Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

let3
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la let3 » 27 avg 2015, 23:08

daaj ba, ne brukajte se sa tim racionalizacijama....Sotone su igrali protiv yebenog Midtjylland :facepalm: i sad kad su popušili foru - fol boli ih hašim za to takmicenje :urnebes: ahaaa svakako

to se treba sa drugim timom proci

ova prica je klasika iz basne o liscici i Kiselom grožđu :mrgreen: , kad je lisica bila gladna ali nije mogla da ga dosegne - i onda zakljuci: Ma yebat ga, svakako je kiselo

Još neki primjer , kad sam sebe foliraš:

Kada niste uspjeli da se upišete na željeni fakultet, da bi sebi to olakšali, kažete: "Ma, tamo ionako idu samo snobovi."

Kada padnete na istpitu ili propustite rok, sebi kažete: "To je ustvari super, sada imam više vremena da se bolje pripremim za ispit/drugi rok!"

Ko fol ne igra im se EL (ali kad popuše, naravno)... pa koji si qrac igra veceras te utakmice :shock: jel ih ko tjerao na to :mrgreen: što si se ikako plasirao u EL :crazy:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:09

JFH9 je napisao/la:Nemoj rambo, sad ce bacati pricu kako je Bilbao razbacio velikog Fergusona itd.
Ma ne treba. Mogu ja njemu i bolnije primjere da navodim iz neke proslosti. Nadam se, posto vidim da je fan Arsenal, da se sjeca ove utakmice i ovog detalja:
slika
;)
Ma Labudovi vas razbacali. Niste znali šta vas je snašlo

Kakvo je stanje u Southamptonu trenutno?
Jesi gledao uzvrat? :D
A pa kakvo god da je stanje, Soton dolazi iz NBA i igrali su protiv Danaca :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:11

Pa da im se igralo,poslali bi najjaci moguci sastav,a ne odmarali 80% igraca.
Pa yebenom su West Hamu igrala yebenaa djeca jbt,ne ofiraj se dobar si forumas.
To poredjenje nidje veze. Trubi se godinama da se englezima ne igra ovo takmicenje a ne poslije meceva samo.
Chelsea je izuzetak i osvojio ga je samo radi Beniteza,jer je zaglibio u ligi i morao je spasavati sezonu plus je fantastican strucnjak za knock out fazu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:13

KopLfc je napisao/la:Pa da im se igralo,poslali bi najjaci moguci sastav,a ne odmarali 80% igraca.
To poredjenje nidje veze. Trubi se godinama da se englezima ne igra ovo takmicenje a ne poslije meceva samo.
Chelsea je izuzetak i osvojio ga je samo radi Beniteza,jer je zaglibio u ligi i morao je spasavati sezonu plus je fantastican strucnjak za knock out fazu.
Pogledaj sastav Athletica i uporedi ga sa Sotonovim. Otprilike isto prvotimaca im nije igralo. Bilbao prođe, Soton ispadne. U cemu je fora?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2015, 23:15

Wanyama i Mane su glavni kotačići ovog Southmamptona, ali za ovo njihovo ispadanje sam znao i prije prve utakmice. Ne mozes engleze natjerat u EL i tačka. :D
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:15

Pa vise zapeli i mozda imaju siru klupu i samim tim bolje igrace?
Sto su zapeli? Zato sto njima ovaj prihod nesta znaci.
Znas kako ti ovo Sotonu dodje... Zamisli dobijes milion na lotu i sljedeci dan odigras tiket dobitak petobanka,bi li se opteretio tim toliko hos proci ili ne? Ne bi,nego bi zaboravio na tiket.
710 Apperances
186 Goals

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 avg 2015, 23:15

JFH9 je napisao/la:Wanyama i Mane su glavni kotačići ovog Southmamptona, ali za ovo njihovo ispadanje sam znao i prije prve utakmice. Ne mozes engleze natjerat u EL i LP i tačka. :D
ispravio sam ti post

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2015, 23:17

Legendo,jel se sjećaš toka te tekme?
I jel se sjećaš ko je tada razbijen iako je pobijedio?

Nisam gledao uzvrat protiv Labudova. Šta ću gledat kad su vas ljudi razbucali u vašoj avliji :D
A.F.C. Bournemouth!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 27 avg 2015, 23:17

Athletic Bilbao vs Zilina -
Athletic team :Herrerin,Boveda,Gurpegi,Lekue Martinez,Laporte,Elustondo,Rico,Merino,Ibai,Barrutia,Sola.

Soutempton vs Mitdyekurackrasni
Soutempton team :Stekelemburg,Yoshida,Fonte,Caulker,Targett,Romeu,Wanyama,Ward,Mane,Rodriguez,Pelle

Sastavi prvih utakmica.
U Athleticu od 11 na terenu 1 igrac iz prvih 11(Laporte).Stim da ovdje ima igraca koji su iz B tima igrali.
Soutempton 10 igraca iz najjacih 11 , stim da je i taj jedan usao u drugom poluvremenu.

Ko koga ovdje pravi budalom ?
Izgubiti od nekog xy kluba a furas transfere od 20+ miliona.To je izvodljivo samo u EPL.Kakvo rasulo i bjeda od lige.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 avg 2015, 23:18

KopLfc je napisao/la:Pa vise zapeli i mozda imaju siru klupu i samim tim bolje igrace?
Znas kako ti ovo Sotonu dodje... Zamisli dobijes milion na lotu i sljedeci dan odigras tiket dobitak petobanka,bi li se opteretio tim toliko hos proci ili ne? Ne bi,nego bi zaboravio na tiket.
Mislim OK je stav da te zaboli qrac za EL :urnebes: ali onda gubis na koeficijentu u Evropi, a ako se nastave qrcit, prestici ce ih Italije vec ove sezone a to znaci gubitak cetvrtog ucesnika u Ligi prvaka. Pa neka nastave glumiti :kafa: nego jelde sta boli q Sotanu i West Hama pa i Totenhama, Liverpula za 4mj. koje vodi u LP :urnebes: teorija NBA ljubitelja.. svi su jaki u NBA PL ali su donji cim treba igrati lopte u Evropi jer nema novca itd.. :urnebes:
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 27 avg 2015, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2015, 23:19

KopLfc je napisao/la:Pa da im se igralo,poslali bi najjaci moguci sastav,a ne odmarali 80% igraca.
Poštujuem te kao forumaša, ali te moram demantovati

To je šuplja prica i demagogija - kako im se ne igra ;) i to baš ofirna demagogija :damn: ....svima se igra, samo se englezima ko fol ne igra....how yes no.
Ali kako se ne pitaš, zašto se uopšte takmice u EL?? niko ih ne tjera puškom da igraju tamo...svaki klub može odbiti učešće u tom takmicenju :!: kao i bilo kojem koje je pod kapom UEFE.
U samom statutu UEFE stoji da niko nije dužan da igra u takmicenjima koj ona organizuje ;) UEFA ne može prisiliti.

e sad, kad vec pristanu da igraju EL i popuše foru tamo - e onda ide brzopotezni mit: Ne igra im se :urnebes: :lol: ma jašta kume

Inace, Southhampton navikao da godinama igra LP :crazy: pa im sad ofirno igrati u Evropi, za koju su se btw. borili 38 kola u nacionalnom prvenstvu.

Divim se i klanjam takvoj logici :tokralju: :tokralju:

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2015, 23:20

Gabon je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Pa vise zapeli i mozda imaju siru klupu i samim tim bolje igrace?
Mislim OK je stav da te zaboli qrac za EL :urnebes: ali onda gubis na koeficijentu u Evropi, a ako se nastave qrcit, prestici ce ih Italije vec ove sezone a to znaci gubitak cetvrtog ucesnika u Ligi prvaka. Pa neka nastave glumiti :kafa: nego jelde sta boli q Sotanu i West Hama pa i Totenhama, Liverpula za 4mj. koje vodi u LP :urnebes: teorija NBA ljubitelja.. svi su jaki u NBA PL ali su donji cim treba igrati lopte u Evropi jer nema novca itd.. :urnebes:
Još bolje da pređu, bit će uzbudljivija bitka za 3 mjesta koja vode u LP + nece biti Arsenala. :mrgreen:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 avg 2015, 23:21

JoeBleck je napisao/la:Athletic Bilbao vs Zilina -
Athletic team :Herrerin,Boveda,Gurpegi,Lekue Martinez,Laporte,Elustondo,Rico,Merino,Ibai,Barrutia,Sola.

Soutempton vs Mitdyekurackrasni
Soutempton team :Stekelemburg,Yoshida,Fonte,Caulker,Targett,Romeu,Wanyama,Ward,Mane,Rodriguez,Pelle

Sastavi prvih utakmica.
U Athleticu od 11 na terenu 1 igrac iz prvih 11(Laporte).Stim da ovdje ima igraca koji su iz B tima igrali.
Soutempton 10 igraca iz najjacih 11 , stim da je i taj jedan usao u drugom poluvremenu.

Ko koga ovdje pravi budalom ?
Izgubiti od nekog xy kluba a furas transfere od 20+ miliona.To je izvodljivo samo u EPL.Kakvo rasulo i bjeda od lige.
:thumbup: :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:22

Kako ce klub koji dovodi pojacanje iskljucio iz jednog dijela Španjolske (broj stanovnika oko jednog miliona) moci da ima siri roster kvalitetnih igraca od kluba iz NBA? :D . I pusti price koji milioncic. Da je Soton dogurao do finala i osvojio to ne bi bio koji milioncic vec veliki milioni, ulazak u LP i sl. Siguran sam da nista bolje nece u EL proci ni Liverpool ni Tottenham, koji LP kroz EPL mogu samo da sanjaju, ali ce se ovdje onda povlaciti kako njima 6 mjesto vise znaci u EPL nego da osvoje EL i odu u LP :D
@ rambo16
Normalno je da se sjecam. To mi je jedna od najdrazih tekmi koje sam ikad gledao. Ja znam samo da kroz povijest Arsenal je uvijek brao zube kada je naletio na Valenciu :wave: .
Trebao si da gledas kako Labudovima na domacem terenu leti perje :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:24

"Ne igra im se" je mozda prejak izraz. Ali dodje ti na isto. Eto mogu reci,ne trude se ili ne zapnu toliko koliko kad igraju domace utakmice u ligi. Pogledaj ti njihov roster ili Evertona prosle godine. To je roster gdje imas solidnih 13-14 igraca ostali su goli qrac.
Kako ti da ocekujes da jedan Soton zavrsi u top 10 sto im i jest cilj ove godine i da ravnopravno igraju u evropa ligi.
To je shvatio i Koeman i poslao izmiksan sastav. Naravno da ne opravdam ovaj njegov potez ako to mislis ili ispadanje Sotona,ja bih logicno volio da su prosli i Soton i WHU ali znao sam da su za to sanse minimalne,dabogda da su nasi timovi naletjeli na njih.
710 Apperances
186 Goals

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 27 avg 2015, 23:25

Hocete jos ?

West Ham vs Astana
West Ham team : Adrian,Ogbonna,O'Brian,Collins,Cresswell,Noble,Kouyate,Oxford,Payet,Valencia,Zarate.
Usli Maiga,Jarvis,Burke.

Jel ovo rezervni tim West Hama ? :facepalm:

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:26

Adi momciluk,smijes li opkladu da ce neki od ova dva tima iz Engleske u Evropa ligi dogurati vise od Spanskih timova. Mislim da i Spanija ima dva predstavnika. Znaci 4 ukupno. Ja kazem da ce od ova 4 najvise dogurati neki engleski tj. Liverpool ili Spursi???
710 Apperances
186 Goals

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 avg 2015, 23:27

Ja luzerskog mentaliteta, skinu gaće odmah. :mrgreen: Zamisli da su oni iz Dnipra tako razmišljali, qurac bi došli na korak do titule i plasmana u LP. :mrgreen:
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 27 avg 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:27

KopLfc je napisao/la:Adi momciluk,smijes li opkladu da ce neki od ova dva tima iz Engleske u Evropa ligi dogurati vise od Spanskih timova. Mislim da i Spanija ima dva predstavnika. Znaci 4 ukupno. Ja kazem da ce od ova 4 najvise dogurati neki engleski tj. Liverpool ili Spursi???
Naravno da smijem. Predlozi opkladu i eto :D . Iako su eto dva predstavnika iz Primere na papiru "slabiji", ali prihvatam :D

www.valencia-balkan.net

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2015, 23:29

Pa ako se sjećaš,kako imaš obraza pričat o toj pobjedi Valencie?
Brat Carew kaznio dvije greške,a na drugoj strani sudije i Canizares držali stvar pod kontrolom.

Labudovima Šišmiši nikad ništa nisu mogli. Naučno dokazano :D
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 5 gostiju.