FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pecara pred utakmicu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam upratio da li se spominjalo al u avazu(FUJ) danas clanak da je Elvis Džafić otputovao na lijecenje bolesti zlijezda. Je li istina i je li ozbillno toliko?
JURIŠ
Ne razumijem ove što se žale, možda je ovaj najveci lopov na svijetu ali je opet bolji on nego da nas časti Sejo Brajlović..Ovaj Tan što je bio hvala mu ako ništa što nam je dugove vratio koje su btw naredali ovi tzv. " Dionicari" i domaca uprava sa biznismenima. Hvala
https://sportsport.ba/magazin/sarajevsk ... lce/109331
https://sportsport.ba/magazin/sarajevsk ... lce/109331
-
belosevic28
- Kontakt:
Yebem dijete onome ko je donio odluku da Hz nmgu na utakmicu.
Vidi logike: divljas na tribinama, gadjas protivnicke igrace, i "kazne" te tako sto te prebace na drugu tribinu, a gostima onemoguce dolazak. Djecu vam mrtvu svima koji imaju grama udjela u ovome, a imaju ga mnogi. Nije ovo slucajno, vjerujte mi...ali neka, nayebat cemo im se mile mame u godinama koje slijede !
Vidi logike: divljas na tribinama, gadjas protivnicke igrace, i "kazne" te tako sto te prebace na drugu tribinu, a gostima onemoguce dolazak. Djecu vam mrtvu svima koji imaju grama udjela u ovome, a imaju ga mnogi. Nije ovo slucajno, vjerujte mi...ali neka, nayebat cemo im se mile mame u godinama koje slijede !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo nigdje nemabelosevic28 je napisao/la:Yebem dijete onome ko je donio odluku da Hz nmgu na utakmicu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima, kompanije čiji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku lige Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si ubjedljivo prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, kad si najveci favorit i za osvajanje kupa a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
Ubo si brate, al baš.
Ne očekujem ja ništa spektakularno.
Zadnjih godinu dana se, moramo priznati, radi dobro.
Promjena u vlasničkoj strukturi i sam interes, može samo unaprijediti taj rad u budućnosti.
Sretno nam!
Inače odličan post i logičan zaključak.
Mnogi se zbog nas nasekiraše, te kladionice, te ne isplati se, pa "žuti" pa ovako pa onako.
Muda pojedoše, sve će oprostiti ali napredak nikako.
Budale, otkako je Tan tu, otvaramo vrata i trasiramo puteve.
Od vraćanja duga poreznoj pa dalje, treba samo da prepisuju al jok, popljuj sve, šta će nam stranci itd.
Budala i krivih drva nikad neće nestati.
Sta je vama tu cudno?
2008. Godinu prije smrti vedrsna, puate os 400-500 navijaca jedqn kombi samo, ja bio u njemu, odv3li nas umjesto na stadion u policiju, drzali nas dole , ispitivali, rovili, prijetili nema cime nisu, uveli nas u 50 i nekoj izbacili u 80.
Sta ocekujete os ljudi koji iz pritvorw pustaju osumjecene, koji nosaju svastike, koji ismijavaju ubijenog momka i koji stite ubicu policajca i ostale koji su pucali. Nisu im uzeli brisove da li su koristili oruzje. Nisu im provjerili oruzje, nista
2008. Godinu prije smrti vedrsna, puate os 400-500 navijaca jedqn kombi samo, ja bio u njemu, odv3li nas umjesto na stadion u policiju, drzali nas dole , ispitivali, rovili, prijetili nema cime nisu, uveli nas u 50 i nekoj izbacili u 80.
Sta ocekujete os ljudi koji iz pritvorw pustaju osumjecene, koji nosaju svastike, koji ismijavaju ubijenog momka i koji stite ubicu policajca i ostale koji su pucali. Nisu im uzeli brisove da li su koristili oruzje. Nisu im provjerili oruzje, nista
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
I nama nesto cudno, "ibretimo" se kako ne idemo naprijed. Tuga, ali bas. Zato molim Boga da nas Vijetnamci poguraju a se svima mame nayebemo...
@bica , kiti ih sejo ko djed unuke kad prodju peticom...
@bica , kiti ih sejo ko djed unuke kad prodju peticom...
Apsolutno netacna pretpostavka,razmjena ce biti kao razmjena studenata,i svi se vracaju u svoje zemlje...Planirane su konsultacije seminari,boravci u kampovima,ali apsolutno je netacno da ce oni nagurati svoje igrace...To su notorne gluposti...zagorski je napisao/la:Bicemo odskocna daska za plasman zutih fudbalera na evropsko trziste
Nasa U-17 ekipa,recimo može boraviti u Vijetnamu 7 dana odigrati par tekmi,kao i njihova...Izraziti talenti,mogu doci na probu ali apsolutno im nije zagarantovano da ce potpisati o tome odlucuju i SD i trener Sarajeva...
Bolje vam je nemojte pisati stvari koje nemaju veze sa vezom...
- TamniVilajet
- Kontakt:
Mrsko mi citati sta se sve pisalo, ali samo cu napisati opustite se i uzivajte.
Bice i stadion i grupne faze abd
Bice i stadion i grupne faze abd
Pa pita li se iko medju vama,kako se sve stvari pocese slagati zadnju godinu dana...obiteljskicovjek je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima, kompanije čiji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku lige Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si ubjedljivo prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, kad si najveci favorit i za osvajanje kupa a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
Ubo si brate, al baš.
Promjena u vlasničkoj strukturi i sam interes, može samo unaprijediti taj rad u budućnosti.
Sretno nam!
Mnogi se zbog nas nasekiraše, te kladionice, te ne isplati se, pa "žuti" pa ovako pa onako.
Od vraćanja duga poreznoj pa dalje, treba samo da prepisuju al jok, popljuj sve, šta će nam stranci itd.
Malo razmislite,a malo pogledajte njihovu akademiju,sve to je planirano i kod nas da bude,sto se tice infrastrukture,pratecih objekata,...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Svaka pressica u vezi bilo čega pokazuje koliki su novinari uhljupi. Zovu se novinarima jer na članak prepišu ono što stranka kaže. Jel vam to novinarstvo?
Retardi ne znaju pitati šta podrazumijeva razmjena igrača, pitati u detalje. I onda se ovdje razglaba i prave konstrukcije.
Ali znamo da zarađujete od klikova i komentara i posao vam se sveo na to. Jer kad bi sve kristalno jasno napisali, ne bi mi ovdje razglabali kao i raja po fb komentarima.
Retardi ne znaju pitati šta podrazumijeva razmjena igrača, pitati u detalje. I onda se ovdje razglaba i prave konstrukcije.
Ali znamo da zarađujete od klikova i komentara i posao vam se sveo na to. Jer kad bi sve kristalno jasno napisali, ne bi mi ovdje razglabali kao i raja po fb komentarima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Onim imbecilima i psihopatama vrijedi jedino C-4 postaviti na Pecari, za njih lijeka nema.
Malo ste saprali oko Vijetnamaca i tog nekog opreza. Razumijem i ja da ne treba očekivati bacanje 100 milki na stol i da se ne kurciti da smo Barca, ali ga pojedinci pretjerujete. Opustite se živi bili, ne vidim razloga za neku zabrinutnost. Vidi se ozbiljnost u radu od kada je to krenulo s Vijetnamcima, zato se i desio taj obrt i zato sada ide ovako fenomenalno.
Malo ste saprali oko Vijetnamaca i tog nekog opreza. Razumijem i ja da ne treba očekivati bacanje 100 milki na stol i da se ne kurciti da smo Barca, ali ga pojedinci pretjerujete. Opustite se živi bili, ne vidim razloga za neku zabrinutnost. Vidi se ozbiljnost u radu od kada je to krenulo s Vijetnamcima, zato se i desio taj obrt i zato sada ide ovako fenomenalno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Potpuno tacno...A bice i radosti za sve zaljubljenike Bordo bojeAlfredNobel je napisao/la:Onim imbecilima i psihopatama vrijedi jedino C-4 postaviti na Pecari, za njih lijeka nema.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma samo da je uzeti dole... 1-0 taman.
Ne možemo promijeniti činjenicu da je ova država nakaradna, da ne mogu naši navijači slobodno ići gdje žele. Nažalost u današnjoj BiH fašisti imaju prednost u odnosu na normalan narod.
Ne možemo promijeniti činjenicu da je ova država nakaradna, da ne mogu naši navijači slobodno ići gdje žele. Nažalost u današnjoj BiH fašisti imaju prednost u odnosu na normalan narod.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Iako mrzim floskulu "glupi Bošnjo", ne mogu se drugačije izrazit. Samo glupi Bošnjo može ismijavat priliv stranog novca u klub. Ne samo u klub, bilo gdje, pare pokreću svijet. Neki se diče da su "against modern football", kakav ba against modern, šta je to? Priče za malu djecu i najsmješnije opravdanje što si niko i ništa, nikom nisi privlačan, svoje neuspjehe pravdaš tim što si "against modern football". S druge strane širiš noge svima za par hiljada, jer eto, 10 milja od nekog dijasporca iz ŠveCke su ljubav a xyz miliona od biznismena su za ismijavanje. Samim tim što tvrdiš da si protiv bilo čega modernog pokazuje da si zaostao, da živiš u mraku, i onda se čudimo recimo što nam navijači ne mogu na gostovanje. Zato što je liga daleko od modernog fudbala, mi smo najbliže Evropi i svemu pozitivnom što Evropa nosi, i za to se neki zakače da ismijavaju.obiteljskicovjek je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...
Ubo si brate, al baš.
Sretno nam!
Dao Bog da svi klubovi dobiju investitore, da imamo 10 odličnih ekipa s odličnom infrastrukturom, da gledamo fudbal a ne valjanje u blatu i izbij-nabij.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... FyhqW-bF-E
izdrzi Elvise
izdrzi Elvise
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- TamniVilajet
- Kontakt:
Bod nas ostavlja na najmanje +7
Svi u napad jedan je Hase!
-
belosevic28
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... FyhqW-bF-E
izdrzi Elvise
Drago mi je da se klub oglasio i dao podrsku a jos draze da nije toliko ozbiljno.
Brz oporavak Elvise !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TamniVilajet je napisao/la:Bod nas ostavlja na najmanje +7