Morat ćemo na gostovanje na derby u Trnovo

Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-aEvander je napisao/la:Eto, javno su dobili ponudu, neka kazu da nece graditi nebodere i sve je jasno i cisto.
Violina im je bacio rukavicu u lice.
Pa ljudi imaju pravo trgovati i pregovarati sa onim sto posjeduju.irfo je napisao/la:Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-aEvander je napisao/la:Eto, javno su dobili ponudu, neka kazu da nece graditi nebodere i sve je jasno i cisto.
Violina im je bacio rukavicu u lice., cuj ponudu dobili
, isto ko da ja nudim Barceloni nesto
koliko li ih je dinokio zavaliopitic je napisao/la:Da ove preostale lihvarske ugovore nisu potpisali pitari da i oni šta zarade pa ih ih nisu prikazali
Kako ce oni pregovarat i trgovat samo mi to objasni, imaju dvije kancelarije na sjeveru i to je to, znaci moze trgovati i ona pekara ispod njihEvander je napisao/la:Pa ljudi imaju pravo trgovati i pregovarati sa onim sto posjeduju.irfo je napisao/la:Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-aEvander je napisao/la:Eto, javno su dobili ponudu, neka kazu da nece graditi nebodere i sve je jasno i cisto.
Violina im je bacio rukavicu u lice., cuj ponudu dobili
Ne kazem ja da je taj Violina cvjecka, nije sigurno, kao sto nije niko u ovoj zemlji. Sve prevarant do prevaranta.
Pogan smo mi narod generalno.
Cesija.emirzlaTu je napisao/la:Po kojem osnovu NSBiH isplacuje pozajmice koje su date Zelji???
Lakoste je napisao/la:Gdje je ono upozorenje, da ce pitari podmetati.![]()
VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Spomenuše i to ako se ne varam, i da se kamata ne može onako zasebno naplaćivat po zakonu.Evander je napisao/la: To je zakonski ok.
Pa iz prilozenog, vidis da mogu.irfo je napisao/la:Kako ce oni pregovarat i trgovat samo mi to objasni, imaju dvije kancelarije na sjeveru i to je to, znaci moze trgovati i ona pekara ispod njihEvander je napisao/la:Pa ljudi imaju pravo trgovati i pregovarati sa onim sto posjeduju.irfo je napisao/la: Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-a, cuj ponudu dobili
Ne kazem ja da je taj Violina cvjecka, nije sigurno, kao sto nije niko u ovoj zemlji. Sve prevarant do prevaranta.
Pogan smo mi narod generalno.
TobeYarabi je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Gdje je ono upozorenje, da ce pitari podmetati.
VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
To bi neko strucan trebao pojasniti.wobly92 je napisao/la:Spomenuše i to ako se ne varam, i da se kamata ne može onako zasebno naplaćivat po zakonu.Evander je napisao/la: To je zakonski ok.
Pa normalno da ne moze.Zna se ko moze odredivati i poslovati s kamatom.wobly92 je napisao/la:Spomenuše i to ako se ne varam, i da se kamata ne može onako zasebno naplaćivat po zakonu.Evander je napisao/la: To je zakonski ok.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Hajdeee, Hrammm1921, Lavcina, mma_hz, Morpheus, Pantelija, PeppermintSA, Resolute, Rodman, Vanja8, worchester i 61 gost.