FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 21:55

AlfredNobel je napisao/la:Vala je više i vrijeme da se dole ode s mudima do poda i dignutim qurcem i uzmu ta tri boda. Shvatam ja da nije jednostavno igrati u grotlu pacijenata, umobolnika i ubica zadojenih nacionalizmom, noge se oduzmu i tako te stvari, ali kao da je lištica Barca pa se zadovoljavamo bodom, a nismo ni otputovali. Sad ako ih ne dobijemo, nećemo nikad.
Upravo tako...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 mar 2019, 21:56

Značila bi jedino po tome što bi Široki ostavili u bodovnoj neizvjesnosti oko mjesta koje vodi u Evropu, jer bi im se još neke ekipe privukle pa bi morali zapinjati opet protiv Zrinjskog. Ali titula se gubi i osvaja na utakmicama protiv Krupe, Goška, Tuzle, Zvijezde i nikada ne bih trošio igrače protiv Širokog pa da u pitanje dovedeš 3 boda protiv ovih ekipa. Nismo toliko jaki da u istoj svježini i ritmu nadigraš sve protivnike u oba takmičenja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 mar 2019, 21:56

Ova ekipa ima i kvalitet i muda da tradiciju sruše, ja vjerujem u njih!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 22:02

mislim da nam je bitniji prolaz u kupu od ove tekme, ne bi me ni poraz toliko pogodio a bod skoro očekivano, zalihu imamo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 22:04

SarajevoJeBordo je napisao/la:Značila bi jedino po tome što bi Široki ostavili u bodovnoj neizvjesnosti oko mjesta koje vodi u Evropu, jer bi im se još neke ekipe privukle pa bi morali zapinjati opet protiv Zrinjskog. Ali titula se gubi i osvaja na utakmicama protiv Krupe, Goška, Tuzle, Zvijezde i nikada ne bih trošio igrače protiv Širokog pa da u pitanje dovedeš 3 boda protiv ovih ekipa. Nismo toliko jaki da u istoj svježini i ritmu nadigraš sve protivnike u oba takmičenja.
Zaista te ne shvatam ili me zahebavas...
Sta bi nama znacilo da njih ostavimo u neizvjesnosti...? Boli me ona stvar za njih i s kim ce morati zapinjati...
Mene interesuje da odozdo donesemo konacno bodove i to je cinjenica koja bi psiholoski doprinijela osvajanju titule...
Po tebi izgleda mi treba da igramo sa sarolikim sastavom protiv Širokog,Zrinjskog ,Skretnice,a najaci sastav da izvodimo protiv Krupe,Goska, Tuzla C....
Svasta sam se ovdje nacitao,ali ovo je vrhunac...
Nemam komentar zaista... :silent:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 mar 2019, 22:09

Denchi je napisao/la:mislim da nam je bitniji prolaz u kupu od ove tekme, ne bi me ni poraz toliko pogodio a bod skoro očekivano, zalihu imamo....
Ja mislim da "upiranjem pod svaku cijenu" i trošenjem ekipe u Širokom, u pitanje dovodimo kup ili 3 boda protiv Krupe.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 mar 2019, 22:13

Vanja8 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Značila bi jedino po tome što bi Široki ostavili u bodovnoj neizvjesnosti oko mjesta koje vodi u Evropu, jer bi im se još neke ekipe privukle pa bi morali zapinjati opet protiv Zrinjskog. Ali titula se gubi i osvaja na utakmicama protiv Krupe, Goška, Tuzle, Zvijezde i nikada ne bih trošio igrače protiv Širokog pa da u pitanje dovedeš 3 boda protiv ovih ekipa. Nismo toliko jaki da u istoj svježini i ritmu nadigraš sve protivnike u oba takmičenja.
Zaista te ne shvatam ili me zahebavas...
Sta bi nama znacilo da njih ostavimo u neizvjesnosti...? Boli me ona stvar za njih i s kim ce morati zapinjati...
Mene interesuje da odozdo donesemo konacno bodove i to je cinjenica koja bi psiholoski doprinijela osvajanju titule...
Po tebi izgleda mi treba da igramo sa sarolikim sastavom protiv Širokog,Zrinjskog ,Skretnice,a najaci sastav da izvodimo protiv Krupe,Goska, Tuzla C....
Svasta sam se ovdje nacitao,ali ovo je vrhunac...
Nemam komentar zaista... :silent:
To je tvoje shvatanje mog posta, a ne ono što sam napisao. Smatram da ZBOG MOMENTA U KOJEM DOLAZI UTAKMICA PROTIV ŠIROKOG prije bih tu napravio par rokada. Iz razloga jer trošenje igrača dole može dovesti u pitanje kup ili 3 boda protiv Krupe. Smatram da nismo toliko jaki da iznesemo sve to maksimalno, što se i pokazalo sad u subotu protiv Krupe. To je samo moje mišljenje.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2019, 22:20

ledesma je napisao/la: Da li sada biti covjek ili necovjek kao oni.
Vedrana i ono "javi se" nikad vam necu zaboraviti ubice iz Lištice!
Prijatelju , naravno biti covjek . Tvoja ogorcenost jeste opravdana , ali pokojni Kresimir nema nista zajednicko sa zlocinom.
Ne patetisem , naravno da ce nas Vedran uvijek biti ikona Koseva .
Laka Ti bh zemlja i pocivaj u miru Kresimire Bandicu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 mar 2019, 22:31

Biti čovijek naravno. To što su oni gamad i đubrad fašistička ne znači da i mi to trebamo biti. Treba se izdići iznad njih i pokazati im zašto smo mi to što jesmo.
Bilo kakvo izrugivanje smrću ovog momka bi nas i njih izjednačilo a to se ne smije desiti. Nikad. To bi bilo ponovno ubistvo Vedrana, jer on je poginuo radi drugačijih ideala.

P. S. Koliko god to ovdje nema smisla ali zelim da izrazim sucut porodici i prijateljima preminulog.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2019, 22:38

TamniVilajet je napisao/la:Lazic je vec sad najbolji igrac PLBiH, a ako ostane jos godinu uzecemo za njega vise nego za Cimirota i Mujakica zajedno.
Brate kad bi mi potpisali Lazica i Kapica na 1,5 god to bi bio znak da se Amidza bas posvetio FKS .Ako Bog da i osvojimo Titulu(meni Kup i nije tako bitan) mi smo bas kandidati za grupe EL , ako ne ove ,a onda sigurno dogodine.Prvo poluvrijeme protiv Astane je pokazalo da se ne trebamo nikoga bojati. Momci imaju karakter i dobro su vodjeni od Husrefa.
A za ono ,jesi li pijan ? Nekad bi to pitanje bilo na mjestu :urnebes: ,ali sad :nene: .Dvije pive od Nove godine.Vozdra ahbabu. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2019, 22:56

Tacno je da su Lazni osvajali titule sigurnim pobjedama nad "malim" ekipama . Mi hvala Bogu pobjedjujemo i "male" i "velike". Lijepo bi bilo da sa Zeljom odigramo na Kosevu , ono sa Zeljom kao sestoplasiranim. Hem pare , hem popravljnje prosjeka @alenskoro :urnebes:
Ono sto si zaboravio , poslije Listice i Laznih slijedi pauza. A Vala mi vise smeta da se ti klubovi smatraju "velikim"(do sada je to bila realnost nazalost,nadam se da je to proslost) . Politika ih dovela u nas rang , ali Amidza je tu da stvari postavi na svoje mjesto.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 mar 2019, 23:00

Kako Ajax odigra, nadmašili su i nas..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 mar 2019, 23:04

Gledam noćas Real - Ajax i naumpade mi naša tekma protiv Levskog, koju ću opet sad nać na netu da gledam. :mrgreen:
Ono kad ti sve ide od ruke, kad igraš kao drogiran, kad lomiš na papiru kvalitetnijeg protivnika...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 mar 2019, 23:09

Samozdravlje je napisao/la:
ledesma je napisao/la: Da li sada biti covjek ili necovjek kao oni.
Vedrana i ono "javi se" nikad vam necu zaboraviti ubice iz Lištice!
Prijatelju , naravno biti covjek . Tvoja ogorcenost jeste opravdana , ali pokojni Kresimir nema nista zajednicko sa zlocinom.
Ne patetisem , naravno da ce nas Vedran uvijek biti ikona Koseva .
Laka Ti bh zemlja i pocivaj u miru Kresimire Bandicu .
Slažem se.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 mar 2019, 23:11

Mislim da je red da se srusi ova odvratna tradicija sto se listice tice. Ne ocekujem bodove dole, ali neka nada ipak tinja da bi mogli ko nesto napravit.
Prije tacno godinu dana je Astori umro, pa je Fiorentina opet odigrala mec. Ovo treba ispostovati, nismo mi oni i izvuci neku pouku, mlad momak umro.
Bio neki dan u gostima u tibri 1 kod onog doma, malo izvidjao plac za novi stadion kad Resic jede neku piletinu. Ko malo se sjebo kad je vidio hz obilkezje. Samo brzu hranu klopa. Reko zato i ne igras hranis se kod trovaca, kaze nije to ima vremena za mene. Reko nemoj se ljutit na Husa, kaze Boze sacuvaj. Fin neki momak
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2019, 23:16

Sta mislite da predstavnici BiH u Evropi budu : FKS , Lazni,Mladost i Sloboda ? :urnebes: ili
FK Sarajevo , Lazni, Sloboda(Mladost) i Borac . :urnebes: :urnebes:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 mar 2019, 23:21

Samozdravlje je napisao/la:Sta mislite da predstavnici BiH u Evropi budu : FKS , Lazni,Mladost i Sloboda ? :urnebes: ili
FK Sarajevo , Lazni, Sloboda(Mladost) i Borac . :urnebes: :urnebes:
Amin. Bilo koja varijanta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 mar 2019, 23:23

Laznjak je napisao/la:Mislim da je red da se srusi ova odvratna tradicija sto se listice tice. Ne ocekujem bodove dole, ali neka nada ipak tinja da bi mogli ko nesto napravit.
Prije tacno godinu dana je Astori umro, pa je Fiorentina opet odigrala mec. Ovo treba ispostovati, nismo mi oni i izvuci neku pouku, mlad momak umro.
Bio neki dan u gostima u tibri 1 kod onog doma, malo izvidjao plac za novi stadion kad Resic jede neku piletinu. Ko malo se sjebo kad je vidio hz obilkezje. Samo brzu hranu klopa. Reko zato i ne igras hranis se kod trovaca, kaze nije to ima vremena za mene. Reko nemoj se ljutit na Husa, kaze Boze sacuvaj. Fin neki momak
Otiš'o Šekiju "u goste", ima da momak pobjegne iz Sarajeva k'o Rustem u vakat. :urnebes:
Juče je 6-7 naših bilo u Aquariusu. Kako mi je drago zbog tog druženja, baš ogromno zajedništvo vlada u ekipi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2019, 23:27

U nedelju Stanojevic ovog novog iz Bayerna vodio na Grbavicu tekmu da gledaju.Stanojevic kapuljaca na glavi da ga neko ne provali :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 06 mar 2019, 00:01

U lištici odat počast momku, ljudski sve ali sa parolom: lahka ti zemlja BOSANSKA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, sekac, Venom i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []