FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 08 mar 2019, 10:23

Ne znam, meni ovo nije nimalo obecavajuce, onako na prvu.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 08 mar 2019, 10:23

Nikakva velika ulaganja ne očekujem.
Najvise sto se moze ocekivat jeste neki vid sponzorstva i da se kroz taj novac poboljsa akademija i dovede neki placeniji igrac.
Sve preko toga dok se eventualno ne desi ja ne mogu ocekivati i mislim da je to realno.

Sto se tice stadiona i to me treba ocekivati da odma neko sruci 15 miliona eura.
Za stadion kad bi sse napravila neka mogucnost da se dobije neka zemlja koju cemo otplacivati nekoliko godina i da se uporedo uradi jedna teibina i plus sjeverna za nekih 2000 navijaca bilo bi ekstra. Prosjek za nasu ligu je tih nekuh 5-6 hiljada i nama vise nebi ni trebalo. Evropske utakmice mozemo igrati na Kosevu ili eventualno u Zenici fok se ne namaknu neke vece pare od prodaje igraca ili eventualnog ulaska u grupe.
Ja bih i derby igrao na tom stadionu i hladno im das 200 karata a napravili bi dram atmosferu jer bi bili blizi terenu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 08 mar 2019, 10:23

BordoSarajevo je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Svaka čast ovoj trebi što vodi press s naše strane, baš piša na ove neobrazovane novinarske placenike.
Jel se zna koja je cura u pitanju koja nije bila u kadru a vodila press, svaka joj čast.
Sigurno ona Jamaković jer je PR

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2019, 10:27

Ne bas spektakularan press kako se ocekivalo u smislu jel je bitan korak,mozda su i novog vlasnika trebali sacekat pa da se ista pozove.Mozda je to i bilo u planu ali sada kada je vec izaslo u medijima moralo se ocito oglasiti cim prije .

Ostat ce tu jos nejasnoca u smislu koliko misli dati love ovaj,jel na pocetku su rekli da ce ici uglavnom sve ovim tokom,da bi kasnije Jahic rekao da misli dati neku jacu lovu.

Drago mi je sto su i stadion spomenuli,da imaju misljenje kao i mi,da je prevelik,da nema tu zarade sad za sad jel se vodi tako kako se vodi itd itd.I da je to jedan od koraka takodjer.

Vidjet cemo,vrijeme je pred nama.Jedno je sigurno da ni jedna investicija nije losa tako da moze to samo jos bolje biti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 mar 2019, 10:29

Iznenadjen sam za pvf, znaci ljudi rade najmodernije kampove I prave mreze akademija I mi smo sada dio toga, pogotovo ove francuske konekcije su drama

Nek urade to I bilo sta glede stadiona ovo ce bit perverzija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 mar 2019, 10:30

zagorski je napisao/la:Ne znam, meni ovo nije nimalo obecavajuce, onako na prvu.
Meni je obecavajuce iz razloga sto su ovo ljudi koji izgleda poznaju fudbal, rad Akademija, i ostale stvari vezane za rad klubova.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 mar 2019, 10:31

Denchi je napisao/la:Iznenadjen sam za pvf, znaci ljudi rade najmodernije kampove I prave mreze akademija I mi smo sada dio toga, pogotovo ove francuske konekcije su drama

Ma pranje para :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 mar 2019, 10:32

Jedan portal iz Srbije objavio: Spavas li mirno Zvezdo, Partizane, Dinamo i Maribore, u region dolazi Vijetnamac :beba: :beba: ja ne ocekujem nista spektakularno, o stadionu i ne pomisljam jer se on bez pomoci drzave ne moze napraviti(msm na papirologiju) tamam da nas preuzme vlasnik PSG-a. Bilo bi fino kad bi Vijetnamac odrijesio kesu za plate da imamo barem 5 igraca u klasi Lazica koji jede zivu djecu u ovoj ligi. Usput znal neko kolika mu je plata, ja msm da nije manja od 15k KM
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2019, 10:33

Denchi je napisao/la:Iznenadjen sam za pvf, znaci ljudi rade najmodernije kampove I prave mreze akademija I mi smo sada dio toga, pogotovo ove francuske konekcije su drama

E bravo to sam zab napisati a mozda je i najbitnije za PVF :thumbup:

PVF je profesionalna, savremena fudbalska akademija fokusirana na razvoj i ulaganja u fudbal koja sarađuje na globalnom nivou sa velikim fudbalskim imenima i klubovima.

PVF je najveća privatna korporacija u Vijetnamu. Tehnički direktor PVF-a je svjetski poznato ime u svijetu fudbala Philippe Omar Troussier, bivši francuski fudbaler, a trenutno menadžer i trener. Tokom karijere vodio je reprezentacije Japana, Obale Slonovače, Nigerije, Južne Afrike i Burkine Faso.

Jedan od savjetnika PVF-a je bivši fudbaler Manchester Uniteda,a danas uspješni trener Ryan Giggs.

Jahic je spomenuo da je sa ovim Omarom vodio razgovor i da je on taj koji je spomenuo da ovdje imaju velike planove i jaka ulaganja.Sto je najbitnije covjek je iz sporta i kao sto vidimo velike reprezentacije je trenirao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 mar 2019, 10:33

Novi većinski vlasnik je prepoznao dobar rad u klubu i mogućnost napredovanja istog u svim segmentima što bi u budućnosti rezultovalo dosta veću vrijednost upravljačkih prava nego što je to slučaj danas. Naravno, za brži proces toga neophodna su i finansijska ulaganja, vjerovatno ništa senzacualno ali sigurno dovoljno da se kao klub razvijamo postepeno i da budemo broj jedan u državi.

Ono što je najvažnije, naši ljudi vode faktički sve, naravno uz dogovor i prezentovanje svojih ideja sa većinskim ulagačem, kao što je bio slučaj i sa Tanom.

Mišljenja sam da smo na dobrom putu i da ćemo sigurno nastaviti trasirati putem napredovanja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 08 mar 2019, 10:34

Uživajte napokon nećemo biti podstanari.
ISTINA ZA VEDRANA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2019, 10:34

Ako nista, ljudi bar "rade" fudbal, znaju pravila, ne ocekuju da golaman zabija golove. Kako god, meni je ovo pozitivna vijest.
A oni koji ocekuju da ce neko pricati koliko para ce neko uloziti, uozbiljite se.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 mar 2019, 10:34

Ne mogu da vjerujem da nam se sve ovo desava. Nas klub postaje pravi evropski. Evo izgleda da ce pitanje stadiona biti rijeseno u naredne 3 godine. Mislim da dolaze bolji dani definitivno. Bordo porodica je najjaca trenutno. Molim sve navijace d aistinski podrze sve ovo i ispunimo Kosevo sledecu tekmu nakon pobjede u Listici..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 08 mar 2019, 10:36

Neka postave ( plate) iskusnog direktora akademije i ubace par trenera sa strane da sprovode program i bit ce razlika nebo i zemlja. Nama ne trebaju djeca iz bijelog svijeta. Djece i talenta imamo, treba nam strucan i programski rad, apsolutna profesionalnost u selektiranju i skautingu i to bi bilo to..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2019, 10:39

“Napravili smo trogodišnju stategiju, što se dopalo novim vlasnicima. Ključna stvar je infrastruktura, tu ćemo napraviti novi korak. Vincent Tan je napravio dosta u tom segmentu, ali svakako da treba nastaviti sa ulaganjima u tom smjeru”, dodala je generalna direktorica FK Sarajevo i dotakla se stadiona Koševo.

“Tražimo rješenje za pitanje stadiona. Koševo, ipak, nije naš stadion, imamo puno problema. Rješenje ne znamo u ovom trenutku, ali svakako ćemo ga naći – da li kroz novi stadion ili nešto u vezi vlasništva nad Koševom”.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 08 mar 2019, 10:42

Ovo je po meni odlicno druga stvar sto smo mi skepticni po pitanju svega,za neki napredak veci po pitanju evrope treba vremena ako neko misli da cemo odma do godine igrat lp vara se,ova stavka pogotovo oko stadiona gdje su rekli u naredne 3 godine da ce se rijesiti me posebno raduje mada bi licno volio da se napravi Bordo Arena sa nekih 12-15 hiljada mjesta gdje bi napredovanjem kluba sigurno taj stadion bio pun u 70% slucajeva

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 mar 2019, 10:44

Bolje da smo skepticni, nego euforicni, znamo svi kako se to zavrsavalo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 mar 2019, 10:45

miky_hz je napisao/la:“Napravili smo trogodišnju stategiju, što se dopalo novim vlasnicima. Ključna stvar je infrastruktura, tu ćemo napraviti novi korak. Vincent Tan je napravio dosta u tom segmentu, ali svakako da treba nastaviti sa ulaganjima u tom smjeru”, dodala je generalna direktorica FK Sarajevo i dotakla se stadiona Koševo.

“Tražimo rješenje za pitanje stadiona. Koševo, ipak, nije naš stadion, imamo puno problema. Rješenje ne znamo u ovom trenutku, ali svakako ćemo ga naći – da li kroz novi stadion ili nešto u vezi vlasništva nad Koševom”.
Nadam se da nije suplja :)
ZZ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 mar 2019, 10:45

Ja supka investitora.... ni koliko para ima ni koliko ce uloziti (precizno u eurima), ni sta ce praviti ni gdje ni kad ....ma mrs
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 mar 2019, 10:48

Kako se onaj deb.il zove što je pitao da li sve oko transfera Mujakića regularno, za koji portal radi?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.