Mozda nije zavrsena sva dokumentacija ili nesto... krupna stvar, samo neka saopste i planove.Evander je napisao/la:Stani. Sad mi nista nije jasno? Jesu ovi fakat otkupili ulagacka prava od Tana?
Ovo je jako bitna vijset, ne znam kako se vise o tome ne pise?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Haj na hajr. Nadati se najboljem, ali ne zaletati se unaprijed.
Bice drugacije...ledesma je napisao/la:Ma sumnjam ja da ce ovi nesto biti drugaciji od Tana sa vecim ulaganjima, pa nama za ligu prvaka treba oko 10 mil. i plus sreca, nema nas u evropi jos za jedno 15 godina sa ovim kvalitetom fudbala budimo realni.
Gukni sta smajlije ljepis hahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja vam prije mjesec i po dana rekao bili ljudi,pregledali dokumentaciju,jako zadovoljni imaju velike planove,meni niko ne vjeruje,jos mi zaprijetili sa onim @Lažnjakom da ce mi doci na vrata i Denchi sa šarafcigerom...Stvarno ne znam,prvi imate info i jos prijetite mi... 
Sve mi je bilo jasnoLecler je napisao/la:Saće nam Hebiba odvest u Kortrijk
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Samo ostaje nada da ce povest I Halilaaaaaaaa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:Gukni sta smajlije ljepis hahahahah
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ja ništa mjenjo ne bi dok smo tu gdje jesmo 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bila je prica da hoce da grade, da ih interesuje ulazak da bi radili projekte, akademija, kamp, stadionVanja8 je napisao/la:Ja vam prije mjesec i po dana rekao bili ljudi,pregledali dokumentaciju,jako zadovoljni imaju velike planove,meni niko ne vjeruje,jos mi zaprijetili sa onim @Lažnjakom da ce mi doci na vrata i Denchi sa šarafcigerom...Stvarno ne znam,prvi imate info i jos prijetite mi...
Eh sad ove detalje I da li je stavljeno na papir koliko cega, planovi, visina ulaganja to pojma nemam
A tad je Kapic sletio I ja sam to zaboravio kontajuci raspituju se samo...
Vanja8 je napisao/la:Denchi je napisao/la:Gukni sta smajlije ljepis hahahahah![]()
Ti si mi zaprijetio šarafcigerima...
![]()
Po onome sto su prezentovali nedavno,ovo je tacno sto si napisao...Za razliku od Tana oni ce biti vise vezani i za klub i za grad,jer žele da Fk Sarajevo bude izuzetno jako,kako bi se njihova grupacija imala udjela i na ovim prostorima putem marketinga...Denchi je napisao/la:Bila je prica da hoce da grade, da ih interesuje ulazak da bi radili projekte, akademija, kamp, stadionVanja8 je napisao/la:Ja vam prije mjesec i po dana rekao bili ljudi,pregledali dokumentaciju,jako zadovoljni imaju velike planove,meni niko ne vjeruje,jos mi zaprijetili sa onim @Lažnjakom da ce mi doci na vrata i Denchi sa šarafcigerom...Stvarno ne znam,prvi imate info i jos prijetite mi...
Eh sad ove detalje I da li je stavljeno na papir koliko cega, planovi, visina ulaganja to pojma nemam
A tad je Kapic sletio I ja sam to zaboravio kontajuci raspituju se samo...
Da jako su zainteresovani za infrasrukturu,razvoj akademije ,a u planovima im je rjesenje i stadiona...Voljni su da uz saglasnost Opstine modernizuju stadion ili ako ne dodje do dogovora da se iznadje lokacija za gradnju...
Eto malo,ali znacete ubrzo...
A ne znam, meni je ovo sve nešto šuhveli.. Taman kad je sve ok, kad stojimo dobro na tabeli, nešto se ovako u javnosti plasira. Vidim evo Vanja8 je upucen nesto više, daj Bože da bude nešto više od Tana.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
@vanja, ako se samo dio ovoga sto pricas obistini za mustuluka si. A cini mi se da imas prave informacije i da ne lupetas 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo će jedino vrijediti ako nešto ulože..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da vam iskreno kažem...Ovaj je malo požurio,trebao je to sa Tanom objaviti,ali eto oglasio se,iz klube jos uvijek sute,jer je sve drugacije trebalo biti...No,covjek je to objavio...ledesma je napisao/la:A ne znam, meni je ovo sve nešto šuhveli.. Taman kad je sve ok, kad stojimo dobro na tabeli, nešto se ovako u javnosti plasira. Vidim evo Vanja8 je upucen nesto više, daj Bože da bude nešto više od Tana.
Konta brat , ko cita vijetnamske sportske portale hahhaaVanja8 je napisao/la:Da vam iskreno kažem...Ovaj je malo požurio,trebao je to sa Tanom objaviti,ali eto oglasio se,iz klube jos uvijek sute,jer je sve drugacije trebalo biti...No,covjek je to objavio...ledesma je napisao/la:A ne znam, meni je ovo sve nešto šuhveli.. Taman kad je sve ok, kad stojimo dobro na tabeli, nešto se ovako u javnosti plasira. Vidim evo Vanja8 je upucen nesto više, daj Bože da bude nešto više od Tana.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:Konta brat , ko cita vijetnamske sportske portale hahhaaVanja8 je napisao/la:Da vam iskreno kažem...Ovaj je malo požurio,trebao je to sa Tanom objaviti,ali eto oglasio se,iz klube jos uvijek sute,jer je sve drugacije trebalo biti...No,covjek je to objavio...ledesma je napisao/la:A ne znam, meni je ovo sve nešto šuhveli.. Taman kad je sve ok, kad stojimo dobro na tabeli, nešto se ovako u javnosti plasira. Vidim evo Vanja8 je upucen nesto više, daj Bože da bude nešto više od Tana.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bajka o modernizaciji Koševa je šuplja priča, jer ko je sa IMT Bošnjama spavo, upišan se probudio.
Priča za stadion mi je realna samo ako taj investitor želi negdje da kupi zemlju i na svojoj zemlji napravi stadion.
Priča za stadion mi je realna samo ako taj investitor želi negdje da kupi zemlju i na svojoj zemlji napravi stadion.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BABA1978, Bing [Bot], Hamagara, J1897, Jadnimi, Proximic, Rauber33, StarmoCity, trunks1946, tuitamo i 95 gostiju.