Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la soko » 22 sep 2012, 02:43

Arnelinho je napisao/la:Avdukić IN. Objašnjenje: pozicija trećeg golmana je ionako sekunarnog značaja, tako da u svakom slučaju bolje imati Avdukića iz Borca, nego Burića iz Lecha, bez obzira na kvalitete, ako se zna da je Asmir prvi, a Ibrahim drugi golmani.

Kolašinac OUT. Objašnjenje: Uredu je momka pozvati da upiše jedan nastup (opet obraz đon, jbg takvi smo mi ili ne računamo na to ili nas baš briga kako će se momak osjećati), ali ne i da igra stalno, jer on iskustvom nije reprezentativni nivo najelitnije BH selekcije. Ko je IN, to me ne zanima. Pape neka odluči. On treba biti U21 reprezentativac.

Zukanović-nemam pojma. Gledah neki dan Ervina u snimku one tekme, kad je dao gol iz slobodnog i mogu reći da me je baš "bacio u očaj". Koliko sam upratio, on je ljevak, a takav bi jako teško mogao igrati desnog štopera. Na lijevom je Spahić. Desnog teško, jer ljevaku su u pogledu dodavanja/izbijanja smanjene mogućnosti sa desne strane u odnosu na lijevu, što je problem dabome. Ako istinski zna igrati sa obje noge, onda ok. Ovako, tek kao zamjena Spahiću, al' i o tome neka odluči Pape.

Hadžić definitivno IN. Tu nema rasprave. Moderni zadnji vezni, koji će sasvim sam siguran preći u neki solidan klub, iz kakvih nam u prosjeku dolaze prvotimci. Ima i kvalitet, a i kontinuitet dobrog igrača. Svraka/Sesar ne bunim se da jedan od njih ostane, čak štaviše i podržavam.

Cocalić OUT. Igrač sa preskromnim apetitom. Prešao iz drugorazredne lige u trećerazrednu. Ako želi u reprezentaciju, nek' ide na "zapad", gdje je konkurencija na njegovoj poziciji jača i nema garanta, sem njegovog rada, da će biti prvotimac. Sa Bešićem isti slučaj, mada on je napravio korak naprijed, iako opet BH reprezentativac ne smije dolaziti iz Ferencvaroša. Radije neko iz BHPL.

Dilaver i ostala ekipa neka još malo igraju. Ovoj ekipi bih ja dodao samo još Hadžića i možda Višću, ostalo čekati i neka čekaju.
Avdukic OUT. Buric je tu nesto kao Sehic. Bolje imati tri mlada golmana neg jednog kao Avdukic.
Spahic moze igrati i desnog stopera, igra u Sevilli. Moze igrati obe strane. Sto da ne pozvati Zukanovica i Cocalica. U Irskoj i SAD protiv Meksika smo igrali samo sa dva stopera. Mogli smo isprobati ovu dvojicu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 sep 2012, 03:39

Nema potrebe za tri mlada golmana, da bi se tjerao Avduka, kad imamo #1 i #2 u repki. Avduka je tu dobar zbog promocije BHPL, a nikom štetu ne nanosi. Ne vidim neke (bolje reći nikakve) prednosti, da nam Burić igra. Lech nije neki kvalitet, da bi zbog Burića poziv izostao Avdukiću.

A za Spahića, ok. Znao sam, mada ne bih volio, al' eto nije da se bunim i protiv takvog scenarija. Mada bih više volio Spahića na lijevoj, jer je tu bolji, al' ne'a veze. Cocalić ni pod razno. Bolje Mravca vratiti u reprezentaciju.
redarmy0 je napisao/la:jedna od najveca nada Njemackog fudbala
Hm...Gotze, Draxler, Merkel, ter Stegen, Leno, Leitner, Hermann, Gundogan, Schurrle...Ako je iz ove grupe, blago nama. Uz Edina i Mireta, dobivamo još jedno veliko ime u reprezentaciji. Nije šala reći za nekog da je jedan od najtalentiranijih u Njemačkoj. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 sep 2012, 04:37

Arnelinho je napisao/la:Nema potrebe za tri mlada golmana, da bi se tjerao Avduka, kad imamo #1 i #2 u repki. Avduka je tu dobar zbog promocije BHPL, a nikom štetu ne nanosi. Ne vidim neke (bolje reći nikakve) prednosti, da nam Burić igra. Lech nije neki kvalitet, da bi zbog Burića poziv izostao Avdukiću.

A za Spahića, ok. Znao sam, mada ne bih volio, al' eto nije da se bunim i protiv takvog scenarija. Mada bih više volio Spahića na lijevoj, jer je tu bolji, al' ne'a veze. Cocalić ni pod razno. Bolje Mravca vratiti u reprezentaciju.
redarmy0 je napisao/la:jedna od najveca nada Njemackog fudbala
Hm...Gotze, Draxler, Merkel, ter Stegen, Leno, Leitner, Hermann, Gundogan, Schurrle...Ako je iz ove grupe, blago nama. Uz Edina i Mireta, dobivamo još jedno veliko ime u reprezentaciji. Nije šala reći za nekog da je jedan od najtalentiranijih u Njemačkoj. :)
Jarane,
ja mislim da ima potreba za tri mlada golmana, svakako ako su bolji od jednog Avdukica. Sto se tice promocije PL, mislim da ne treba golman koji je preko 30 godina i nece igrati, nego neko kao mladi Kvesic. Njega ili eto Svraka, Sesar koji mogu uletiti u igru kad vodimo(kao protiv tri L) znaci kad bas nema rizika. Ili kad igramo prijateljske.
Imamo Vrancica u timu koji igra tj ne igra u zvajti, pa smo u timu imali Maletica iz tamo nekog Kazakstana. Zasto ne zvati Cocalica koji je takodjer mlad i igrao u Grckoj(bio u timu kola vise nego jednom). Kakav Mravac...
Po cemu Avdija dobija poziv onda kad Coca igra u eto Izraelu. Opet da kazem, Irska i Meksiko mi smo samo imali dva stopera i Mujdzu.. Vranjes, Sunjic, Coca ili Zukanovic, nije bitno jos makar dvojica su trebali biti tu..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2012, 18:56

Seferovic od pocetka za Fiorentinu veceras...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 19:21

Cartman je napisao/la:Seferovic od pocetka za Fiorentinu veceras...
Hitzfo njega uzima vec u slijedecim tekmama.Cisto sumnjam da ce odbiti poziv.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 sep 2012, 19:24

Steta je sto cemo izgubiti i Seferovica,ali nije ni cudo kada imamo jako los odnos prema igracima iz ino-liga :(
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 sep 2012, 19:27

Adi_Zepce je napisao/la:Steta je sto cemo izgubiti i Seferovica,ali nije ni cudo kada imamo jako los odnos prema igracima iz ino-liga :(
Sjecate se izjave Experta "ako Seferovic samo 5 minuta zaigra u seriji A dobice poziv... :(
A ovo mu je petsto peta da igra u Seriji A...
Ali nije on Vrsajevic... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 19:34

Jest, ali ovima treba 6 godina da promjene drzavljanstvo,ne racunajuci na tri godine nakanjivanja da to ucine.
P.S ovo mu je prva u Fiorentini da pocinje od pocetka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2012, 19:36

hare je stig'o :mrgreen: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 19:43

Papastathopoulos je napisao/la:hare je stig'o :mrgreen: :lol:
U Jablanicu :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2012, 19:44

harishp je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:hare je stig'o :mrgreen: :lol:
U Jablanicu :lol: :mrgreen:
a nije ti pape vođe, slobodno se vrni odma' :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 sep 2012, 19:52

Krivi su Japanski samuraji samo expert ne moze biti kriv nikada i nizasta... :roll:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 19:55

gringobih je napisao/la:Krivi su Japanski samuraji samo expert ne moze biti kriv nikada i nizasta... :roll:
Ekspert sa avatara ti je upucen u probleme sa Japanskim samurajima.To ce rijesiti za tili cas.
@Papasthattrluprolupolos nije velis u jablanici,pa gdje u Sovicima,i ti si njaki papo :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 sep 2012, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 sep 2012, 20:00

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Krivi su Japanski samuraji samo expert ne moze biti kriv nikada i nizasta... :roll:
Ekspert sa avatara ti je upucen u probleme sa Japanskim samurajima.To ce rijesiti za tili cas.
Pa nije ova sa avatra malogradjan da kroji Safetu spiskove...Sto se ne moze reci i za Seada... ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2012, 20:02

frajer samo cuo za sovice i samo to spominje :lol: k'o je ba ruc'o ? babo ? :lol:

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 22 sep 2012, 20:05

kakav je saferovic bio danas?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 20:09

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pa nije ova sa avatra malogradjan da kroji Safetu spiskove...Sto se ne moze reci i za Seada... ;)
Ti od Visokog a objasnjavas o malogradjanstvu,nemoj duse ti.
Vidis kako @Papstratrlupoprolupolos vjesto ''suti''dok mu ne spomenem rodne Sabancice a znao je navratiti i u Mrakovo,dok se u Ceharima osjeca kao kod svoje kuce :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 sep 2012, 20:10

Koja smo mi velesila, oh što će nam se ovo ignorisanje igrača odbiti jednog lijepog sunčanog dana od glavu ...
Vedi 28, Džeki 26, a mi osim njih i nemamo u " A " repki napadača za zamjene, koliko tih mladića kuca na vrata " A " repke, a Pape neće da ih pozove, pa taman da sjede na klupi, Seferović opet igrao 70 minuta, dovoljno govori da je igrao ispred Luce Tonia koji ga je zamijenio u 70 -oj minuti, a naš Pape ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 sep 2012, 20:12

Ćema :P
Izgleda da je hare momkovo po vašem kraju, čim sve zna :mrgreen: :mrgreen:

Otišo je Munja, otišo je Pašalić otišli su mnogi, ali stanje se nije bogzna šta promjenilo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2012, 20:16

hahahah

divi hareta, sto je naucio stivo :lol: dobar si, ni ja nisam znao za ta sela :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, fukara87, hansbosna, riki46, Wolffire i 59 gostiju.