Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

pinoglavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2015, 13:27

legenda reala je napisao/la:S druge strane Suljić i Berberović da se isprepadani Višća i Mujdža presele na klupu , na golu Delač mjenja isprepadanog Begovića, a Benko dobija dozvolu Fife i mjenja isprepadanog Džeku :mrgreen: :mrgreen: extra
A Cimirot umjesto Pjanica?
A Radovac najveca nada BiH?
Nad tobom sunce najljepše sja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 nov 2015, 13:43

Duljevic, Radovac dok ne odu iz BiH u jace lige/klubove i ne pokazu se nema nista od poziva.

Bajic, Kvesic, Cimirot dok ne pocnu pruzati dobre partije u klubovima,nema poziva, kao i Prcic, Stilic da zaigraju kontinuirano u klubovima - pokazu dobre partije. Suljic također da se izbori za poziv.

Hajrovic i Medunjanin posebna prica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 nov 2015, 14:19

Na prvo sljedece okupljanje pozvati Subica kao lijevog beka, Memiju kao desnog. Oba moderna pokretljiva, mlada perspektivna beka i naravno sto je jako bitno nasa domaca, poceli u Bosni izborili se kao 17 godisnjaci da budu u prvih 11 u svojim klubovima, te onda za kratko vrijeme prevazisli nivo nase lige, u slucaju poziva oni ce ujedno biti i podstrek svim mladim u nasoj ligi da radom i trudom mogu doci do repke i preko nase lige pa i direktno iz nasih klubova !!! :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 27 nov 2015, 14:23

Joj sto ne mogu ovih hordasa nikako sto su zasljepljeni svojim timom, pa to je za nepovjerovat. Ima par i manijaka ali ovi hordasi su za nepovjerovat.
Pa je?emu jel vama stalo do repke ili samo da vam igraju igraci iz vaseg omiljenog tima?
Ovdje bi neki stavljali na klupu lulica koji je jedan od glavnih karika lazija i kojeg cijene mnogi i ganjaju neki od iznadprosjecnih timova lige petice radi nekog igraca iz sarajeva. I to nije sve nego bi jos 2-3 druga ubacili. Stvarno strasno. Onako skupa ekipa sarajeva koja treba da demolira svaki tim sa 3-0 minimum u nasoj kukuruz ligi, oni sad cetvrti na tabeli. Da ne pricam kako su prosli u evropskim takmicenjima. I onda te iste igrace koji nisu mogli meda ni protiv nekih timova u kvalifikacijama za evropska takmicenja, niti evo mogu biti prvi u nasoj kukuruz ligi, ti bi gurao ispred igraca koji su u vrhu najboljih liga i dao bi im da igraju protiv Belgije i ostalih reprezentacija?
Dajte malo realnosti. Ja znam da ce svi koji navijaju za sarajevo ovo shvatiti kao neko hejtanje ali to samo moze shvatiti neko ko je glup jer ja nikoga ne hejtam. Nadao sam se da ce sarajevo sa tan-om postici nesto i da ce napraviti iskorak, niko sretniji od mene da se to desi. Ali brate mili za sada su obicna nula jer su se uvijek borili za titule i sa tanom i bez tana tako da apsolutno nikakav pomak po rezultatima nisu napravili. Nadam se da hoce uskoro jer to nam je jedina nada da ce nas neki tim otici u evropska takmicenja, a dok se to ne desi proci ce dosta vremena...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 nov 2015, 16:07

legenda reala je napisao/la:S druge strane Suljić i Berberović da se isprepadani Višća i Mujdža presele na klupu , na golu Delač mjenja isprepadanog Begovića, a Benko dobija dozvolu Fife i mjenja isprepadanog Džeku :mrgreen: :mrgreen: extra
:rol: :rol: :rol: :rol: :kafa: :bow:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Nedo
Kontakt:

Post Postao/la Nedo » 27 nov 2015, 16:10

Nakon Italije, gdje je gledao Palermo, za koji igra Mato Jajalo, posljednje odredište bio mu je stadion Žerlan, gdje je posmatrao utakmicu Lige prvaka između Liona i Genta.

Izgleda da je Bazdarevic posjetio Mato Jajalo, pravo pojacanje ako je ovo istina

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 nov 2015, 16:19

Nedo je napisao/la:Nakon Italije, gdje je gledao Palermo, za koji igra Mato Jajalo, posljednje odredište bio mu je stadion Žerlan, gdje je posmatrao utakmicu Lige prvaka između Liona i Genta.

Izgleda da je Bazdarevic posjetio Mato Jajalo, pravo pojacanje ako je ovo istina
Ako je istina aferim!!! :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2015, 17:42

Opet veznjak, ovaj Meša je lud.

Pjanić, Bešić, Medunjanin, Hadžić, Sušić, Jajalo, Miličević, Višća, Lulić, Hajrović, Cimirot, Štilić, Krunić, Milošević, itd... vjerovatno sam nekoga zaboravio...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Nedo
Kontakt:

Post Postao/la Nedo » 27 nov 2015, 17:51

Virtu4l je napisao/la:Opet veznjak, ovaj Meša je lud.

Pjanić, Bešić, Medunjanin, Hadžić, Sušić, Jajalo, Miličević, Višća, Lulić, Hajrović, Cimirot, Štilić, Krunić, Milošević, itd... vjerovatno sam nekoga zaboravio...
pojacava konkurenciju, ovaj Meša je pametan. Nece ti svako tude dobiti poziv, dodje jedan bolji novi igrac odpada jedan (trenutno) losi igrac , najbitnije je da imamo veliku bazu igraca ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2015, 17:58

Pametnije bi mu bilo da pojačava konkurenciju na deficitarnim pozicijama.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 nov 2015, 18:06

:nedam: Jajalo :nene: Ne moze to tako ba. Cijeli zivot "lijepa nasa" od omladinskih do seniorkse kategorije, a sad BiH. Mesa ovako ne moze!
Avdija izgleda standardan

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 nov 2015, 18:24

Prevljak opet starta za Liefering. Btw kako Jajalo može igrati za nas kad ima dva nastupa za 'rvate?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 27 nov 2015, 18:34

HankMoody je napisao/la:Prevljak opet starta za Liefering. Btw kako Jajalo može igrati za nas kad ima dva nastupa za 'rvate?
Igarao u prijateljskim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 27 nov 2015, 18:44

Mato je igracina, ali ja sumnjam da ce on pristati da igra za nas. Znam da je jasno rek'o da mu je Hrvatska jedina opcija.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 27 nov 2015, 18:47

Shooter je napisao/la:Mato je igracina, ali ja sumnjam da ce on pristati da igra za nas. Znam da je jasno rek'o da mu je Hrvatska jedina opcija.
u Hrvatskoj će jako teško dobiti priliku

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 nov 2015, 18:51

dean33 je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Mato je igracina, ali ja sumnjam da ce on pristati da igra za nas. Znam da je jasno rek'o da mu je Hrvatska jedina opcija.
u Hrvatskoj će jako teško dobiti priliku
Koliko samo spanaca ima koji su igracine i talentovanije od Jajala a ne mogu do repke :lol: Momak iz Jajca a Hrvatska mu u srcu :crazy: mentalni sklop

Svabo je to...

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 nov 2015, 19:26

Kakve veze ima poziv Mati Jajalu s činjenicom da već imamo krila u ekipi? Dakle s tog spiska briši Višću, Lulića i Hajrovića, jer ako njihovo prisustvo nešto mijenja u vezi s potrebom da se nađe novi veznjak, možeš onda komotno i pitati šta će nam Jajalo kad imamo Begovića.
Kad još precrtaš Pjanića i Bešića jer oni su u prvih 11 kako god da okreneš, te Štilića koji je davno ispao iz svih mogućih kombinacija, dobiješ spisak igrača koji su trenutno u opticaju za mjesto još tog jednog veznjaka koji fali (bilo kao ofanzivnog veznog, ili nekog ko će igrati povučenije uz Bešića):

Medunjanin, Hadžić, Sušić, Cimirot

I sad nam reci da nam ne fali pojačanje u vezi jer k'o biva imamo ovu četvorku... I naravno trojac Krunić, Milošević, Miličević neće uletiti pored ovih, nego umjesto nekih od ovih igrača, tako da nije u pitanju nikakvo gomilanje nego zamjena.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 nov 2015, 19:33

Edol je napisao/la:

Kakve veze ima poziv Mati Jajalu s činjenicom da već imamo krila u ekipi? Dakle s tog spiska briši Višću, Lulića i Hajrovića, jer ako njihovo prisustvo nešto mijenja u vezi s potrebom da se nađe novi veznjak, možeš onda komotno i pitati šta će nam Jajalo kad imamo Begovića.
Kad još precrtaš Pjanića i Bešića jer oni su u prvih 11 kako god da okreneš, te Štilića koji je davno ispao iz svih mogućih kombinacija, dobiješ spisak igrača koji su trenutno u opticaju za mjesto još tog jednog veznjaka koji fali (bilo kao ofanzivnog veznog, ili nekog ko će igrati povučenije uz Bešića):

Medunjanin, Hadžić, Sušić, Cimirot

I sad nam reci da nam ne fali pojačanje u vezi jer k'o biva imamo ovu četvorku... I naravno trojac Krunić, Milošević, Miličević neće uletiti pored ovih, nego umjesto nekih od ovih igrača, tako da nije u pitanju nikakvo gomilanje nego zamjena.
Bilo bi divno dočekati spisak bez Hadžića. :pray:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2015, 19:52

Sigurno korisniji na klupi od S. Vranjesa npr.
Drago mi je sto misli na sve i ako nije od Jajala odustao onda vjerujem da mu je na pameti i Tankovic.

Do kvalifikacija ima vremena da sastavi svojih najboljih 30-35 igraca sto i radi ocito, kao i da ih poslozi po njegovom misljenju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2015, 20:57

Jajalo > Hadzic, Cocalic, Stojan Vranjes. Grahovac je dobro poceo sezonu samo ako zeli da bude drugi zadnji vezni treba da bude vise manje standardan. Slicno vazi i za Cimirota.

Naravno Jajalo mora da igra sa ( 100 % ) u dresu reprezentacije inace nam nije potreban nikako.

Tankovic nije potreban trenutno. Ne moze i on i Hodzic. Djuric je siguran ima eto tu visinu i nudi nesto drugo. Tankovic ako zeli da konkurise treba postici minimalno desetak golova. Sve manje od toga nije potreban.

Tako da rezervnog zadnjeg veznog ce Mesa vec nekako pronaci. Puno veci problem je desetka ili taj drugi centralni vezni ( zavisi od formacije ): Milicevic, Milosevic, Krunic. Mislim da nema nista vise od Salihovica nazalost. Da je igrao protiv Irske ko zna sta bi bilo. Sada mislim da je prekasno. Potrebno je povecati i konkurenciju na krilu. Visca nije nesto kao krilo a Lulic igra previse toplo - hladno.

Mesu ocekuje jako puno posla. Samo da ne ponovi onakve greske kao protiv Iraca.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kizo886 i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []