sarajlija89 je napisao/la:Progledacemo kroz prste malo. Bitna su 3 boda, a umor i emotivna potrosenost nakon Evrope su ucinili svoje. Trebat ce neko vrijeme da se ekipa vrati u pravi ritam za domaca takmicenja....
Sreca pa je Sloboda bila protivnik,koja je u takvoj situaciji, da je vec prije dolaska upisala poraz, jer je to dosta sporo i bezidjeno bilo sa nase strane, danas.
Bekovi su najveca boljka i nedostatak pravog kreatora....sa Skorom i Pehlom ce i to biti bolje, dobicemo vise prostora za Piksija, koji ce djelovati iz drugog plana. Inace, ovo mu je tek drugi gol bio na Kosevu..prvi je Slaviji dao...
Idemo Gosku, sa ovom igrom, tesko da mozemo nesto, ali eto, ostaje dovoljno vremena da se ekipa malo osvjezi. Ja bih i bodom zadovoljan bio....nakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.
SARAJEVO SAMPION
EDiT:
Eno, bas na temi Zeljeznicara ovo o cemu govorim...to smo minakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.
Ma ja mislim da je opravdanje za danasnju igru umor kao i malo poljuljano samopouzdanje protiv Sparte.
Vidjelo se danas da igraci nisu svjezi, da nemaju oni eksplozivnosti kao protiv Orebra.
Svakako uz Pehlica(100% oporavljenog i spremnog), Skoru te bar jedno pojacanje u vidu desnog beka mi imamo kvalitet za titule.Samo da uprava to sve podrzi i nagradi igrace za uspjehe a kazni za neuspjehe.
Kad bi svaku tekmu odigrali kao protiv Orebra mi bi bili prvaci sa 15 bodova prednosti. Vidjelo se da mozemo,sad samo to treba ponoviti u narednim tekmama. Takodje treba reci da Vucina i Obuca nisu u formi nikako.
Vucina je prosle sezone bio nas najaci igrac, pogotovo pred kraj lige,zadnjih 5-6 kola a sad ne moze meda.
Obuca takodjer, nas najbolji strjelac.Nek njih dvojica prorade kako to znaju te ova pojcanja i bice to sve udure.
p.s. Danas Kojasevicu nateko desni zglob. Otisao je na snimanje odma poslje tekme. Valjda nije ozbiljno jer nam je najjaci igrac uz Torlaka. Bez njega nebi ideje bilo nikako.