja iz PL, i onda se Bratstvo seli na Vlasic.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Maha je jucer trenirao sa Rudarom tako da mislim da je on naš igrač. Ali posto je vec prije igrao kod Vas Vi ga bolje poznajete. Kakav je igrac? Hoce li prema Vama biti pojacanje za Rudar?bax08 je napisao/la:Maloprije se cuo sa svojim izvoromSa mahom danas sve dogovoreno , Mujka je i dalje u igri i trebao bi doci .... Treja u austriji al i on bi trebao doci sutra ili prekosutra... sve ce biti poznato u naredna 2 3 dana tako je sef reko jer idu van gracanice uskoro pa mu treba konacan spisak.... Destinacija ili vlasic ili makraska
![]()
Maha je jucer trenirao sa Rudarom tako da mislim da je on naš igrač. Ali posto je vec prije igrao kod Vas Vi ga bolje poznajete. Kakav je igrac? Hoce li prema Vama biti pojacanje za Rudar?[/quote]
Sve zavisi hoćel ga ODOVIĆ znati iskoristiti.Mislim da je u BRATSTVU igrao na pogrešnom mjestu,al na poziciji krilnog napadača mislim da se najbolje snalazi.Momak zna igrat lopte,brz je,ima dobar dribling i nije sebičan,šut mu je slaba strana.Inače u Čapljini je bio jedan od boljih,ima ga u svakoj akciji i ima dosta asistencija.
Sve zavisi hoćel ga ODOVIĆ znati iskoristiti.Mislim da je u BRATSTVU igrao na pogrešnom mjestu,al na poziciji krilnog napadača mislim da se najbolje snalazi.Momak zna igrat lopte,brz je,ima dobar dribling i nije sebičan,šut mu je slaba strana.Inače u Čapljini je bio jedan od boljih,ima ga u svakoj akciji i ima dosta asistencija.
- 7aprildomemoj
Eto sad dobismo reflektore, moderne svlačionice i 3000 sjedećih mjesta
a nemamo kućice za prodaju ulaznica
Taćinica na otvorenom prodaje ulaznice a pare stavlja u kutiju od cipela
Kad jednom puhnu vjetar pa joj odnese sve
Shvatite jednom da ni marka jedna ne ulazi u klub u vidu sponzorstva ili donacija. Sve je iz budžeta i ostalih stavki od kojih Brko otkida:kultura, ekologija, antrax itd. Od privatnika ima samo para kad mora nešto da brzo ostvari u opštini:dozvole itd. i onda ih Brko uslovi da uplate na račun Bratstva tu i tu sumu i onda im u roku 24 sata bude sve gotovo
Čim se završi era brkatog Staljina pada Bratstvo u rang sa Orahovicom i Stjepan Poljem. Žalosno ali istinito 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
Sloboda sad liči na pravi organizivani klub koji ima glavu i rep i PL ambicije. Doveli pojačanja, trenera, održali press konferenciju, idu na pripreme, imaju termine ugovorenih tekmi. Čak igraju sa Zvezdom u Sloveniji i najvjerovatnije sa Partizanom na Tušnju. A šta mi znamo o Bratstvu
Pojačanja "sigurna" a potpisuju za druge klubove
Il su fantomska pojačanja pa niko ne smije znati za njih
Sve mi to liči na jedan seoski neorganizovan klub gdje lokalni kabadahija vuče sve konce. Najbolja varijanta bi bila da za Predsjednika kluba dođe Mujo Hasić, čovjek koji ima pare i zna voditi klub. Tad bi došli i drugi privrednici i uložili svoje novce. Jer tada bi znali gdje je svaki fening uložen. A i opcija sa Nedimom Musićem nije loša. Ove marionete sada tipa veterinara ili Bege ne smiju prdnuti bez dopuštenja šefa 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Jucer na razgovoru kod nacelnika bio Ognjen Radulovic bivsi igrac Borca,Rudar Prijedora i Radnika

Danas dolazi i jedan igrac iz Novog Sada

Danas dolazi i jedan igrac iz Novog Sada
provjerena info,dogovor je u toku,almir šmigalović iz zvjezde pred potpisom za bratstvo,provjeren igrač sa iskustvom,bio bi pravo pojačanje............
Ko je načelnik u Gračanici i kojeg je dresa crvenog ili zelenogcesc4 je napisao/la:Jucer na razgovoru kod nacelnika bio Ognjen Radulovic bivsi igrac Borca,Rudar Prijedora i Radnika![]()
Danas dolazi i jedan igrac iz Novog Sada![]()
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nusret Helić i crvenog je dresaxxh2o je napisao/la:Ko je načelnik u Gračanici i kojeg je dresa crvenog ili zelenogcesc4 je napisao/la:Jucer na razgovoru kod nacelnika bio Ognjen Radulovic bivsi igrac Borca,Rudar Prijedora i Radnika![]()
Danas dolazi i jedan igrac iz Novog Sada![]()
ništa od Radulovića, ima bolju ponudu 
znam da ima ponudu da ode u austriju,sve je bilo dogovoreno ali se nešto iskomplikovalo tako da je sad tu,ali opet kažem još nije sve gotovo 70% je dogovoreno,sve je moguće,kako maha ode u zadnjim sekundama.sony_91 je napisao/la:ništa od Radulovića, ima bolju ponudu
informacija iz prve ruke iz bratstva,ima 5-6 igrača koji se sami nude da dođu u bratstvo,daso reko od toga nema ništa samo provjereni igrači dolaze u obzir,sigurno 5 igrača je u kombinaciji što iz srbije što iz PL,neće da čuje da neko dođe na probu već samo igrači koji mogu odmah igrat.
ide on u jedan klub Prve lige RS kako sada stvari stoje7april je napisao/la:znam da ima ponudu da ode u austriju,sve je bilo dogovoreno ali se nešto iskomplikovalo tako da je sad tu,ali opet kažem još nije sve gotovo 70% je dogovoreno,sve je moguće,kako maha ode u zadnjim sekundama.sony_91 je napisao/la:ništa od Radulovića, ima bolju ponudu
- 7aprildomemoj
Modričasony_91 je napisao/la:ide on u jedan klub Prve lige RS kako sada stvari stoje7april je napisao/la:znam da ima ponudu da ode u austriju,sve je bilo dogovoreno ali se nešto iskomplikovalo tako da je sad tu,ali opet kažem još nije sve gotovo 70% je dogovoreno,sve je moguće,kako maha ode u zadnjim sekundama.sony_91 je napisao/la:ništa od Radulovića, ima bolju ponudu
U nas kad se ekipa uigra onda će početi dovoditi pojačanja pa će se uigravati u hodu. Npr. protiv Slobode jedna postava i taktika a protiv Jedinstva druga postava i taktika. Do kraja prvenstva vidićemo ko je za Bratstva i ti će ostati a ostali mogu ići
Nije, ali nisi daleko7aprildomemoj je napisao/la: Modriča![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.