Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Da li ima neko samo golove nase, Marijan da komentarise
Hvala jarane!calcio je napisao/la:evo samo da kazem da sam poceo upload na jednoj stranici pa kad bude gotovo izbacice mi link za skidanjecalcio je napisao/la:ma sigurno bi to moglo ali nisam ja neki haker pa da ljudima na kompjuter ulazim![]()
evo gledam neke file hosting stranice pa cu vas obavjestiti ako nadjem nesto dobro...
AKO SE VRATI HASAN NIKOG SE NE TREBAMO BOJATI
HASANE VRATI SE, HASANE VRATI SE, HASANE VRATI SE
HASANE VRATI SE, HASANE VRATI SE, HASANE VRATI SE
jel neko gledo centralni dnevnik posle tekme?
ja fakat mislim da je Dzeko vec malo popio sve nesta mase rukama i smjeska se
evo link
http://www.zshare.net/video/57845280f4222984/
ja fakat mislim da je Dzeko vec malo popio sve nesta mase rukama i smjeska se

evo link
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja gledao! Moguce je to sa DzekomPauk je napisao/la:jel neko gledo centralni dnevnik posle tekme?
ja fakat mislim da je Dzeko vec malo popio sve nesta mase rukama i smjeska se![]()
evo link

To kraljE..calcio je napisao/la:evo samo da kazem da sam poceo upload na jednoj stranici pa kad bude gotovo izbacice mi link za skidanjecalcio je napisao/la:ma sigurno bi to moglo ali nisam ja neki haker pa da ljudima na kompjuter ulazim![]()
evo gledam neke file hosting stranice pa cu vas obavjestiti ako nadjem nesto dobro...
Prvo poluvrijeme nisam ni gledao-nisam mogao naci na netu pa sam nazvao punca, ukljucio mikrofon na telefonu i slusao prenos

Na drugom pol. nadjem na Justinu Smaju legendu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Evo ga jaraneUnica_Liverpool_ je napisao/la:Da li ima neko samo golove nase, Marijan da komentarise
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.youtube.com/watch?v=wDLiu-yOv1o
svi golovi, plus komentatori
trenutno najbolji link bel-bih tekme na youtube
svi golovi, plus komentatori

trenutno najbolji link bel-bih tekme na youtube
-------------------Begović------------------
- reds_forever
- Kontakt:
najbolje je ono "bosnaaa,bosnaaa,bosnaaaa,bosnaaaa....mi bosanciii
Kako covjek komentarise utakmicu nevjerovatno

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Da li ce biti na nekoj TV repriza danas???
Cestitke svim igracima nase reprezentacije,momci,svi do jednog su odigrali borbeno,kvalitetna utakmica.Najvise me iznenadio Supic,momak je odlicno odigrao.Ako uzmemo u obzir to da je momak fakticki iznenada saznao da ce biti u startnih jedanaest,nije mu bilo lako.U srijedu obavezno po tri boda.Pored Supica,vrijedi istaci da je nas kapiten,Spahic poslije povrede ipak usao sa bolnom grimasom,momak je stisnuo zube ali nije mogao izdrazi.Spaha svaka cast,nadam se da ces zaigrati vec u zenici.Dzeko odlican,fenomenalan pogodak,ali Dzeko koji se dosta djetinjasto ponasao poslije utakmice,u razgovoru sa Senadom i Marjanom,ali ne zamjeram mu,sve je to slast pobjede.Misimovic odigrao na nivou,navikao sam na ovakve partije od njega.Ibricic takodjer,dosta kvalitetnih pasova je pruzio nasim.Bajramovicu svaka cast,momak nije igrao 14 mjeseci,dosta dobro odigrao i postigao pogodak koji ne postize svako,kao sto je Barbarez rekao,samo iskusni igraci znaju postici pogodatk na onakav nacin u teskoj situaciji.Pandza se dobro uklopio u ekipu,dobar momak,ima talenta.I selektoru sve cestitke,napravio je ekipu,iako smo imali nekoliko povrijedjenih igraca ali dati 4 gola Belgiji nije malo i ne glumite nikakve selektore i slavite sa svima nama,uvijek neki pesimizam !Sve u svemu,odlicna utakmica.Ova pobjeda nam je trebala i tri boda u srijedu su imperativ !Cestitke zaduzenim za live prijenos i novosti,kao da smo bili u Belgiji,nista nije promaklo.Svaka cast !
Zadnja izmjena: High, dana/u 29 mar 2009, 11:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sta reci, fenomenalni duo dzeko misimovic. gol i asistencija obojice. a golovi ne bi znao covjek koji je ljepsi. odbrana je izgledala dobro , spahic dobar, pandza definitivno zacementirao svoje mjesto medju prvih jedanaest
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E, hvala za linkove, odmah sam downloadirao golove s Youtube-a
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Znao sam da mi to mozemo zato sam prije utakmice na onoj anketi kliknuo da cemo osvojiti svih 6 bodova! Pola posla je odradjeno, tri boda su u dzepu jos aBd tri u mojoj Zenici
Svaka cast svim igracima, fenomenalno su odigrali! Pohvalio bih Supica, odlicno je branio, Pandzu, Bajramovica, a za ostale ne trebam nista pisati!
Svaka cast svim igracima, fenomenalno su odigrali! Pohvalio bih Supica, odlicno je branio, Pandzu, Bajramovica, a za ostale ne trebam nista pisati!
-
- Kontakt:
svaka cast momci,ovo je neko novo lice reprezentacije na koje nismo navikli.Obicno bi mi bili ti koji bi fizicki posrnuli pri kraju utakmice i izgubili je upravo u zadnjih 10-ak minuta.Brilijantna postava,Ćiro je nadmudrio svog rivala u svakom pogledu.Cim igrace malo prodje mamurluk danas,mislima smo u Zenici,to ce biti pobjeda 100%,
1.4. nad nama nebo ima da gori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.4. nad nama nebo ima da gori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
kakva luda tekma sinoc bravo momci bravo zmajevi bravo marijane bravo dzeko dijamantu nemam stvarno
rijeci za ono sinoc ma svi su odigrali srcem za svoju jednu i jedinu BiH haman da onih baklji nije bilo ne bismo mozda ni pobjedili jer kad smo primili gol bogami su nas stisli,ali tu je bajramovic,miske,dzeko ima da u srijedu gori
BILINO POLJE
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA
SVI NA BILINO POLJE 20:45H
rijeci za ono sinoc ma svi su odigrali srcem za svoju jednu i jedinu BiH haman da onih baklji nije bilo ne bismo mozda ni pobjedili jer kad smo primili gol bogami su nas stisli,ali tu je bajramovic,miske,dzeko ima da u srijedu gori
BILINO POLJE
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

SVI NA BILINO POLJE 20:45H
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti, sta ako budemo drugi? Jel idemo direktno na prvenstvo ili se igraju jos neke dodatne utakmice
jest brate...samo mislim DA U SRIJEDU CE BILINO POLJE BITI PRAZNO>>>>ono sto su nam sinoc fanatikosi priredili nisu priredili KRIMINALCIMA IZ SAVEZA....kad ce fanaticosi shvatiti da te baklje ne uticu na njih jer svakako oni kazne ne placaju iz svog dzepa..boli njih kita...njih mozemo srusiti jedino da dodjemo svi red savez i neodemo dok ne potpisu OSTAVKE>>>>to je jedini nacin vjerujte mi....
Idemo u baraz dodatne kvalifikacije u kojim mozemo dobit nekog protivnika koji je takodje bio 2 mjesto i ako pobjedimo ga idemo u Juzno Africku Republiku.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Moze li mi neko objasniti, sta ako budemo drugi? Jel idemo direktno na prvenstvo ili se igraju jos neke dodatne utakmice

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
„Ma, najbolji su na svijetu. No, molim ih preklinjem da više ne bacaju baklje. Tako neće pomoći našem nogometu, a za promjene u Savezu i bh. nogometu borit ćemo se zajedno, drugim metodama, to im obećavam“, pričao je Blažević. i cirke se promangupisaoalsamy je napisao/la:jest brate...samo mislim DA U SRIJEDU CE BILINO POLJE BITI PRAZNO>>>>ono sto su nam sinoc fanatikosi priredili nisu priredili KRIMINALCIMA IZ SAVEZA....kad ce fanaticosi shvatiti da te baklje ne uticu na njih jer svakako oni kazne ne placaju iz svog dzepa..boli njih kita...njih mozemo srusiti jedino da dodjemo svi red savez i neodemo dok ne potpisu OSTAVKE>>>>to je jedini nacin vjerujte mi....

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.