FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Nisam gleda utakmicu ali citam da smo opet igrali bezidejno, sa stotine ubacaja a da su igru ponovo diktirali stoperi. Znaci opet isto kao prosle sezone.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Melo uzeo broj 5 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trebao je sacekat par dana i uzet 9.arminz je napisao/la:Melo uzeo broj 5
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Samo ako ste spremni izvalit 60 milja, sad ste puni paraGefufna je napisao/la:Trebao je sacekat par dana i uzet 9.arminz je napisao/la:Melo uzeo broj 5
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano
Eto to smece uzima najdrazi mi broj pa ne mogu nenenenebvvjxzgjcvssarminz je napisao/la:Melo uzeo broj 5

Evo i Banegi se ne svidja ova zuta
Cujem da Dimarco dominira na U19 EPu.Nadam se da ce se nametnut u Empoliju.
Od pojacanja i dalje nista.Bundesligasi pametno uzimaju kvalitetne,a jeftine igrace iz Francuske,a ovi idu prema novoj sezoni za zaborav svojim neznanjem.
Od pojacanja i dalje nista.Bundesligasi pametno uzimaju kvalitetne,a jeftine igrace iz Francuske,a ovi idu prema novoj sezoni za zaborav svojim neznanjem.
Dao menscini cetiri gola, dva iz penala. Vidio sam da je dao dobar slobodnjak.SiamoNoi je napisao/la:Cujem da Dimarco dominira na U19 EPu.Nadam se da ce se nametnut u Empoliju.
Icardi izjavio da je Wanda za sad zasluzila 10ku sto se tice posla agenta. E moj debilu.
Gdje je to izjavio?Ja sam jedino vidio da je opet ponovio kako ostaje u Interu.
Je i ja sam to vidio negdi, da zasluzuje A+ ocjenu, nesto tako, a onda preseratorske price kako zeli ostati bla bla bla.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odlican raspored prva tri kola.Taman za zaostat 5 bodova pred Juventus.
Možda nas Mancio iznenadi pa opet zareda 5 pobjeda u prvih 5 kolaSiamoNoi je napisao/la:Odlican raspored prva tri kola.Taman za zaostat 5 bodova pred Juventus.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jel danas sa Parizanima?Pisite dojmove ako netko misli gledat posto je prva ozbiljnija utakmica na pripremama.Ja i da hocu nemam gdje.
Večeras u 23h na Arenisport 3 možete uživo pratiti prijateljsku protiv PSG-a.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Upravo vidio postavu.Ne bi gledao da mi placaju.
- SinAnarhije
- Kontakt:
Lazni navijac kako intera tako i dinamaSiamoNoi je napisao/la:Upravo vidio postavu.Ne bi gledao da mi placaju.
Kme kme
- SinAnarhije
- Kontakt:
Kmeci maminju
Tek sad vidim da nije ni 11 ozbiljnih igraca otputovalo za Ameriku.Ceka se Besiktas 7.8...
Prva tvoja pametna Curry, zar ti je trebalo 86 accounta za to.SinAnarhije je napisao/la:Lazni navijac kako intera tako i dinamaSiamoNoi je napisao/la:Upravo vidio postavu.Ne bi gledao da mi placaju.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.