FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke na pobjedi, realno je bio bod prema ovome sto sam vidio na izvjestaju, ali sta je tu je.
Sretno i vama u nastavku i dobijte i borac kao sto ste i nas
Cuva Bog Zelju svog!
Ma sad protiv Rudara uzeti bod barem,onda dvije kuci protiv Borca i Travnika,kad bi obje uzeli osigurali bi opstanak u ligi,al smijesno mi danas kad sam cuo da je Modrica uzela Slaviju,stvarno nisu zasluzili opstanak u ligi,kad ih djeca nabijumirzza je napisao/la:Cestitke na pobjedi, realno je bio bod prema ovome sto sam vidio na izvjestaju, ali sta je tu je.

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Junak Fukara - Denis Mujkić
Sloboda je jedina momčad koja je ovog proljeća uspjela savladati Željezničar. Gol odluke postigao je Damir Smajlović u 2. minuti, ali epitet junaka "crveno - crnih" bez ikakvog dvoumljenja pripisan je kapitenu Denisu Mujkiću.
U nekoliko navrata popularni Mujka je na bravurozan način spasio svoju mrežu. Pogotovo u 84. minuti kada je iz rašlji skinuo šut Popovića.
"Šta da kažem osim da sam presretan zbog nastavka serije i osvajanja novih bodova", kazao je nakon susreta Mujkić.
I, Slobodina "11" je proradila. Riječ je o Damiru Smajloviću, koji je u 2. minuti matirao Šehića.
"Željo je došao s namjerom da nam uzme bodove. Stoga smo se dobro pripremili i odlučno ušli u susret. Brzo smo postigli gol, a kasnije koliko - toliko kontrolisali utakmicu", rekao nam je poslije susreta Damir Smajlović.
Trener Vlatko Glavaš pokazao se kao dobar prognozer.
"Rekao sam da ćemo savladati Želju, koji će po meni biti novi prvak BiH. Danas su pokazali koliko su kvalitetan sastav, ali i mi smo pokazali da vrijedimo, jer smo na našem terenu porazili ekipe iz gornjeg doma. Imamo 30 bodova i smatram kako je opstanak u Premijer ligi BiH sve izvjesniji", kazao je Glavaš.
Sloboda je jedina momčad koja je ovog proljeća uspjela savladati Željezničar. Gol odluke postigao je Damir Smajlović u 2. minuti, ali epitet junaka "crveno - crnih" bez ikakvog dvoumljenja pripisan je kapitenu Denisu Mujkiću.
U nekoliko navrata popularni Mujka je na bravurozan način spasio svoju mrežu. Pogotovo u 84. minuti kada je iz rašlji skinuo šut Popovića.
"Šta da kažem osim da sam presretan zbog nastavka serije i osvajanja novih bodova", kazao je nakon susreta Mujkić.
I, Slobodina "11" je proradila. Riječ je o Damiru Smajloviću, koji je u 2. minuti matirao Šehića.
"Željo je došao s namjerom da nam uzme bodove. Stoga smo se dobro pripremili i odlučno ušli u susret. Brzo smo postigli gol, a kasnije koliko - toliko kontrolisali utakmicu", rekao nam je poslije susreta Damir Smajlović.
Trener Vlatko Glavaš pokazao se kao dobar prognozer.
"Rekao sam da ćemo savladati Želju, koji će po meni biti novi prvak BiH. Danas su pokazali koliko su kvalitetan sastav, ali i mi smo pokazali da vrijedimo, jer smo na našem terenu porazili ekipe iz gornjeg doma. Imamo 30 bodova i smatram kako je opstanak u Premijer ligi BiH sve izvjesniji", kazao je Glavaš.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Molim da mi se javi na pp neko ko je iz Tuzle, prati fudbal i zna osnovno znanje engleskog jezika.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I tako, najavljivana pobjeda je ipak ostvarena. Na Tusnju je pao i Zeljo, ali sigurno nedovoljno da im uskratimo zadovoljstvo sto se tice titule.
Borac mi vas cekamo.

Borac mi vas cekamo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vi nama bodove,mi vama svog trenera,moze?

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne!Schlager je napisao/la:vi nama bodove,mi vama svog trenera,moze?![]()

Bodovi nisu problem, bodova nema.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Čak Noris uzeo Slobodi bod u Tuzli !!!

Možda da je Stojnića, ali ovaj nam ne treba, izvini ali nismo mi Leotar ili Olimpik da prodajemo bodove, dosta je toga biloSchlager je napisao/la:vi nama bodove,mi vama svog trenera,moze?![]()
- Don Corleone
- Kontakt:
ps .Koga ste ono poslali da vam navija u Lukavici ????
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
- slani grad
- Kontakt:
neku djecu..sto pitas...kad vi planirate poslat nekog dalje od grbavice i koseva da vam bodri klub na strani...Don Corleone je napisao/la:ps .Koga ste ono poslali da vam navija u Lukavici ????

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
zasto pitas???Don Corleone je napisao/la:ps .Koga ste ono poslali da vam navija u Lukavici ????
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke na odlicnom ponasanju navijaca, Fukara!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 avg 2012, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cestitke i od mene, navijanje je bilo na vrhunskom nivou, stvarno im treba odati priznanje.Probisvjet je napisao/la:Cestitke na odlicnom ponasanju navijaca, Manijaka i Fukara!
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
kakve su naše šanse da svojom lepršavom igrom koju demonstriramo ovog proljeća
uzmemo tri šampionska boda kod vas na Tušnju sledeće subote?

- Probisvjet
- Kontakt:
Vjeruj nikakve! Nama trebaju bodovi ako dobijemo sve mogli bi i u Evropu!Schlager je napisao/la:kakve su naše šanse da svojom lepršavom igrom koju demonstriramo ovog proljećauzmemo tri šampionska boda kod vas na Tušnju sledeće subote?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakva li bi sad bila situacija da nismo gubili kuci od Modrice itd.borili bi se za Europu,a ne 2 dana pred pocetak prvenstva smjene Malkocevica,pa dovedose onog matrixa,ne znam ni kako se zove,al i ne cudi me kakav je trener kad ga je lopov Mesanovic doveo,bas me zanima jel ijedan igrac ostao sto ga je ovaj matrix doveo,neke igrace iz Libije,Katara itd.
-
- Kontakt:
bez uvrede al igra vam je pravo "leprsava" na proljece, igrali ste sto puta bolje prvi dio, tako da sljedece kolo nema te sanse na tusnju, zelji ide titula akoBogda..sretnoSchlager je napisao/la:kakve su naše šanse da svojom lepršavom igrom koju demonstriramo ovog proljećauzmemo tri šampionska boda kod vas na Tušnju sledeće subote?
- Probisvjet
- Kontakt:
Mesanovic Sica je obicna taraba! Bolan kod toliko legendi... Dileja!bad_boy je napisao/la:Kakva li bi sad bila situacija da nismo gubili kuci od Modrice itd.borili bi se za Europu,a ne 2 dana pred pocetak prvenstva smjene Malkocevica,pa dovedose onog matrixa,ne znam ni kako se zove,al i ne cudi me kakav je trener kad ga je lopov Mesanovic doveo,bas me zanima jel ijedan igrac ostao sto ga je ovaj matrix doveo,neke igrace iz Libije,Katara itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.